Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Policia24

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Policia24 »

Γιατί έχει περισσότερες θέσεις, το είπες μόνος σου. Πολλοί κάνουν με ΔΕ γιατί έχουν καλύτερα Απολυτήρια, οι θέσεις είναι περισσότερες άρα και οι ευκαιρίες. Τωρα αν δεν αρέσουν σε κάποιον τα χρήματα που θα έχει αυτή η δουλειά και δεν αναφέρομαι σε εσένα, καλό θα ήταν να αφήσει την θέση για κάποιον άλλον που πραγματικά θέλει να μπει. Γιατί το έχουμε δει αρκετές φορές, να γίνονται μετακινήσεις λόγω χρημάτων ή για καλύτερη θέση
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Η ΔΗμοτικη αστυνομια δεν ειναι αστυνομια. Θα κανεις κ δουλεια γραφειου και δρομου και ολα.! Μη τα μπερδευεται.! Τωρα οσοι φυγουν απο σωματα ασφαλειας για να καταληξουν σε δημοτικη θα ειναι καθαρα για την τοποθεσια. Ο Θειος μου ειναι στη ΔΗμοτικη αστυνομια και δεν εχει βγει στο δρομο ποτε, παντα σε γραφειο δουλευει.
Επισκέπτης

Ειναι η πρωτη φορα που συμμετεχω σε προκυριξη και θελω να ρωτησω κατι για την σειρα με την οποια θα βαλεις τις θεσεις.

πχ Εγω εχω 1500 μορια και εχω επιλεξει τις θεσεις 1) 200.2) 201.3) 202 με αυτη την σειρα... Αν ο Κωστας παρει την θεση 200 με 1510 μορια εγω με τα 1500 παω στην ακριβως επομενη δηλαδη στην 201; Η επειδη δεν την ειχα πρωτη επιλογη δεν παω; Προσπαθω να καταλαβω για να δηλωσω σωστα τα μερη...
Επισκέπτης

Καλά και στο θέμα των απολυτήριων αδικία παίζει γιατί υπάρχουν αυτοί από τα επαλ που μπαίνει πιο εύκολα ο βαθμός.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 04, 2024 3:09 pm Ειναι η πρωτη φορα που συμμετεχω σε προκυριξη και θελω να ρωτησω κατι για την σειρα με την οποια θα βαλεις τις θεσεις.

πχ Εγω εχω 1500 μορια και εχω επιλεξει τις θεσεις 1) 200.2) 201.3) 202 με αυτη την σειρα... Αν ο Κωστας παρει την θεση 200 με 1510 μορια εγω με τα 1500 παω στην ακριβως επομενη δηλαδη στην 201; Η επειδη δεν την ειχα πρωτη επιλογη δεν παω; Προσπαθω να καταλαβω για να δηλωσω σωστα τα μερη...
παιρνεις την θεση 201 αρκει να προηγείσαι στα μορια σε σχεση με αυτους που την εχουν επιλεξει νομιζω... Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 04, 2024 3:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 04, 2024 3:09 pm Ειναι η πρωτη φορα που συμμετεχω σε προκυριξη και θελω να ρωτησω κατι για την σειρα με την οποια θα βαλεις τις θεσεις.

παιρνεις την θεση 201 αρκει να προηγείσαι στα μορια σε σχεση με αυτους που την εχουν επιλεξει νομιζω... Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.!
Δηλαδη ενας με λιγοτερα μορια αλλα την εχει πρωτη επιλογη δεν την παιρνει; Σωστα?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 04, 2024 3:36 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 04, 2024 3:11 pm

Δηλαδη ενας με λιγοτερα μορια αλλα την εχει πρωτη επιλογη δεν την παιρνει; Σωστα;
ε προφανως φιλε/η μου. Αρα ποιο το νοημα να επιλεγαμε και αλλες επιλογες αν επαιρναν μονο αυτους που βαζαν πρωτες επιλογες; Οτι θεση και αν επιλεξεις επιτυχον θα εισαι εκει με τα περισσοτερα μορια σε σχεση με τους αλλους ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ υπαρχει ΕΝΤΟΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Policia24

Η δημοτική αστυνομία δεν είναι αστυνομία ακόμα. Πλέον θα φέρει ειδικό εξοπλισμό, εκτός από όπλο. Θα συνεργάζεται μαζί με την αστυνομία προφανώς περιπολίες αφού πλέον θα έχει το δικαίωμα σύλληψης. Προς ολοταχώς και το όπλο στην στολή της.
Επισκέπτης

Policia24 έγραψε: Δευ Μαρ 04, 2024 3:51 pm Η δημοτική αστυνομία δεν είναι αστυνομία ακόμα. Πλέον θα φέρει ειδικό εξοπλισμό, εκτός από όπλο. Θα συνεργάζεται μαζί με την αστυνομία προφανώς περιπολίες αφού πλέον θα έχει το δικαίωμα σύλληψης. Προς ολοταχώς και το όπλο στην στολή της.
δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αστυνομια και να παρει οπλο ΠΟΤΕ. Εισαι δημοτικος υπαλληλος και υπάγεσαι στο υπουργειο Εσωτερικων. Λογοδοτεις στο Δημο σου. Σε περιπτωση αλλαγης κυβερνησεις μελλοντικα πιθανοτατα θα ξανα καταργηθει και οι δημοτικοι αστυνομικοι θα πανε σε διαφορες αλλες θεσεις του δημοσιου οπως ειχε γινει καποτε. Αλλοι κατεληξαν στ τελωνεια, εφοριες κτλ. Σωμα Ασφαλειας ΔΕΝ προκεται να γινει ΠΟΤΕ και γι αυτο δεν ζητανε συγκεκριμενη εμπειρια οπως στην δικαστικη. Μη διαβαζω τετοιες ανοησιες πραγματικα. Η προκυριξη θα παρει ΚΑΘΑΡΑ ατομα με μεγαλους βαθμους πτυχιων, μεταπτυχιακα και γνωσεις. Γι αυτο εβαλε κ κοφτη 3 συγκεκριμενα πραγματα που θελει.
Επισκέπτης

Εδώ δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι πρέπει να έχετε από τώρα ανεβασμένο το χαρτί της υψομετρησης (εννοώ εντός προθεσμίας) και μιλάτε για αστυνομίες. Υπάρχει ένα σημείο στην προκήρυξη που αναφέρει ακριβώς με μια φράση ότι πρέπει η βεβαίωση του ορθοπεδικού είναι απαραίτητη. Τι να πω μετά που θα είστε στους απορριφθεντες θα κλαίτε κ θα λέτε για ενστάσεις όπως στην δικαστική
Hauz

Δημοσίευση από Hauz »

Θα έπρεπε να ξέρεις ότι κάποιοι δημοτικοι αστυνομικοι μπήκαν στην αστυνομία τότε. Επίσης εσύ φίλε μου που λες για το ύψος, ότι αναφέρει αυτό που λες, σε παρακαλώ πολύ επειδή εμείς δεν γνωρίζουμε, κάνε το μια αντιγραφή επικόλληση εδώ.
Επισκέπτης

Στην τελευταία σελίδα αναφέρει το εξής, ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι ανεβασμένα από την α φάση και απαγορεύεται να ανεβεί κάποιο δικαιολογητικό εκτός προθεσμίας στην Β φάση ! Απλά κάνουμε επίκληση αν είμαστε σε αυτούς που θα καλεστούν κ τα αποστέλλουμε.
zager
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από zager »

Στέκει να πας ΔΕ λόγω περισσότερων θέσεων ενώ μπορείς να πας ΤΕ ή ΠΕ;
Επισκέπτης

Για εμένα δεν στέκει. Αλλά ο καθένας αποφασίζει για εκείνον. Έχεις το προνόμιο να έχεις ένα πτυχίο παραπάνω και το καταθέτεις. Ιεραρχικά κ μισθολογικά είσαι πιο πάνω
Policia24

Σελ 43 αναφέρει: Υποβολή Δικαιολογητικών - Β’ Στάδιο
Όσοι υποψήφιοι (ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ) κληθούν (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ’) από το Α. Σ. Ε. Π. Και η αίτησή τους είναι σε κατάσταση
«Σε αναμονή δικαιολογητικών», πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες: ... Κ λέει τι πρέπει να κάνεις σχετικά με το μητρώο. Στην Β φάση. Τώρα εσύ επέμενε για την Α. Ιπως επίσης το να μην έχουν βγει τα δικαιολογητικά μετά την διαδικασία σημαίνει να μην δηλώσεις ότι έχεις αγγλικά ή δίπλωμα, χωρίς να τα έχεις και να τα βγάλεις πιο μετά, μετά την λήξη της προθεσμίας. Το ίδιο ανέφερε και στην δικαστική. Το ύψος δεν είναι δικαιολογητικο που θα γίνει κάτι αν δεν το βγάλεις εντός της προθεσμίας, είναι ύψος και δεν αλλάζει. Τώρα αν εσείς τους πόντους τους παίρνετε καθημερινά, τότε ναι, να τρέξετε για το χαρτί.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης