για τις αιτήσεις είσαι σίγουρος;Dias έγραψε:μόρια μαντεψια... οι αιτήσεις 18340TITO έγραψε:Τελικά έχουμε καμία εικόνα για τα μόρια?;
Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
... 18340. κλειδωμενοTITO έγραψε:για τις αιτήσεις είσαι σίγουρος;Dias έγραψε:μόρια μαντεψια... οι αιτήσεις 18340TITO έγραψε:Τελικά έχουμε καμία εικόνα για τα μόρια?;
Dias 8 χιλιαδες μπορει να έγιναν σκ κ Δευτέρα αλλά δεν έφτασαν 18340.. βάζεις κ το 340.. Για να μιλάς με τόση βεβαιότητα χωρίς 18341 18345 πχ πάει να πει πως ξέρεις αφού σου είπαν τις αιτήσεις κ την βάση.
Ο. Π. Κ. Ε
το forum δεν έχει συμμετοχή ο κόσμος και ίσως και καλύτεραXanthos έγραψε:Dias 8 χιλιαδες μπορει να έγιναν σκ κ Δευτέρα αλλά δεν έφτασαν 18340.. βάζεις κ το 340.. Για να μιλάς με τόση βεβαιότητα χωρίς 18341 18345 πχ πάει να πει πως ξέρεις αφού σου είπαν τις αιτήσεις κ την βάση.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Γνωστός μου έκανε αίτηση τ Δευτέρα σε τμήμα ανατολικής Θεσσαλονίκης, τν πήρανε σήμερα απ τν Μέγαρο Θεσσαλονίκης διότι υπήρχε λάθος στα αγγλικά και του είπανε να πάει ώστε να κάνειυπευθυνη δήλωση και να τ φέρει εντός 5 ημερών. Επομένως έχουν ελέγξει και πιθανώς στείλει στην Αθήνα όλες τς αιτήσεις. Αύριο ίσως να έχουμε καθαρή εικόνα.
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 30
Ειστε σίγουροι 18000; Και οι 8000 σε τρεις μερες; Πολλοι φαίνονται ρε παιδια αλλα και παλι δεν εχει να λεει. Τα μόρια ειναι το θεμα
ΔΕΛΤΑ
ίσως μακάρι φίλε μου γιατί μας έχει φάει η αγωνία.Bill931 έγραψε:Γνωστός μου έκανε αίτηση τ Δευτέρα σε τμήμα ανατολικής Θεσσαλονίκης, τν πήρανε σήμερα απ τν Μέγαρο Θεσσαλονίκης διότι υπήρχε λάθος στα αγγλικά και του είπανε να πάει ώστε να κάνειυπευθυνη δήλωση και να τ φέρει εντός 5 ημερών. Επομένως έχουν ελέγξει και πιθανώς στείλει στην Αθήνα όλες τς αιτήσεις. Αύριο ίσως να έχουμε καθαρή εικόνα.
για βάση ναι μου είπαν. αλλα εκτίμηση. γθα 2250και λίγο πιο κάτω... εκτίμηση... αύριο θα έχω πιο καλή εικόνα...Xanthos έγραψε:Dias 8 χιλιαδες μπορει να έγιναν σκ κ Δευτέρα αλλά δεν έφτασαν 18340.. βάζεις κ το 340.. Για να μιλάς με τόση βεβαιότητα χωρίς 18341 18345 πχ πάει να πει πως ξέρεις αφού σου είπαν τις αιτήσεις κ την βάση.
έτσι ακριβώς ειναιμεχρι 16/8 είχε 3500... μέχρι και 21/8 είχε 7500... μετά χαμός. αλλά σταμάτησε και η ποιότητα.. εννοώ λίγα μόριαcapten fan έγραψε:Ειστε σίγουροι 18000; Και οι 8000 σε τρεις μερες; Πολλοι φαίνονται ρε παιδια αλλα και παλι δεν εχει να λεει. Τα μόρια ειναι το θεμα
Καλησπέρα σε όλους... Έχω 2600 μόρια στα αθλήματα δοξα το θεό τα πάω καλά στους χρόνους... Αλλά ακόμα και σε περίπτωση που περνάω δυστυχώς μου έχουν κάνει μήνυση για ψευδορκία και έχω δικαστήριο σε 2 μήνες.. Δυστυχώς δεν το. βλεπω να μπαίνω. Καλη επιτυχία στους υπόλοιπους!!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Αφήσαμε το ένα νήμα πιάσαμε το άλλο, πάμε καρφί να το κλείσουμε και αυτό ...
. Γιατί να κλείσει δε γράψαμε κάτι περίεργο... ακούγετε τρελό να λέω.4000 αιτήσεις τη Δευτέρα... και από την αρχή ως το δεκαπενταύγουστο 3500... και όμως έτσι είναι... επισημάνω ομ ς χωρίς μόριαkyriakos155 έγραψε:Αφήσαμε το ένα νήμα πιάσαμε το άλλο, πάμε καρφί να το κλείσουμε και αυτό ...
τελικά έχεις καμία πληροφορία για βάση?Dias έγραψε:. Γιατί να κλείσει δε γράψαμε κάτι περίεργο... ακούγετε τρελό να λέω.4000 αιτήσεις τη Δευτέρα... και από την αρχή ως το δεκαπενταύγουστο 3500... και όμως έτσι είναι... επισημάνω ομ ς χωρίς μόριαkyriakos155 έγραψε:Αφήσαμε το ένα νήμα πιάσαμε το άλλο, πάμε καρφί να το κλείσουμε και αυτό ...
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 41
Λοιπόν ακούστε με... Σύμφωνα με πολύ δικές μου έμπειρες πληροφορίες λόγω του πατέρα μου εν αποστρατεία Ταξιάρχου οι αιτήσεις όντως είναι γύρω στις 18.000 και γω ο ίδιος δεν το πίστευα μέχρι να το μάθω από κάπου αξιόλογα... Τα μόρια χωρίς να μου ξεκαθαριστεί αν μιλάμε για Α ή Β κατηγορία θα κυμανθούν πάνω από 2.500 μόρια... Μέχρι χθες είχαν ακόμα να ελεγχθούν 5.000 αιτήσεις... Λοιπόν όλα αυτά σας τα λέω εγώ που έχω 2.410 μόρια και δεν με συμφέρουν καθόλου αν είναι αλήθεια... Μακάρι να βρεθεί κάποιο παλικάρι να με διαψεύσει και εμένα και τις πληροφορίες μου αλλά δυστυχώς είναι αυτές οι πληροφορίες που έχω... Σας λέω μακάρι να βγω ψεύτης...
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 41
Κι αν οι πληροφορίες είναι αληθής ακομα και οι 2.500 ακριβώς θα πρέπει να ανησυχούν... Παιδιά ξανά λέω μακάρι να βγω ο χειρότερος ψεύτης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης