Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Τι ωρα ξεκινησατε παιδια 7 και μιση;
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 21
COMBAT MEDIC έγραψε:Τι ωρα ξεκινησατε παιδια 7 και μιση;
Όχι κατά τις 8 μας κάλεσαν για ύψος και μετά πήγαμε για τα αγωνίσματα
geral έγραψε:Παιδιά ήταν αρκετά αυστηροί. Κόβανε άτομα ειδικά στο 1000αρι και 10 δευτερολεπτα παραπάνω να το έκανες σε κόβανε. Πάντως δίνουνε και δεύτερη ευκαιρία σε όσους δεν τα κατάφεραν να περάσουνε πάλι τις δοκιμασίες άλλη μέρα. Δεν τους περίμενα τόσο αυστηρούς. Δεν ξέρω τώρα πως θα είναι τις άλλες μέρες και αν θα είναι τα ίδια άτομα στην επιτροπή, ή αν ήταν τόσο αυστηροί επειδή ήταν πρώτη μέρα. Ευτυχώς τα πέρασα.
καλα δηλαδη οταν λες του δινανε δευτερη ευκαιρια πως γινεται αυτο;
- geral
- Αρχιλοχίας
geral έγραψε:Παιδιά ήταν αρκετά αυστηροί. Κόβανε άτομα ειδικά στο 1000αρι και 10 δευτερολεπτα παραπάνω να το έκανες σε κόβανε. Πάντως δίνουνε και δεύτερη ευκαιρία σε όσους δεν τα κατάφεραν να περάσουνε πάλι τις δοκιμασίες άλλη μέρα. Δεν τους περίμενα τόσο αυστηρούς. Δεν ξέρω τώρα πως θα είναι τις άλλες μέρες και αν θα είναι τα ίδια άτομα στην επιτροπή, ή αν ήταν τόσο αυστηροί επειδή ήταν πρώτη μέρα. Ευτυχώς τα πέρασα.
καλα δηλαδη οταν λες του δινανε δευτερη ευκαιρια πως γινεται αυτο;
[/Q
Βασικά τους έδιναν ένα χαρτί το οποίο έλεγε ότι είχαν κάποιο πρόβλημα υγείας και τους έστελναν να τα δώσουν πάλι άλλη μέρα το σαββάτο για παράδειγμα. Αυτό είχε γίνει και πέρυσι.
Αρα περασατε ολοι?
Στο 1000άρι μας είπαν πριν ξεκινήσουμε "Παιδιά, δε θα σας λέμε χρόνους και τέτοια, θα σας λέμε αν είστε καλά ή αν θα πρέπει να επιταχύνετε, εσείς Κοιτάξτε να μην αποκοπείτε απ' το πλήθος, καταλαβένετε τι εννοώ... ". Γενικά υπήρχε το περιθώριο κι αν ήσουν οριακά, σε περνούσαν.
Μετά κάναμε σφαίρα. Εκεί ήταν πραγματικά πολύ ελαστικοί. Οι περισσότεροι ρίξαν μια φορά με το δεξί κι εντάξει. Κάποιοι που δεν έριξαν καλά τους είπαν να ρίξουν και με το αριστερό και μετά τους είπαν "εντάξει", μάλιστα σε μια βολή είπαν "ε, εντάξει 3.5 είναι το όριο"
Μετά ύψος, οι πιο πολλοί το πέρασαν με την πρώτη κι ελάχιστοι με τη δεύτερη
Μέτά μήκος, έγινε το ίδιο
Τέλος 100άρι, δεν άκουσα αν κόπηκε κάποιος
πάντως γενικά υπήρχε μια θετική στάση και διάθεση να βοηθήσουν όπου υπήρχε περιθώριο
Μετά κάναμε σφαίρα. Εκεί ήταν πραγματικά πολύ ελαστικοί. Οι περισσότεροι ρίξαν μια φορά με το δεξί κι εντάξει. Κάποιοι που δεν έριξαν καλά τους είπαν να ρίξουν και με το αριστερό και μετά τους είπαν "εντάξει", μάλιστα σε μια βολή είπαν "ε, εντάξει 3.5 είναι το όριο"
Μετά ύψος, οι πιο πολλοί το πέρασαν με την πρώτη κι ελάχιστοι με τη δεύτερη
Μέτά μήκος, έγινε το ίδιο
Τέλος 100άρι, δεν άκουσα αν κόπηκε κάποιος
πάντως γενικά υπήρχε μια θετική στάση και διάθεση να βοηθήσουν όπου υπήρχε περιθώριο
- geral
- Αρχιλοχίας
athis έγραψε:Αρα περασατε ολοι;
Όχι ακριβώς. Όσοι δεν τα κατάφερναν σε ένα άθλημα δεν συνέχιζαν. Απλώς τους έδιναν το χαρτί στο οποίο αναγράφονταν η αιτιολογία Για την οποία έπρεπε να ξαναπαρουσιαστούν για αθλήματα. Εννοείται πως αν δεν τα περάσουν θα τους κόψουν μετά. Ουσιαστικά είναι μια δεύτερη ευκαιρία
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 4
Μα τόσο αυστηροί;
Παιδια το υψος τι ελεγε; Ηταν ευκολο; Με σκοινι ηταν η με πυχη;
- geral
- Αρχιλοχίας
Kostas έγραψε:Παιδια το υψος τι ελεγε; Ηταν ευκολο; Με σκοινι ηταν η με πυχη;
Αρκετά εύκολο, με πύχη το περνάς. Κάνεις όποια τεχνική θες για να το περάσεις.
Φίλε τα αποτελέσματα στα αθλήματα σας τα έλεγαν αμέσως; Δηλαδή 1000 πέρασες; Η κόπηκες η τα κάνατε όλα και σας έλεγαν στο τέλος; Πόση ώρα είχατε για ξεκούραση για να πάτε στο επόμενο άθλημα; Και πόση ώρα σας πήρε μέχρι το τέλος;
- geral
- Αρχιλοχίας
Die_Hard_ έγραψε:Φίλε τα αποτελέσματα στα αθλήματα σας τα έλεγαν αμέσως; Δηλαδή 1000 πέρασες; Η κόπηκες η τα κάνατε όλα και σας έλεγαν στο τέλος; Πόση ώρα είχατε για ξεκούραση για να πάτε στο επόμενο άθλημα; Και πόση ώρα σας πήρε μέχρι το τέλος;
Βάλε κανά τέταρτο με έικοσι λεπτά να είσαι μέσα. Ναι στο έλεγαν αμέσως, αν κοβώσουν δεν συνέχιζες. Τελειώσαμε κατά τις 11
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 4
Ρε παιδιά επειδή δεν εχουμε ταρταν εδω κοντα, τρέχω σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Πόσους γύρους λέτε είναι το 1000αρι; Εγω κάνω 3 και το βγάζω τσίμα τσίμα
Παιδια το χαρτή οτι έχεις κάτι και ζητάς επανεξέταση στο δίνει πολιτικός γιατρος. Εκεί της επιτροπής δεν ασχολούντε. Απλα πας στο Ασθενοφόρο Και λες γιατρέ ξες ξαφνικα εχω κάκοση τετρακέφαλου πχ. Σε δίνει το χαρτι και φευγεις πας το δείχνεις και σε λένε ποτε να ερθεις... Μερικη πχ θα πάνε πεμπτή αλλη παρασκευή αλλη σαββατο ανάλογα...
στο υψος Κόπηκε Μονο ένας που του έδωσαν 5 ευκαιρίες συνολικά...
κόψανε και ενα ατομο στην υψομέτρηση! Ξαφνικά θα μάζεψε στο πλύσιμο μάλλον.
Δεν ειναι και πολύ ελαστική εως καθόλου μπορεις να πεις αν σκεφτεις οτι στο 1000 ειχα το χρονομετρο εγω, στο τελος και λεω στην τελικη Ευθεία Παιδια αλλο μισο λεπτο... Και ξεκιναω σπρινταρώ περναω άτομα και τους λεω στο καθενα Ξεχωριστά ΑΝΕΒΑΣΕ τελειωνω με 4.12 και μεχρι να σταματισω να κανω 5-6 βηματα περπάτιμα και να γυρίσω να δω αν ολοι τερματίσαν βλεπω τελειώνει στο 4.24 ο αλλος και τον έκοψαν...
Στο μηκος πηδατε απο την αρχή του χώματος για οσους ενδιαφέροντε αλλα ειναι και λιγο σπαστικο γιατι λιγο περνάει το πόδι σου στο σκάμα μεσα Και χάνεις την Ισορροπία Σου. Ακριβός πανω στην Γραμμή Αν πέσεις π εχουν σκαψη λίγο για Σημάδι Σε λενε ξανα... Κανεις ομως δεν το εκανε πανω απο 3 φορες γιατι τo Περνούσαν.
Κατοσταρι για λίγα δεκατα παραπανω τον περάσανε δευτερολεπτο δεν εκανε νομιζω κανεις παραπανο...
σφαιρα αναφερετε ποιο πάνω οπως και το ύψος σας είπα.
καλή σας επιτυχία!
στο υψος Κόπηκε Μονο ένας που του έδωσαν 5 ευκαιρίες συνολικά...
κόψανε και ενα ατομο στην υψομέτρηση! Ξαφνικά θα μάζεψε στο πλύσιμο μάλλον.
Δεν ειναι και πολύ ελαστική εως καθόλου μπορεις να πεις αν σκεφτεις οτι στο 1000 ειχα το χρονομετρο εγω, στο τελος και λεω στην τελικη Ευθεία Παιδια αλλο μισο λεπτο... Και ξεκιναω σπρινταρώ περναω άτομα και τους λεω στο καθενα Ξεχωριστά ΑΝΕΒΑΣΕ τελειωνω με 4.12 και μεχρι να σταματισω να κανω 5-6 βηματα περπάτιμα και να γυρίσω να δω αν ολοι τερματίσαν βλεπω τελειώνει στο 4.24 ο αλλος και τον έκοψαν...
Στο μηκος πηδατε απο την αρχή του χώματος για οσους ενδιαφέροντε αλλα ειναι και λιγο σπαστικο γιατι λιγο περνάει το πόδι σου στο σκάμα μεσα Και χάνεις την Ισορροπία Σου. Ακριβός πανω στην Γραμμή Αν πέσεις π εχουν σκαψη λίγο για Σημάδι Σε λενε ξανα... Κανεις ομως δεν το εκανε πανω απο 3 φορες γιατι τo Περνούσαν.
Κατοσταρι για λίγα δεκατα παραπανω τον περάσανε δευτερολεπτο δεν εκανε νομιζω κανεις παραπανο...
σφαιρα αναφερετε ποιο πάνω οπως και το ύψος σας είπα.
καλή σας επιτυχία!
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Κοψανε ατομο στην υψομετρηση; Δηλαδη αυτον τον κοψανε τερμα η του δώσανε κι αλλη ευκαιρια να τον ψαναμετρησουν παλι οπως καναν με τα αθληματα; Κ θελω να ρωτησω κατι αλλο στην υψομετρηση σαν βγαζαν κ της καλτες η οχι; Παντως τα αθληματα ευκολα ειναι απο τι λετε και ετσι πιστευω και εγω! Ας μου απαντησει καποιος σε παρακαλω! Γιατι εγω ειμαι 1,71 και φοβαμαι λιγο καταλαβενετε! Μην το σβησεις γκρικ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ale3andros12 και 4 επισκέπτες