Μακαρι. Αλλα ξερεις ο Ελληνας ειναι παντα της τελευταιας στιγμης. Εκτος και αν η γεννια μας αλλαξε...rasald έγραψε:Πολυ πεσμενα τα πραγματα. Τοσο χαμος θα γινει αυριο;
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2012)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Γενικα ομως πολυ χαμηλη συμετοχη σε σχεση με την αλλη προκυρηξη
Πάντως παίζει σημαντικό ρόλο η προηγούμενη προκήρυξη. Πολλά άτομα βλέποντας πόσο χαμηλά βρίσκονταν στον πίνακα, δεν ξαναμπήκαν στην διαδικασία να ξανακάνουν τα χαρτιά τους.
Σχετικα με ενα θεμα που με απασχολει το πιστοποιητικο τυπο α Επειδη αυριο θα καταθεσω τα χαρτια για την προκυριξη της πυροσβεστικης Γινετε την ιδια μερα που θα παω στην στρατολογια την ιδια Μερα να το παρω κιολας; 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Ανάλογα σε ποια πόλη είσαι... Εγώ το καλοκαίρι ας πούμε πήγα Για αίτηση το πρωί και το μεσημέρι το είχαν έτοιμο...
HARMONICA έγραψε:Ανάλογα σε ποια πόλη είσαι... Εγώ το καλοκαίρι ας πούμε πήγα Για αίτηση το πρωί και το μεσημέρι το είχαν έτοιμο...
Ετσι ειναι!
Αν τους πεις οτι ειναι επειγον θα το εχεις, το θεμα ειναι να μην στο στειλουν ταχυδρομικος, εκει αργει λιγες μερες.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Zack34 έγραψε:Σχετικα με ενα θεμα που με απασχολει το πιστοποιητικο τυπο α Επειδη αυριο θα καταθεσω τα χαρτια για την προκυριξη της πυροσβεστικης Γινετε την ιδια μερα που θα παω στην στρατολογια την ιδια Μερα να το παρω κιολας;
χρειαζεται 1 μερα. Δεν προλαβαινεις.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Κι εσυ ρε φιλε τελευταια στιγμη; 

To πιστοποιητικο γνωριζουν οτι ειναι μια χρονοβορα διαδικασια. Να παει το παιδι να κανει τα χαρτια του κανονικα και οταν το εχει διαθεσιμο θα το παραδωσει. Ρωτησα χθες τον κυριο στην γραμματεια και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι με μια υπευθυνη δηλωση λύνεται το ζητημα. Να μας πει κιώλας τί κατάφερε μη τυχόν και ο χθεσινος κυριος εκανε λαθος.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
- Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός
Zack34 έγραψε:Σχετικα με ενα θεμα που με απασχολει το πιστοποιητικο τυπο α Επειδη αυριο θα καταθεσω τα χαρτια για την προκυριξη της πυροσβεστικης Γινετε την ιδια μερα που θα παω στην στρατολογια την ιδια Μερα να το παρω κιολας;
Εγώ όσες φορές το ζήτητσα, μου το ετοίμασαν την ίδια μέρα. Την πρώτη μετά από μία ώρα και τώρα μέσα σε 15' λεπτά!
Δεν χρειάζεαι τίποτα το εξαιρετικό για να βγεί, κάποιος θα ψάξει τον φάκελό σου, θα το εκτυπώσει και θα μπύν και τρείς υπογραφές (συντάκτης-βοηθός Σ. Γ. Και διευθυντής Σ. Γ.)
phaethon έγραψε:Zack34 έγραψε:Σχετικα με ενα θεμα που με απασχολει το πιστοποιητικο τυπο α Επειδη αυριο θα καταθεσω τα χαρτια για την προκυριξη της πυροσβεστικης Γινετε την ιδια μερα που θα παω στην στρατολογια την ιδια Μερα να το παρω κιολας;
Εγώ όσες φορές το ζήτητσα, μου το ετοίμασαν την ίδια μέρα. Την πρώτη μετά από μία ώρα και τώρα μέσα σε 15' λεπτά!
Δεν χρειάζεαι τίποτα το εξαιρετικό για να βγεί, κάποιος θα ψάξει τον φάκελό σου, θα το εκτυπώσει και θα μπύν και τρείς υπογραφές (συντάκτης-βοηθός Σ. Γ. Και διευθυντής Σ. Γ.)
οπως τα λεει ο φαετον γινεται, και εγω ετσι το πηρα μεσα σε 20 λεπτα ειχα καθαρισει. Πηγαινε στην στρατολογια που ανηκεις αδερφε, κανεις την αιτησουλα, περιμενεις λιγακι και το παιρνεις εκεινη την ωρα... Αντε να εχουν δουλεια και να περιμενεις καμια ωριτσα το πολυ. Καλη επιτυχια
- petran1988
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Μπορείς πάντως και χωρίς αυτό! Εγώ έκανα μία υπεύθυνη δήλωση και έδωσα και την βεβαίωση απόλυσης από τον στρατό.
Μαγούλα Αττική, σήμερα το πρωί στις 12, αριθμό πρωτοκόλλου 2105...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Καλα ειναι για την αθηνα.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Χθές Κρήτη Ήταν Στο 550
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 7 επισκέπτες