Miron αυτό εννοώ ότι στα προσωρινά θα μπουν πολλοί με ΚΕΜΕΑ ενώ στα οριστικά όλοι αυτοί θα είναι εκτός.. Εδώ γεννιέται το ερώτημα, ποτε θα προλάβουν να περάσουν δοκιμασίες οι επιλαχόντες όπου τελικώς θα είναι οριστικά διοριστεοι; (και δεν θα είναι 20-30 άτομα αν γίνει έλεγχος όπως στην 3Κ)Miron έγραψε:MIXALHS GLOCK έγραψε:Σίγουρα έχουν γίνει πολλά λάθη, και ειδικότερα σε όσες αιτήσεις Δηλώθηκαν πτυχία ΚΕΜΕΑ ως κύριο τίτλο! Αυτομάτως αυτοί θα βγουν εκτός διαδικασίας.
Δυστυχώς το γουορκεντερ λεει το αντιθετο, οτι στα προσωρινα με τα οριστικα θα εχουν μεγαλη αποκλιση αρα ολα τα λαθη (μαζι και το ΚΕΜΕΑ ως κυριος) θα ειναι στους προσωρινους. Μα καλα σαν την 3Κ και την 6Κ χωρις ελεγχο, αυτο ειναι το πρωτόκολλο του ΑΣΕΠ; Δεν νομιζω ας ελπισουμε οτι θα κανουν καποιον ελεγχο. Τουλαχιστον εαν γινει ετσι μετα τις ενστασεις θα τα ελεγξουν και θα τα ξεκαθαρισουν ή θα καλεσουν τους προσωρινους για αθληματα και μπατε σκυλοι αλεστε σαν την 3Κ;
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Ας ελπισουμε οτι τουλαχιστον τα βασικα να τα κοιταξουν πριν βγαλουν τα προσωρινα για να μην υπαρξει (μεγαλο) προβλημα. Αλλα πιστευω μετα τις ενστασεις θα βγουν οι κανονικοι (σωστοι) πινακες και με αυτους θα πανε στα αθληματα. Εαν το σκεφτεις ειναι μεγα λαθος να πανε σε αθληματα καυευθειαν απο τους προσωρινους (ειδικα εαν βγαλουν οτι ναναι αποτελεσματα), δεν νομιζω οτι τον παιρνει τον ΑΣΕΠ να κανει τοσο τεραστιο λαθος θα χαθει εντελως και η αξιοκρατεια του
Νομίζω πως θα γίνει έλενχος στην ηλεκτρονική δήλωση και στον φάκελο που στείλαμε και μετά θα βγουν τα προσωρινα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Με τα οριστικά θα πανε στα αθλήματα κλπ, το λέει η προκήρυξη μέσα. Προσωρινά - ενστάσεις, οριστικά, αθλήματα κλπ και τέλος ο τελικός πίνακας διοριστέων με το κατάστημα κράτησης τοποθέτησης.
Οσοι βαλαν λάθος δικαιολογητικά, κεμεα, δεν εβαλαν χαρτί υψομετρησης, ηλικια άνω των 32 θα είναι στα προσωρινά αλλά μετά τις ενστάσεις και τον δεύτερο γύρο ελέγχου θα κοπούν. Δε θα καλέσουν για αθλήματα κανέναν απ αυτους.
Οσοι βαλαν λάθος δικαιολογητικά, κεμεα, δεν εβαλαν χαρτί υψομετρησης, ηλικια άνω των 32 θα είναι στα προσωρινά αλλά μετά τις ενστάσεις και τον δεύτερο γύρο ελέγχου θα κοπούν. Δε θα καλέσουν για αθλήματα κανέναν απ αυτους.
Ρε παιδια ο καθενας λέει ότι νανε... Πως γίνεται να πανε μετά τα οριστικά για αθλήματα χωρίς να ξέρουν ποιος θα κοπει και ποιός όχι... Μετά τα προσωρινά θα ξεκινήσει η διαδικασία για γιατρους αθλήματα και μόλις συμπληρώσουν τα άτομα ποιοι θα έχουν κοπεί και ποιοί όχι τότε θα βγουν οριστικά... όπως σε όλες τις προκηρύξεις που έχουν γίνει τόσα χρόνια... Και λιμενικό και αστυνομία και πυροσβεστική και σε όλες τις αλλες... Αν βγουν τελικα πρώτα οπως λέτε και κοπουν αρκετοί τι θα γίνει μετά; Θα ξανά βγαζουν τελικα... Μην λέτε βλακείες αν δεν γνωρίζετε..
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Και ποσο πιστευεις διασωστη θα ειναι το διαστημα αναμεσα στα προσωρινα και τα οριστικα?
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Και ποσο πιστευεις διασωστη θα ειναι το διαστημα αναμεσα στα προσωρινα και τα οριστικα; [/QUOTE
Με βάση τα λεγόμενα του workenter μετα την 3κ, δηλαδη τελη μαρτη+
Με βάση τα λεγόμενα του workenter μετα την 3κ, δηλαδη τελη μαρτη+
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Miron έγραψε:Και ποσο πιστευεις διασωστη θα ειναι το διαστημα αναμεσα στα προσωρινα και τα οριστικα?
Και Μάρτιο να προλάβουν να βγάλουν τα προσωρινά, εγώ πιστεύω ότι λόγω εκλογών και καλοκαίρι ενδιάμεσα που παραλύουν όλα, τα οριστικά και οι υπόλοιπες διαδικασίες θα αρχίσουν από τον Σεπτέμβριο.
Εκτος αν πανε καταριπας πρσωρινα οριστικά αθλήματα όπως τους εφ γτ μα ς εχουν αναγκη κ το καλοκαιρι οσοι ειναι ν μπουν να δουλευουν..
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Γιάννης έγραψε:Ρε παιδια ο καθενας λέει ότι νανε... Πως γίνεται να πανε μετά τα οριστικά για αθλήματα χωρίς να ξέρουν ποιος θα κοπει και ποιός όχι... Μετά τα προσωρινά θα ξεκινήσει η διαδικασία για γιατρους αθλήματα και μόλις συμπληρώσουν τα άτομα ποιοι θα έχουν κοπεί και ποιοί όχι τότε θα βγουν οριστικά... όπως σε όλες τις προκηρύξεις που έχουν γίνει τόσα χρόνια... Και λιμενικό και αστυνομία και πυροσβεστική και σε όλες τις αλλες... Αν βγουν τελικα πρώτα οπως λέτε και κοπουν αρκετοί τι θα γίνει μετά; Θα ξανά βγαζουν τελικα... Μην λέτε βλακείες αν δεν γνωρίζετε..
Τα οριστικά θα είναι βάση μοριων, όποιος περάσει αθλήματα κλπ διορίζεται. Όποιος κοπεί δε θα είναι στην τελική λίστα διορισμού.
Αντιγραφή επικόλληση από την προκήρυξη :
Το Α. Σ. Ε. Π. εξετάζει τις υποβληθείσες ενστάσεις και ελέγχει τη νομιμότητα των πινάκων κατάταξης υποψηφίων.
Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι «ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ» υποψη-
φίων και επί τη βάσει αυτών οι πίνακες διοριστέων.
Προκειμένου να καταρτιστούν οι «ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ» για τις θέσεις των κλάδων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩ-
ΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ επί τη βάσει των ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, οι υποψήφιοι που
περιλαμβάνονται στους πίνακες κατάταξης σε αριθμό τουλάχιστον ίσο με τον αριθμό των προκηρυσσόμενων θέ-
σεων, θα υποβληθούν διαδοχικά σε Υγειονομικές εξετάσεις και σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.
Εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα βγουν οι προσωρινοι χωρίς έλεγχο, καταρχήν όσοι έχουν δηλώσει κεμεα δεν είναι τίτλος σπουδών είναι άδεια εργασίας χωρίς βαθμό. και εγώ πιστεύω προσωρινά, ενστάσεις, αθλήματα και τέλος οριστικά.. Κοντός ψαλμός υπομονή..
Η αδεια απ την ασφαλεια δεν εχει βαθμο.. Η πιστοποίηση π παιρνουν απ τ κεμεα εχει βαθμο κανονικά .. Ναι όντως δεν ειειναι τίτλος σπουδών αλλα οι τύποι το βάλανε γ κυριο τίτλοΖΑΝΤ έγραψε:Εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα βγουν οι προσωρινοι χωρίς έλεγχο, καταρχήν όσοι έχουν δηλώσει κεμεα δεν είναι τίτλος σπουδών είναι άδεια εργασίας χωρίς βαθμό. και εγώ πιστεύω προσωρινά, ενστάσεις, αθλήματα και τέλος οριστικά.. Κοντός ψαλμός υπομονή..
Απ την λαχτάρα τους ν μπουν διαβασανε οτι θέλανε.. Γ αυτο λεμε οτι στα πρωσορινα θ μπουν μπροστά μας αυτοι. .
Καλά τα λέει ένα παιδί πιο πάνω. Πρώτα προσωρινά μετά ενστάσεις μετα οριστικοι πίνακες κατάταξης και μετά από υγειονομικές κτλ τελικοί διοριστεοι. Μόλις διάβασα και εγώ την προκυρηξη ξανά γιατί δεν την θυμόμουν μετά από τόσο καιρό. Καμία κοπελα ρε παιδιά εδώ μέσα να μιλήσω και εγώ λίγο μαζί της.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Γιώργος έγραψε:Η αδεια απ την ασφαλεια δεν εχει βαθμο. Η πιστοποίηση π παιρνουν απ τ κεμεα εχει βαθμο κανονικά. Ναι όντως δεν ειειναι τίτλος σπουδών αλλα οι τύποι το βάλανε γ κυριο τίτλοΖΑΝΤ έγραψε:Εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα βγουν οι προσωρινοι χωρίς έλεγχο, καταρχήν όσοι έχουν δηλώσει κεμεα δεν είναι τίτλος σπουδών είναι άδεια εργασίας χωρίς βαθμό. Και εγώ πιστεύω προσωρινά, ενστάσεις, αθλήματα και τέλος οριστικά. Κοντός ψαλμός υπομονή.
Απ την λαχτάρα τους ν μπουν διαβασανε οτι θέλανε. Γ αυτο λεμε οτι στα πρωσορινα θ μπουν μπροστά μας αυτοι..
Έχει βαθμό κανονικά η πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ αλλα είναι ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1, σε αντίθεση με τον διαγωνισμό όπου ζητάει πιστοποίηση ΕΠΙΠΕΔΟΥ 5 και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται καθαρά από τον ΕΟΠΠΕΠ και μόνο.
Φίλε Γιώργος καταλαβαίνω τ λες δεν τ ξέρω ότι η πιστοποίηση έχει βαθμό αλλά λογικά θα γίνει έλεγχος γιατί στην 3κ αναρτήθηκαν οι προσωρινοι στο μήνα πάνω βέβαια ποτέ δεν ξερεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες