Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
- Rampo ap ta Lidl
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Μετα τις ενστασεις θα αναρτηθουν οι τελικοι πιανακες; η θα καλεσουν τους επιτιχοντες για γιατρους και αθληματα και οι τελικοι θα αναρτηθουν αφου τελειωσουν ολες οι διαδικασιες;
Καλημέρα.. υπάρχει περίπτωση να μας στείλουν τις καρτέλες; γιατί πώς θα πάμε κάποιοι που είμαστε σε άλλους νομούς; μετά τις 18 του μηνός θα επιτρέπεται!!
Καλημερα φιλε. Και εγω ακριβως εχω την ιδια απορεια. Ξερω οτι εχουμε βομβαρδισει το forum με ερωτησεις αλλα οσο περναει ο καιρος και φτανει ο Ιουνιος τοσο αγχωνομαι και εγω ο ιδιος. Μου φανηκε οτι αργησανε πολυ με τις ενστασεις.
υπομονή φιλαρακι και ελπίζω να έχουμε νέα... για που είσαι;Gome91 έγραψε:Καλημερα φιλε. Και εγω ακριβως εχω την ιδια απορεια. Ξερω οτι εχουμε βομβαρδισει το forum με ερωτησεις αλλα οσο περναει ο καιρος και φτανει ο Ιουνιος τοσο αγχωνομαι και εγω ο ιδιος. Μου φανηκε οτι αργησανε πολυ με τις ενστασεις.
- Rampo ap ta Lidl
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αυτος που αποφασιζει τα χρονικα περιθωρια ειναι σιγουρα πρωην καλεμσενος της ανιτας πανια, ειναι δυνατον 10 μερες για ενστασεις; δωσε 4-5 και πολλες ειναι. οποιος θελει να κανει απ την πρωτη μερα εκανε
Καλημέρα ! Κανονικά θα έπρεπε να αναρτηθούν σήμερα γιατί η αποστολή ήταν στο mail οπότε δεν ισχύει ότι ίσχυε για τις αιτήσεις. Ελπίζω να βγουν εντός εβδομάδος γιατι μετά πάει πολύ...
Απο ότι μου είπαν στο τήλ υπογραφή σύμβασης πάει για αρχές ιουνίου
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Τότε γίνονται και οι εξετάσεις αθλήματα δλδ;
Τα αθληματα λογικα ναι... Η υγιονομικες πιο πριν... Αλλα με τοσους γιατρους που εχει νομιζω οτι θα δωσουν μια βδομαδα διορια να επιστρεψεις την καρτελα.
εξετάσεις θα κάνουμε σε δημόσιο; πώς γίνεται;tsoroke έγραψε:Τα αθληματα λογικα ναι... Η υγιονομικες πιο πριν... Αλλα με τοσους γιατρους που εχει νομιζω οτι θα δωσουν μια βδομαδα διορια να επιστρεψεις την καρτελα.
Αφού σου δίνουν την καρτέλα να την συμπληρώσεις εσυ... Τι ενοεις πως γινεται; Λογω της καταστασης?
Παιδιά να βάλουμε μια τάξη λίγο...
Καταρχήν πως ακριβώς θα γίνει το πράγμα το ξέρει μόνο το αρχηγείο.
Έχω να πω τα εξής :
Οι οριστικοί πίνακες (μετά των ενστάσεων) θα βγουν θεωρώ κ σύντομα το πολύ ως τη Παρασκευή.
Τα υγειονομικά είναι ένα ερωτηματικό πως θα γινει να πάνε 1300 άτομα σε 11 γιατρούς αυτές τις μέρες.
Τα αθλήματα θα γίνουν πολύ γρήγορα κ εύκολα σε μια ημέρα μετά τα υγειονομικά.
Όπως κ η πρόσληψη είναι μια υπογραφή κ ξεκινάει άμεσα η δουλειά - εκπαίδευση.
Καταρχήν πως ακριβώς θα γίνει το πράγμα το ξέρει μόνο το αρχηγείο.
Έχω να πω τα εξής :
Οι οριστικοί πίνακες (μετά των ενστάσεων) θα βγουν θεωρώ κ σύντομα το πολύ ως τη Παρασκευή.
Τα υγειονομικά είναι ένα ερωτηματικό πως θα γινει να πάνε 1300 άτομα σε 11 γιατρούς αυτές τις μέρες.
Τα αθλήματα θα γίνουν πολύ γρήγορα κ εύκολα σε μια ημέρα μετά τα υγειονομικά.
Όπως κ η πρόσληψη είναι μια υπογραφή κ ξεκινάει άμεσα η δουλειά - εκπαίδευση.
ναιtsoroke έγραψε:Αφού σου δίνουν την καρτέλα να την συμπληρώσεις εσυ... Τι ενοεις πως γινεται; Λογω της καταστασης?
- Rampo ap ta Lidl
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Μια ερωτηση, πως γινεται να γινονται λαθη τα οποια διορθωνονται με τις ενστασεις απ τη στιγμη που τα χαρτια περνανε απο 2-3 διαφορετικες επιτροπες με διαφορετικα ατομα σε καθε επιτροπη πριν βγουν οι προσωρινοι πινακες;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 17
Rampo apo ta lidl παίζεται η πουστια των πουστιων ζωντανό παράδειγμα απο εμένα..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες