Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)
Φίλε chris απορώ γιατί αγχώνεσαι. Αν είσαι στους πρώτους 10 επιλαχόντες είναι σαν να είσαι επιτυχών. Περίμενε τηλέφωνο από βδομάδα. Καλή επιτυχία
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 20
38 θεση ειμαι και γιατι να μην αγχωνομαι ρε συ... Σ ευχαριστω παντος πολυ και απο το στομα σ στου θεου το αυτι...
Λοιπον εγω αρχιζω την διαδικασια με τους γιατρους την τριτη σημερα που περασε ο φιλος μ το 1000 κ το μηκος κ υψος μου λεει ολα καλα ειναι δεν υπαρχει προβλημα αμα το εχεις. Να ξερεται στο μηκος εχει βατηρα με ακυρο καλα ακουσατε κανονικα λες κ κανεις στιβο γ αυτο μην αρχισετε τα παραλογα ειναι στανταρ οσο για το θεμα με τις καρτελες οφειλετε καθαρα στον γιατρο γτ δεν εβαζε κ την δικη του σφραγιδα εγινε μονο στους πρωτους οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει στο νοσοκομεια πανε ανα γκρουπ με εναν επικεφαλη να ξερετε πληρωνεται κ 15 ευρω τουλαχιστον στο ναυτικο νοσοκομειο ειναι σιγουρο το πληρωσε ο φιλος μ για τ εξετασεις... Παντως με μια ματια υπολογιζω να κοπουν 50 ατομα κ ανω παιδια
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 24
Δικιο εχει ο Hercules, σιγουρα θα σε καλεσουν! 

- Akspoogy
Καλημερα παιδες, λοιπον σημερα στην ηλιουπολη τα παιδια τρεξαν 1 μονο 1000αρι γιατι μετα επιασε βροχη.(εφυγα κι εγω). Το κλιμα ειναι παρα πολυ καλο απο ολους, ξεκινανε και τρεχουν 11 ατομα στους 2 πρωτους διαδρομους και ο χρονος ξεκιναει να μετραει οταν κ ο τελευταιος περασει τη γραμμη (καλο αυτο για τους αθλητες). Οι πυροσβεστες βοηθανε, του τυπου "ελα παμε ενας γυρος ακομα - ελα ο τελευταιος προλαβε τους - παμε μπορειτε - εχετε κανει 2,5 λεπτα κλπ" περασαν ολοι και 1-2 παλικαρακια που ειχαν μεινει τελευταιοι, ολοι τους ενθαριναν κ τα καταφεραν κ αυτοι... Στο τελος ξεσπασαν σε χειροκροτηματα οι απ'εξω! Πολυ καλο κλιμα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Τς τς τς... Πάνε οι καλές εποχές που για ενθάρρυνση μαστιγώναμε τους υποψηφίους... 
Σοβαρά τώρα, κι εγώ αν ήμουν εξεταστής, θα ξενέρωνα αν αναγκαζόμουν να 'κοβα περασμένους...

Σοβαρά τώρα, κι εγώ αν ήμουν εξεταστής, θα ξενέρωνα αν αναγκαζόμουν να 'κοβα περασμένους...
-
- Posts in topic: 15
μπραβο καμια σχεση με την προηγουμενη φορα. Μου φαινεται πιο πολυ κοπηκαν στους ειδ. Φρ. Παρα στην πυροσβεστικη.Akspoogy έγραψε:Καλημερα παιδες, λοιπον σημερα στην ηλιουπολη τα παιδια τρεξαν 1 μονο 1000αρι γιατι μετα επιασε βροχη.(εφυγα κι εγω). Το κλιμα ειναι παρα πολυ καλο απο ολους, ξεκινανε και τρεχουν 11 ατομα στους 2 πρωτους διαδρομους και ο χρονος ξεκιναει να μετραει οταν κ ο τελευταιος περασει τη γραμμη (καλο αυτο για τους αθλητες). Οι πυροσβεστες βοηθανε, του τυπου "ελα παμε ενας γυρος ακομα - ελα ο τελευταιος προλαβε τους - παμε μπορειτε - εχετε κανει 2,5 λεπτα κλπ" περασαν ολοι και 1-2 παλικαρακια που ειχαν μεινει τελευταιοι, ολοι τους ενθαριναν κ τα καταφεραν κ αυτοι... Στο τελος ξεσπασαν σε χειροκροτηματα οι απ'εξω! Πολυ καλο κλιμα
- Akspoogy
Ετσι νομιζω κι εγω. Μου φανηκαν ολοι καλα προετοιμασμενοι...
κακο για τους επιλαχοντες

Καλημερα παιδια... ποσα ατομα ετρεξαν περιπου σημερα. μηπως ειναι πολυ ελαστικοι οι εξεταστες;
-
αντε ελπιδα για την επομενη τωρα.Akspoogy έγραψε:Ετσι νομιζω κι εγω. Μου φανηκαν ολοι καλα προετοιμασμενοι...
Ποσα ατομα εδιναν σημερα κ δεν κοπηκε κανενας.
-
- Posts in topic: 19
Είδε κανείς τι έγινε στο μήκος;
Εγω αλανια ημουν εκει τα περασα ολα κ εφυγα αλλα 1. Το χιλιαρι ειναι 900 μετρα περιπου μιας και ηστροφη στο συγκεκριμενο σταδιο ειναι 330 μετρα 2. Το μονο δυσκολο και αξιοκρατικο ειναι το μηκος 3. Σημερα συνολικα κοπηκαν 10 ατομα 4. Κριμα για τους επιλαχοντες γιατι αν ηταν χιλιαρι κανονικο και οι ελξεις αξιοκρατικες οπως ελεγε τα χερια στην πληρη αναταση κατα την καθοδο θα ειχαν περασει απο τους 100 οι 20 ετσι θα πηγαινε 20% επιτυχια αλλα ετσι ειναι ελλαδαρα... βιαζονται να τους μαζεψουν μαλλον γι υτο ειναι ελαστικοι 5. Υπηρχαν ατομα χθες μαγκες που κανονικα δεν επαιρναν ουτε μια ελξη αλλα επειδη αναιβοκατεβαζαν ισα το σαγονι τους στο μονοζυγο τους περνουσαν 6. Οπως και στους ειδικους φρουρους που εκει εδιναν και δευτερη ευκαιρια μπηκαν πολλοι που αξιοκρατικα σε θεμα αθληματων ασχετα απο τα μορια δεν επρεπε να μπουνε Καλη επιτυχια παντως πιστευω μεχρι 950 το πολυ επιλαχων να καλεσουν παραπανω δυσκολα.. Παντως αν θελει καποιος επιλαχων μπορει να παει βιλια να βιντεοσκοπισει τις γιωταδικες ελξεις και να το καταγγειλει γιατι αλλιως γραφει στην προκηρυξη οτι τις θελουν...
-
ευχαριστουμε για την ενημερωση. Κριμα γιατι παλευαμε απο τον αυγουστο για να βγαλουμε τα ορια και τωρα που βγηκαμε επιλαχον δεν θα μας δωθει η ευκαιρια.Ανωνυμος έγραψε:Εγω αλανια ημουν εκει τα περασα ολα κ εφυγα αλλα 1. Το χιλιαρι ειναι 900 μετρα περιπου μιας και ηστροφη στο συγκεκριμενο σταδιο ειναι 330 μετρα 2. Το μονο δυσκολο και αξιοκρατικο ειναι το μηκος 3. Σημερα συνολικα κοπηκαν 10 ατομα 4. Κριμα για τους επιλαχοντες γιατι αν ηταν χιλιαρι κανονικο και οι ελξεις αξιοκρατικες οπως ελεγε τα χερια στην πληρη αναταση κατα την καθοδο θα ειχαν περασει απο τους 100 οι 20 ετσι θα πηγαινε 20% επιτυχια αλλα ετσι ειναι ελλαδαρα... Βιαζονται να τους μαζεψουν μαλλον γι υτο ειναι ελαστικοι 5. Υπηρχαν ατομα χθες μαγκες που κανονικα δεν επαιρναν ουτε μια ελξη αλλα επειδη αναιβοκατεβαζαν ισα το σαγονι τους στο μονοζυγο τους περνουσαν 6. Οπως και στους ειδικους φρουρους που εκει εδιναν και δευτερη ευκαιρια μπηκαν πολλοι που αξιοκρατικα σε θεμα αθληματων ασχετα απο τα μορια δεν επρεπε να μπουνε Καλη επιτυχια παντως πιστευω μεχρι 950 το πολυ επιλαχων να καλεσουν παραπανω δυσκολα. Παντως αν θελει καποιος επιλαχων μπορει να παει βιλια να βιντεοσκοπισει τις γιωταδικες ελξεις και να το καταγγειλει γιατι αλλιως γραφει στην προκηρυξη οτι τις θελουν...
- Akspoogy
Πιστευω πως αν εισαι σε καλη θεση επιλαχον,
θα εισαι επιτυχον στην επομενη! Ισως να ειναι
και καλυτερα εκει... Υπομονη φιλε!
θα εισαι επιτυχον στην επομενη! Ισως να ειναι
και καλυτερα εκει... Υπομονη φιλε!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες