Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από chris1561985 »

Παιδια παντως με την επομενη ανακοινωση ειμαι μεσα. Οποιο παλικαρι θελει ας μ πει να τα κανουμε μαζι τις διαδικασιες. Και εγω θελω καποιον για βοηθεια οσο ναναι κ μπορω να βαλω και την δικια μ βοηθεια εχω αυτοκινητο και για τα αθληματα κ οτι αλλο χρειαστη.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Καλημερααααααααααααααααααα!Με πηραν τηλεφωνοοοοοοοοοοοοοο! Μολις! Αυριο παρουσιαζομαι σστο αρχηγειο προσωπικου μ λενε πισω απο την βουλη!2 φωτο ταυτοτητα βιβλιαριο υγειας απο της 7 μεχρι της 2 και την αλλη βδομαδα δεινω αθληματα κτλ! ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Ηταν πολυ ευγενικοι στην αρχη μ ειπαν να παω τριτη και αν ενδοιαφερομαι τους λεω πατε καλα φυσικα! Ειμαι ηδη αθηνα κ μου λεει τελεια ελα απο αυριο τοτε! Πρεπει να ειναι απιστευτα ελαστικοι παιδια για να μας παρουν γρηγορα! Και για τα αθληματα μ λεει ναι μην αγχωνεσε μπαμ μπαμ την αλλη βδομαδα!(οχι οτι ειχα προβλημα) ... Αυτα! Καλη επυτυχια σε ολα τα παιδια και οποιος θελει εδω ειμαι παρεχω το αυτοκινητο για βιλια κτλ!
ειμαι σε θεση σειρα 458 δηλαδη θεση 38 επιλαχων!
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από PILOT »

chris1561985 έγραψε:Καλημερααααααααααααααααααα!Με πηραν τηλεφωνοοοοοοοοοοοοοο! Μολις! Αυριο παρουσιαζομαι σστο αρχηγειο προσωπικου μ λενε πισω απο την βουλη!2 φωτο ταυτοτητα βιβλιαριο υγειας απο της 7 μεχρι της 2 και την αλλη βδομαδα δεινω αθληματα κτλ! ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Ηταν πολυ ευγενικοι στην αρχη μ ειπαν να παω τριτη και αν ενδοιαφερομαι τους λεω πατε καλα φυσικα! Ειμαι ηδη αθηνα κ μου λεει τελεια ελα απο αυριο τοτε! Πρεπει να ειναι απιστευτα ελαστικοι παιδια για να μας παρουν γρηγορα! Και για τα αθληματα μ λεει ναι μην αγχωνεσε μπαμ μπαμ την αλλη βδομαδα!(οχι οτι ειχα προβλημα) ... Αυτα! Καλη επυτυχια σε ολα τα παιδια και οποιος θελει εδω ειμαι παρεχω το αυτοκινητο για βιλια κτλ!
ειμαι σε θεση σειρα 458 δηλαδη θεση 38 επιλαχων!
μπραβο φιλε. Στο ελεγα οτι θα σε περνανε ησουν σε καλη θεση. Καλη επιτυχια.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Να σαι καλα pilot! Να ξερετε θα ρωτησω και θα προσπαθησω να μαθω τα παντα! Ποσοι κοπηκαν ποσοι δεν πηγαν να σας πω παιδια! Λιγο υπομονη!
freaky-spooky
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από freaky-spooky »

Μπράβο ρε chris1561985 ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Αντε να παίρνουμε και μεις σειρά
ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

Δημοσίευση από ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ »

Ο, τι σου λαχε να το παθουμε κ οι υπολοιποι chris!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από handballer »

Να ενημερώσω τα παιδιά ότι σήμερα στα Βίλια είδα μετά από 2-3 γκρουπ εναν να κόβεται σε κάτι γιωτάδικες έλξεις και αν δεν κάνω μεγάλο λάθος όλοι πέρασαν τη δοκό. Και πέρασε και 1 γυναίκα! Εννοείται ότι για αλτήρες και σκάλα ούτε λόγος.
εποχικος απο το 2003

Δημοσίευση από εποχικος απο το 2003 »

Μπραβο αλανι μου

μην αγχωνεσε τιποτα δεν ειναι καλη επιτυχια.

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

467 o τελευταιος μεχρι τωρα επιλαχων. Υπομονη κ παλι...
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από solid »

Έδινα και εγώ σήμερα handballer στα βίλια. Πέρασα ευτυχώς και όλα καλά.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Παιδια να ξερετε βγαλαν ανακοινωσεις στην κεντρικη σελιδα της πυροσβεστικης και για τις προηγουμενες μερες. Τις βγαλαν ολες σημερα παντος... Και για προηγουμενες μερες. Τεσπα εμενα με πηραν τηλ οπως ειπα να παω αυριο αν και η ανακοινωση λεει σημερα. Τεσπα... Το λεω μην αγχωθει καποιος...
και απο οτι ειδα στην γελ εχουν καλεσει μεχρι 458 σειρα μεχρι στιγμης παιδια και στη τελ δεν μπορω να καταλαβω δεν βρισκω τα ονοματα στο τελος που καλεσαν.
ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

chris1561985 έγραψε:Παιδια να ξερετε βγαλαν ανακοινωσεις στην κεντρικη σελιδα της πυροσβεστικης και για τις προηγουμενες μερες. Τις βγαλαν ολες σημερα παντος... Και για προηγουμενες μερες. Τεσπα εμενα με πηραν τηλ οπως ειπα να παω αυριο αν και η ανακοινωση λεει σημερα. Τεσπα... Το λεω μην αγχωθει καποιος...
και απο οτι ειδα στην γελ εχουν καλεσει μεχρι 458 σειρα μεχρι στιγμης παιδια και στη τελ δεν μπορω να καταλαβω δεν βρισκω τα ονοματα στο τελος που καλεσαν.

468 φιλε μου.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Οι επιλαχώντες που καλούν παίδες είναι λόγω αυτών που κόβονται ή λόγω αυτών που δεν έχουν δώσει το παρών; Ξέρει κανείς?
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εδω ειναι το ερωτημα. Εγω πιστευω οτι δεν δωσαν παρων λογο ειδικων φρουρων λιμενικου κτλ.
μαγκες οργανωμενα πραματα παντως! Μολις μ εστειλαν κ την προσκληση στο σπιτι! Αοχοαχαοο αυτα ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
JohnRambo

Δημοσίευση από JohnRambo »

Μόλις πριν 30 λεπτά έβγαλε και νέα διαταγή σημερινή 22 του μηνός. Ο αριθμός των επιλαχόντςωμ στην 70% κατηγόρια έχει φτάσει τώρα στο 483.(Σύνολο εχούν κοπεί 99 άτοκαι και στις 2 κατηγορίες μέχρι αυτή την ώρα σύμφωνα πάντα με τις διαταγές) Γνώμη μου πάντος μάγκες είναι οτι στα 99 αυτά άτομα ειναι όλοι μέσα και αυτοί πού δεν παρευρέθικαν και αυτοί που κόπηκαν είτε ιατρικά είτε απο ψυχοτεχνικά και αθλήματα! Προσωπική μου άποψη είναι οτι σύνολο τα άτομα που θα κοπούν και στις 2 κατηγορίες μαζι με τους κομένους επιλαχοντες θα είναι 150 άτομα!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες