Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Ποσοι πανω κατω δηλωσαν ειδικες ξερουμε;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 18
Είσαι μήπως ήδη φαντάρος; Ή απολύθηκες πολύ πρόσφατα; Εάν είσαι ήδη πιστεύω δε χρειάζεται κάτι παραπάνω, διαφορετικά δε ξέρω...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Φίλε μου, Ξάνθη που πήγα εγώ, είχανε εχθές 15 άτομα από τα οποία δε πέρασαν και όλοι (μπορούν να σε κόψουν εκεί εάν παρουσιαστεί κάτι και σε βγάλουν από Ι2 και κάτω) σήμερα ήμασταν 2 και ένας ακόμα που δεν παρουσιάστηκε... Περίμενα πολλά παραπάνω άτομα για να είμαι ειλικρινής.
Ναι απολύθηκα τον Αύγουστο όποτε λογικά γι'αυτό. Ευχαριστώ πολύ
Γειά σου φίλε μου καλησπέρα. Εγω που υπηρέτησα στη Ξάνθη ως ΔΒ και μετά ήρθα Αθήνα και απολύθηκα το 2020 παίζει να με ξανά πάνε Ξάνθη;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Απολυθηκα περυσι απο ειδικες δυναμεις και εκανα για οβα περασα απο γιατρους ι1 και αθληματα τα βγαζω εχω ελπιδες για ειδκες?
Δεν έχει να κάνει με το αν βγάζεις τα αθλήματα. Οι ΕΔ είναι όλα βαθμολογούμενα.μπορεί να τα βγάλεις αλλά κάποιος να είναι καλύτερος από σένα και να μπει αυτός κατάλαβες; Εννοώ σε χρόνο στο μίλι, στις έλξεις καμσεις κτλπ .Θεωρητικά είσαι μέσα σύμφωνα με την ΕΣΣΟ που απολύθηκες αλλά αν πάνε οι άλλοι καλύτερα από σένα στα αθλήματα τότε θα μπουν αυτοί
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Παιδιά μαζί μου πρέπει να έχω μόνο Ταυτότητα η και rapid test... Γενικά μου λένε ότι δεν θέλει ραντεβού απλά πάμε 9-1
Από προσέλευση πως πάει για Αθήνα;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 19
έχεις πολλες ελπίδες φίλε μmarkos drimalas έγραψε:Απολυθηκα περυσι απο ειδικες δυναμεις και εκανα για οβα περασα απο γιατρους ι1 και αθληματα τα βγαζω εχω ελπιδες για ειδκες;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Συγνώμη παιδιά τώρα είδα ότι θέλει rapid
Έχουμε τίποτα νέα από προσέλευση;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Φίλε μου, κατά "κανόνα" οι ΟΒΑ στις περισσότερες περιπτώσεις πηγαίνουν πίσω στις μονάδες που υπηρέτησαν ως φαντάροι, ή τουλάχιστον στην ίδια πόλη που υπηρέτησαν, πόσο μάλλον όσοι υπηρέτησαν στη παραμεθόριο, και σχετικά με όσα ακούω περί φύλαξης συνόρων, νομίζω ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς είτε διανέμουμε στη παραμεθόριο είτε όχι, είτε υπηρετήσαμε παραμεθόριο είτε όχι, πολύ πιθανό είναι να μας στείλουν εκεί...
Βέβαια παίζει ρόλο και ποιες πόλεις έβαλες στην δήλωση που έκανες... Εάν έβαλες Ξάνθη και διαμένεις Ξάνθη και υπηρέτησες Ξάνθη, πιστεύω κατά 95% επειδή είναι και παραμεθόριος θα σε στείλουν Ξάνθη, εάν έβαλες κάτι άλλο μπορεί να σε στείλουν και αλλού... Βέβαια, όπως έγραψα πιο πριν, κοιτάνε την ενίσχυση της παραμεθορίου, τώρα εάν πήρες ΜΕΤΑΘΕΣΗ στα μέσα της θητείας σου, μονάδα θεωρείται η μονάδα από την οποία απολύθηκες, το αναφέρω επειδή είπες πως έφυγες από Ξάνθη. Στην τελική κάνε τα χαρτιά σου και όλα αυτά, πέρνα εξετάσεις και αν δε σε βολεύει το μέρος στο οποίο είναι να παρουσιαστείς εφόσον περάσεις απλά μη πας, θα κοπείς αυτόματα και τα κάνεις ξανά σε μελλοντική προκήρυξη... Δεν έχεις κάτι να χάσεις επομένως.
Βέβαια παίζει ρόλο και ποιες πόλεις έβαλες στην δήλωση που έκανες... Εάν έβαλες Ξάνθη και διαμένεις Ξάνθη και υπηρέτησες Ξάνθη, πιστεύω κατά 95% επειδή είναι και παραμεθόριος θα σε στείλουν Ξάνθη, εάν έβαλες κάτι άλλο μπορεί να σε στείλουν και αλλού... Βέβαια, όπως έγραψα πιο πριν, κοιτάνε την ενίσχυση της παραμεθορίου, τώρα εάν πήρες ΜΕΤΑΘΕΣΗ στα μέσα της θητείας σου, μονάδα θεωρείται η μονάδα από την οποία απολύθηκες, το αναφέρω επειδή είπες πως έφυγες από Ξάνθη. Στην τελική κάνε τα χαρτιά σου και όλα αυτά, πέρνα εξετάσεις και αν δε σε βολεύει το μέρος στο οποίο είναι να παρουσιαστείς εφόσον περάσεις απλά μη πας, θα κοπείς αυτόματα και τα κάνεις ξανά σε μελλοντική προκήρυξη... Δεν έχεις κάτι να χάσεις επομένως.
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Δηλαδή εμείς που είμασταν αλεξιπτωτιστές δεν θα πάμε Μαλ ;
GiannisAmp έγραψε:Φίλε μου, κατά "κανόνα" οι ΟΒΑ στις περισσότερες περιπτώσεις πηγαίνουν πίσω στις μονάδες που υπηρέτησαν ως φαντάροι, ή τουλάχιστον στην ίδια πόλη που υπηρέτησαν, πόσο μάλλον όσοι υπηρέτησαν στη παραμεθόριο, και σχετικά με όσα ακούω περί φύλαξης συνόρων, νομίζω ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς είτε διανέμουμε στη παραμεθόριο είτε όχι, είτε υπηρετήσαμε παραμεθόριο είτε όχι, πολύ πιθανό είναι να μας στείλουν εκεί...
Δυστυχώς φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου η οβά θα πάμε 1 εβδομάδα Αυλώνα για εκπεδευση και μετά Έβρο πολύ απλά αυτό το ότι επανάκαταξη θα γίνει εκεί που υπηρέτησες είναι μεγάλο ψέμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες