Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GREEK NAVY

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από GREEK NAVY »

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Τα ερωτήματα μου περί μονιμότητας είναι ανησυχίες που έχουμε όλοι, θεωρώ. Εργάστηκα για λίγο στον ιδιωτικό τομέα και εκεί είσαι αναλώσιμος, απλός αριθμός και τίποτα παραπάνω. Κανείς δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει μονιμότητα πόσο μάλλον στον ιδιωτικό χώρο, ούτε αν θα πληρώνεσαι εγκαίρως, ούτε αν θα σου βάζουν ένσημα.. Εύχομαι σ'όλους καλή επιτυχία!

Andr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Andr »

Παιδιά πόσοι ναύτες παίρνουν την ειδικοτητα βοηθού νοσηλευτη; δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια ειδικότητα στρατεύσιμου στο ναυτικό
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Εφ. Λοχίας ΠΖΝ έγραψε: Έτσι ακριβώς! Η παράταση θα πάει η θα μας πάρουν ολους οσοι κάναμε αιτήσεις
Φίλε, εσύ που πήγες, θέλω ν πάω κ εγώ. Αλλά ως γεννηθείς το 92, θα μου πουν δεν μπορείς; δεν θα με αφήσουν καθόλου; στην τελική σκέφτομαι αν είναι ν μην μαζευτούν οι θέσεις τουλάχιστον μπορεί ν ανεβάσουν τα όρια.
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Εφ.Λοχίας ΠΖΝ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Εφ.Λοχίας ΠΖΝ »

Καλησπέρα φιλαρακι πήγα παρασκευή στο ΡΟΥΦ (Πέτρου Ράλλη)και υπήρχαν μόνο 3αιτησεις μέχρι της 13:00 το μεσημέρι.. ρώτησα για τα κριτήρια που έχω και μπορούσα να τα κάνω τα χαρτιά μόνο στους ΟΒΑ πεζικό , αλλά δεν έχουν την ειδικότητα μου δλδ σκέτο Διαβίβασης έχουν πχ ΔΒ-Οδηγος.. εγώ πιστεύω ότι αυτά τα αλλάζουν και μέσα αν θέλουν , Πάρο όλα αυτά με αφησανε και έκανα αίτηση κανονικά... λες να μην μας πάρουν για τέτοιες λεπτομέρειες; +ότι όπως καλά τα λες θα πάρει παράταση αλλιώς θα μπούμε 50-100ατομα και αυτό (ήταν η βοήθεια).. που χρειαζόντουσαν...
Εφ.Λοχίας ΠΖΝ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δυστυχώς επειδή είσαι του 92 δεν θα σε αφήσουν.. όπως δεν αφήσαμε εμένα να κάνω αιτήσεις για ΕΔ που ήθελα!! Αλλά κάνε υπομονή ίσως ανεβάσουν το όριο ηλικίας..
Leledenioss

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Leledenioss »

Παιδιά μια ερώτηση.. εμεις που υπηρετήσαμε σαν στρατονόμοι(δεκανείς), μπορούμε να κάνουμε χαρτιά για ΟΒΑ;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Οποιος εχει περασει το οριο ηλικιας που λεει ή εχουν περισσοτερο απο 3 ετη που τελειωσαν την θητεια τους, τοτε δεν θα σας αφησουν να κανετε τα χαρτια σας. Εχουν τις καρτελες μεσα οποτε με ενα κλικ τους πεταει απεξω. Ειχαν δεν ειχαν αποτελειωσαν τα κριτηρια και αυτου του θεσμου οι ανικανοι !
Άβαταρ μέλους
GiwrgosAndri911
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από GiwrgosAndri911 »

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια... Αντί να την αναβαθμίσουν προς το καλύτερο για να υπάρξει ενδιαφέρον έκαναν το ακριβώς αντίθετο... Πάντως είναι νωρίς ακόμα , διότι και το #17 βγήκαν τρεις προκήρυξεις.. οπότε ας έχουμε όλοι μας το νου μας, αν θέλουν το καλό της χώρας θα κάνουν αυτό που πρέπει..
Αντώνης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Αντώνης »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οποιος εχει περασει το οριο ηλικιας που λεει ή εχουν περισσοτερο απο 3 ετη που τελειωσαν την θητεια τους, τοτε δεν θα σας αφησουν να κανετε τα χαρτια σας. Εχουν τις καρτελες μεσα οποτε με ενα κλικ τους πεταει απεξω. Ειχαν δεν ειχαν αποτελειωσαν τα κριτηρια και αυτου του θεσμου οι ανικανοι !

Που το ξέρεις φίλε μου αυτό;

Χάρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Χάρης »

Παιδιά, τα δικαιολογητικά είναι α) αίτηση και β) φωτοτυπία ταυτότητας αν κατάλαβα καλά; Η κατάθεση μπορεί να γίνει στο Ρουφ;
Μκ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Μκ »

Κομπλέ. Εμένα η απορία μου είναι άλλη. Πες ότι επιλέχθηκες για ΟΒΑ είσαι φαντάρος η στέλεχος; δηλαδή κάνεις σκοπιές και περίπολα η δουλειές που τις κάνουν στελέχη; Και από τη στιγμή που μπαίνεις κάνεις κάποια εκπαίδευση πχ όπως το σχολείο ΕΠΟΠ η σπεεποπεδ η αλεξίπτωτα ( για όσους υπηρέτησαν ειδικές δυνάμεις) η θεωρούν ότι η εκπαίδευση που σου παρείχαν ήταν αρκετή όσο ήσουνα φαντάρος; και κατά πόσο υπάρχει κάποια πιθανότητα να μείνεις μόνιμος αν υπάρχει δηλαδή? Ευχαριστώ

Εφ.Λοχίας ΠΖΝ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Μια αίτηση απλή κάνεις που έχει μαζί και μια υπεύθυνη δήλωση ότι έχει δηλαδή στην προκήρυξη, και δίνεις και την ταυτότητα μια ναι. Φυσικά στο ΡΟΥΦ γίνεται επίσης όπως πήγα και έκανα και εγώ την Παρασκευή που μας πέρασε. Επισης δεν σε αφήνουν να κάνεις αίτηση εάν δεν είσαι την κατάλληλη ηλικία που πρέπει και δεν τηρείς τον κανονικά της 3ετιας από την απόλυση.. για ειδικότητες κτλπ σε αφήνουν και κάνεις κανονικά απλά σου λένε ότι αποτελέσματα στο site του στρατού πχ όταν έρθει η ώρα.

Γιώργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γιώργος »

Αν κάποιος είναι Διαβιβαστής μπορεί να κάνει τα χαρτιά του για Πεζικό εάν έχει ειδικότητα ίδια με αυτή του πεζικού; Ή αν κάποιος υπηρέτησε στο πεζικό δεν μπορεί να κάνει χαρτιά για ναυτικό και αεροπορία, καλά δεν κατάλαβα;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης 23

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Δημήτρης 23 »

Καλημέρα παιδιά. Μπορεί η αδερφή μου να κάνει αίτηση; Ή ισχύει μόνο για όσους έχουν υπηρετήσει στο στρατό;

ευχαριστώ.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δημήτρης 23 έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Μπορεί η αδερφή μου να κάνει αίτηση; Ή ισχύει μόνο για όσους έχουν υπηρετήσει στο στρατό;

ευχαριστώ.

Όχι δεν μπορεί. Μπορούν να κάνουν συμμετάσχουν μόνο όσοι υπηρετούν ή έχουν απολυθεί από τις τάξεις του στρατού μέσα στην τελευταία τριετία με τις αντίστοιχες ειδικότητες. Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε την εγκύκλιο.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες