Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)
Ξέρω πολύ καλά Δυκ ότι φαίνεται σε εσένα ότι είναι ένας... Απλά γράφουμε από το κινητό.. Είμαστε φίλη και δεν φοβάμαι να το πω και ούτε κρύβομαι από κανέναν.. Ίσα ίσα αυτά που μάθαινα ήθελα να τα μοιραστώ με Τ παιδιά και όχι Ν μπαίνω και να κοροϊδεύω... Πάντως από την αρχή ήξερα ότι θα πάρει σειρά και βγήκα αληθινός... Τώρα αν νομίζεις ότι κοροϊδεύω τα παιδιά επειδή έγραψε ενας φίλος από δικό μου τι Ν πω... Φιλικά
Δυκ ερώτηση ΕΣΥ ποτε πιστεύεις να βγει η προκηρυξη αν βγει αρχικά.. Πάντως έχει ακουστεί έντονα...
Φίλε μου το λινκ που ανέβασες λέει κάτω στο τέλος "Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,19/5/2008, εκτός και αν το βλέπω μόνο εγώ...Π έγραψε:Και το λινκ αυτό που ανέβασα φίλε mysterio είναι για τους τελευταίους 49. Διάβασε καλύτερα και μην προτρεχεις... Δεν είναι του 2008 αλλά του 2015... Φιλικά
Και κυριότερο σου ξαναλέω τα περισσότερα απο αυτά που γράφει αυτό που ανέβασες έχουν αλλάξει και το ξέρω 100% γιατί έδωσα το 2014 και ξέρω.
Οπότε και για τα όρια ηλικίας αλλά και για όλα τα απαραίτητα προσόντα και κριτήρια που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι σας έδωσα το λινκ της τελευταίας προκήρυξης για να το μελετήσετε.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο ούτε να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια, οπότε δεν ξαναγράφω κάτι άλλο, όποιος θέλει και μπορώ να βοηθήσω από την εμπειρία που είχα είμαι στη διάθεση του.
Με το καλό να βγει και οι πιο άξιοι και ικανοί να μπουν στο σώμα.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
´Mysterio 'καλησπερα και απο εμενα διαβασα το άρθρο για την ηλικία που μας έδωσες πριν λίγες μερες και αναφέρει τα 28 έτη για τους ιδιώτες. Εσυ αναφέρεις στην παρένθεση 26ετη ομως. Μήπως ήθελες να πεις 28; . Οπως επισης οτι κ να λεμε για την ηλικία καθε προκυρηξη παντα τον δικο της χαρακτήρα και παράξενα. Ας αναμένουμε λοιπον και ο θεός να βοηθησει αυτους που θελουν να μπουν. 

Φίλε mysterio το ίδιο λέει το ΦΕΚ που ανέβασες λέει 26 ετών... Αυτός που κλείνει τα 26 δεν λέγετε 27 λέγετε 26... Αυτό εννοώ και εγώ το 26 πατημένα... Αλλιώς θα έλεγε να μην υπερβαίνουν το 26 της ηλικίας Τους... Το ίδιο πράγμα λέμε... Και πήρα και το Υπουργείο και μου ειπε ακριβώς το ίδιο πράγμα να μην υπερβαίνουν τα 27... Φιλικά
- BlackKnight
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Ρε σεις, εχουν δικαιο τα παιδια. Οταν διαβαζετε ενα αρθρο το πρωτο πραγμα που θα βλεπετε ειναι η ημερομηνια κ ποιο site κανει τις δημοσιευσεις των αρθρων. Πολλα σαιτ για να εχουν πολλα κλικ κανουν κοπι-παστε (πολλακης
) παλια αρθρα και τα δημοσιευουν.

The supreme ART OF WAR is to subdue the enemy without fighting.
- BlackKnight
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
http://policenet.gr/article/%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-300-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C
δεν εμπιστευομαι, αλλα θα το ψαξω κ αλλο.
δεν εμπιστευομαι, αλλα θα το ψαξω κ αλλο.
The supreme ART OF WAR is to subdue the enemy without fighting.
Καλησπέρα παιδιά τελικά δεν θα έχει ποσοστό για Γυναίκες που σας είχα πει.. Δεν το βάλανε.. Απλά θα έχει ένα πολύ μικρό πάλι ποσοστο για ειδικές δυνάμεις διασώστες και μηχανικούς.. Γενικής θα ειναι 230-250... Μάιο με Ιούνιο θα βγει...
Π να σε ρωτήσω κάτι είχες πει κάτι για πολύτεκνους ότι δεν θα πάρουν μόρια γενικά από τι έχω καταλάβει με κάποιον μιλάς που ειναι μέσα τι ακριβώς έχεις ακούσει για την προκηρυξη; και αρχικά είμαστε σίγουροι ότι θα βγει καλοκαίρι; ...
Ναι φίλε Σπύρος 1μαλ δεν θα παίρνουν μόρια οι πολύτεκνοι ούτε φυσικά και οι τριτεκνει... Στους προηγούμενους δεν μέτρησε και από ότι έμαθα ούτε και τώρα θα μετράει... Φίλε Έτσι έμαθα ότι θα βγει Μάιο Ιούνιο... Να ξέρεις ότι θα μετράει το δίπλωμα το Ε για φορτηγό μιλάω θα πέρνεις παρα πανω μόρια από το Γ... Και φυσικά το ταχύπλοο...
Φίλε στην προηγούμενη το 10% ήταν για πολύτεκνους μάλλον κανεις λάθος και ένα 3% αν δεν κάνω λάθος για τους τρίτεκνους... για ξανά δες λίγο την προκηρυξη. Δυκ ΕΣΥ έχεις ακούσει τίποτα για αυτο;
Ο κολλητός μού που μπήκε ήταν πολύτεκνος και δεν του το μέτρησαν.. Για αυτό σας το λέω... Και Έτσι μου είπε.. Τώρα αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή δεν το ξέρω... Θα δούμε όταν βγει.
Καλημέρα Στέφανε, λογικά αναφέρεσαι σε αυτό http://nee.gr/downloads/294N4256-2014.pdf , σωστά έγραψα τα 26 έτη γιατί τόσα λέει για την Κατάταξη των Λιμενοφυλάκων (Αρθρο 5 του Αρθρου 33)Στεφανος έγραψε:´Mysterio 'καλησπερα και απο εμενα διαβασα το άρθρο για την ηλικία που μας έδωσες πριν λίγες μερες και αναφέρει τα 28 έτη για τους ιδιώτες. Εσυ αναφέρεις στην παρένθεση 26ετη ομως. Μήπως ήθελες να πεις 28; Οπως επισης οτι κ να λεμε για την ηλικία καθε προκυρηξη παντα τον δικο της χαρακτήρα και παράξενα. Ας αναμένουμε λοιπον και ο θεός να βοηθησει αυτους που θελουν να μπουν.![]()

Διάβασε το καλύτερα, γιατί εσύ διάβασες μάλλον για τους Υπαξιωματικούς που είναι τα 28 έτη

μακάρι να διαψευσθώ και να έιναι τα 27 το όριο ηλικίας, να μην εφαρμοστεί αυτό και Να γίνει ότι έγινε και για τους 49.
Η τελευταία προκήρυξη των 49 Λιμενοφυλάκων το ανέφερε για τις ευεργετικές διατάξεις στο Κεφάλαιο Β' στη σελίδα 4 http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/prok.pdfΠ έγραψε:Ναι φίλε Σπύρος 1μαλ δεν θα παίρνουν μόρια οι πολύτεκνοι ούτε φυσικά και οι τριτεκνει... Στους προηγούμενους δεν μέτρησε και από ότι έμαθα ούτε και τώρα θα μετράει... Φίλε Έτσι έμαθα ότι θα βγει Μάιο Ιούνιο... Να ξέρεις ότι θα μετράει το δίπλωμα το Ε για φορτηγό μιλάω θα πέρνεις παρα πανω μόρια από το Γ... Και φυσικά το ταχύπλοο...
Και φυσικά υπήρχαν επιτυχόντες που κάλυψαν αυτές τις θέσεις http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/TelPinEpitAll_0.pdf
Ο φίλος σου "Π" λογικά με τα προσόντα που είχε θα έμπαινε μέσα και σαν γενικής κατηγορίας οπότε και γιαυτό και δεν του μέτρησαν την πολυτεκνία - τριτεκνία. Έχει ξαναγίνει και σε άλλους διαγωνισμούς αυτό.
Φίλε Mysterio δεν καταλαβαίνω θα έμπαινε μέσα σαν Γενικής κατηγορίας Αφού δεν είχε γενική από ειδικές δυνάμεις μπήκε... Είναι μέσα φίλε απλα δεν του έδωσε μόρια η Πολυτεκνοια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης