Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
markos drimalas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από markos drimalas »

Ποσοι πανω κατω δηλωσαν ειδικες ξερουμε;

GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Είσαι μήπως ήδη φαντάρος; Ή απολύθηκες πολύ πρόσφατα; Εάν είσαι ήδη πιστεύω δε χρειάζεται κάτι παραπάνω, διαφορετικά δε ξέρω...
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Φίλε μου, Ξάνθη που πήγα εγώ, είχανε εχθές 15 άτομα από τα οποία δε πέρασαν και όλοι (μπορούν να σε κόψουν εκεί εάν παρουσιαστεί κάτι και σε βγάλουν από Ι2 και κάτω) σήμερα ήμασταν 2 και ένας ακόμα που δεν παρουσιάστηκε... Περίμενα πολλά παραπάνω άτομα για να είμαι ειλικρινής.
Kostaskk1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kostaskk1 »

Ναι απολύθηκα τον Αύγουστο όποτε λογικά γι'αυτό. Ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Mere1995 »

Γειά σου φίλε μου καλησπέρα. Εγω που υπηρέτησα στη Ξάνθη ως ΔΒ και μετά ήρθα Αθήνα και απολύθηκα το 2020 παίζει να με ξανά πάνε Ξάνθη;
markos drimalas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από markos drimalas »

Απολυθηκα περυσι απο ειδικες δυναμεις και εκανα για οβα περασα απο γιατρους ι1 και αθληματα τα βγαζω εχω ελπιδες για ειδκες?
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Δεν έχει να κάνει με το αν βγάζεις τα αθλήματα. Οι ΕΔ είναι όλα βαθμολογούμενα.μπορεί να τα βγάλεις αλλά κάποιος να είναι καλύτερος από σένα και να μπει αυτός κατάλαβες; Εννοώ σε χρόνο στο μίλι, στις έλξεις καμσεις κτλπ .Θεωρητικά είσαι μέσα σύμφωνα με την ΕΣΣΟ που απολύθηκες αλλά αν πάνε οι άλλοι καλύτερα από σένα στα αθλήματα τότε θα μπουν αυτοί
karavanaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από karavanaki »

Παιδιά μαζί μου πρέπει να έχω μόνο Ταυτότητα η και rapid test... Γενικά μου λένε ότι δεν θέλει ραντεβού απλά πάμε 9-1
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Από προσέλευση πως πάει για Αθήνα;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Politis1994 »

markos drimalas έγραψε:Απολυθηκα περυσι απο ειδικες δυναμεις και εκανα για οβα περασα απο γιατρους ι1 και αθληματα τα βγαζω εχω ελπιδες για ειδκες;
έχεις πολλες ελπίδες φίλε μ
karavanaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από karavanaki »

Συγνώμη παιδιά τώρα είδα ότι θέλει rapid
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Έχουμε τίποτα νέα από προσέλευση;
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Φίλε μου, κατά "κανόνα" οι ΟΒΑ στις περισσότερες περιπτώσεις πηγαίνουν πίσω στις μονάδες που υπηρέτησαν ως φαντάροι, ή τουλάχιστον στην ίδια πόλη που υπηρέτησαν, πόσο μάλλον όσοι υπηρέτησαν στη παραμεθόριο, και σχετικά με όσα ακούω περί φύλαξης συνόρων, νομίζω ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς είτε διανέμουμε στη παραμεθόριο είτε όχι, είτε υπηρετήσαμε παραμεθόριο είτε όχι, πολύ πιθανό είναι να μας στείλουν εκεί...

Βέβαια παίζει ρόλο και ποιες πόλεις έβαλες στην δήλωση που έκανες... Εάν έβαλες Ξάνθη και διαμένεις Ξάνθη και υπηρέτησες Ξάνθη, πιστεύω κατά 95% επειδή είναι και παραμεθόριος θα σε στείλουν Ξάνθη, εάν έβαλες κάτι άλλο μπορεί να σε στείλουν και αλλού... Βέβαια, όπως έγραψα πιο πριν, κοιτάνε την ενίσχυση της παραμεθορίου, τώρα εάν πήρες ΜΕΤΑΘΕΣΗ στα μέσα της θητείας σου, μονάδα θεωρείται η μονάδα από την οποία απολύθηκες, το αναφέρω επειδή είπες πως έφυγες από Ξάνθη. Στην τελική κάνε τα χαρτιά σου και όλα αυτά, πέρνα εξετάσεις και αν δε σε βολεύει το μέρος στο οποίο είναι να παρουσιαστείς εφόσον περάσεις απλά μη πας, θα κοπείς αυτόματα και τα κάνεις ξανά σε μελλοντική προκήρυξη... Δεν έχεις κάτι να χάσεις επομένως.

Άβαταρ μέλους
alexmpss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από alexmpss »

Δηλαδή εμείς που είμασταν αλεξιπτωτιστές δεν θα πάμε Μαλ ;
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

GiannisAmp έγραψε:Φίλε μου, κατά "κανόνα" οι ΟΒΑ στις περισσότερες περιπτώσεις πηγαίνουν πίσω στις μονάδες που υπηρέτησαν ως φαντάροι, ή τουλάχιστον στην ίδια πόλη που υπηρέτησαν, πόσο μάλλον όσοι υπηρέτησαν στη παραμεθόριο, και σχετικά με όσα ακούω περί φύλαξης συνόρων, νομίζω ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς είτε διανέμουμε στη παραμεθόριο είτε όχι, είτε υπηρετήσαμε παραμεθόριο είτε όχι, πολύ πιθανό είναι να μας στείλουν εκεί...

Βέβαια παίζει ρόλο και ποιες πόλεις έβαλες στην δήλωση που έκανες... Εάν έβαλες Ξάνθη και διαμένεις Ξάνθη και υπηρέτησες Ξάνθη, πιστεύω κατά 95% επειδή είναι και παραμεθόριος θα σε στείλουν Ξάνθη, εάν έβαλες κάτι άλλο μπορεί να σε στείλουν και αλλού... Βέβαια, όπως έγραψα πιο πριν, κοιτάνε την ενίσχυση της παραμεθορίου, τώρα εάν πήρες ΜΕΤΑΘΕΣΗ στα μέσα της θητείας σου, μονάδα θεωρείται η μονάδα από την οποία απολύθηκες, το αναφέρω επειδή είπες πως έφυγες από Ξάνθη. Στην τελική κάνε τα χαρτιά σου και όλα αυτά, πέρνα εξετάσεις και αν δε σε βολεύει το μέρος στο οποίο είναι να παρουσιαστείς εφόσον περάσεις απλά μη πας, θα κοπείς αυτόματα και τα κάνεις ξανά σε μελλοντική προκήρυξη... Δεν έχεις κάτι να χάσεις επομένως.

Δυστυχώς φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου η οβά θα πάμε 1 εβδομάδα Αυλώνα για εκπεδευση και μετά Έβρο πολύ απλά αυτό το ότι επανάκαταξη θα γίνει εκεί που υπηρέτησες είναι μεγάλο ψέμα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες