Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
Μπραβο σταθορακη που εχεις 2510. Μεσα εισαι
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
- Επικοινωνία:
Μακαρι να ισχυει αυτο που λενε τα παιδια γι 2360... Ελπιζω να μην ειναι αερολογιες
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Δεν ειναι αερολογιες σταθορακη που εχεις 2510. Μεσα εισαι
ΣΙΜΕΩΝ και εσύ μέσα είσαι μη μασάς 2320 είσαι σε καλή θέση επιλαχόντα σχεδόν σίγουρος
Τώρα όσον αφορά τους επιλαχόντες, η πληροφορία που είχα πριν 2 εβδομάδες και τότε τους έβριζα γιατί θεωρούσα απίθανο να ξέρουν από τόσο νωρίς τις βάσεις
ήταν 2360 και 2290 τελευταίοι επιλαχόντες
το τονίζω είναι παλιά πληροφορία μπορεί να μην ισχύει
Τώρα όσον αφορά τους επιλαχόντες, η πληροφορία που είχα πριν 2 εβδομάδες και τότε τους έβριζα γιατί θεωρούσα απίθανο να ξέρουν από τόσο νωρίς τις βάσεις
ήταν 2360 και 2290 τελευταίοι επιλαχόντες
το τονίζω είναι παλιά πληροφορία μπορεί να μην ισχύει
Φιλε αυτο με τους επιλαχωντες το ξέρω 2290-2280 το ειχα μάθει πριν αυτο.jim ποσα έχεις;
2270
Είμαι σίγουρα έξω αλλά περιμένω το θαύμα 
Παντός σου εύχομαι πραγματικά να περάσεις γιατί το θες.
και θα περάσεις...

Παντός σου εύχομαι πραγματικά να περάσεις γιατί το θες.
και θα περάσεις...
Παιδια μακαρι οι βασεισ να ειναι χαμηλες γιατι καλως η κακως αυτη η οικονομια μας εχει γονατισει εγω προσωπικα εχω 2480 και ελπιζω να ειμαι μεσα! Καλη επιτυχια σε ολουσ σας!
Δεν ξερουμε επισημα τιποτα ακομα οπότε δεν μπορούμε να λέμε για θαυματα
Παιδιά πριν μιλούσα με ξάδερφό μου Ειδικό φρουρό ... Μου είπε δεν ξέρει τίποτα ρωτάνε και το "πρόεδρο" και ούτε αυτός ξέρει... Από δευτέρα θα μάθουμε μου είπε...
Τώρα τι να πω δεν ξέρω, περιμένουμε τα σίγουρα.
Τώρα τι να πω δεν ξέρω, περιμένουμε τα σίγουρα.
Μαγκες εμεις δηλαδη με 2250 δεν εχουμε καμια πιθανοτητα ουτε για επιλαχων φανταζομαι ε?
Εμεις με 2.320 δεν εχοθμε ελπιδα ε; Ποσους επιλαχοντες θα παρουν?
Για εξηγειστε λιγο την διαδικασια των επιλαχοντων οσοι ξερουν γτ με βλεπο ντουγρου για εκει με 2350... Θα παρουν 280 πρωτους μετα τη βαση και θα κανουν κανονικα ολοι αθληματα και μετα οσοι κοβοντε θα αντικαθιστουντε απο μας; Για δοστε τα φωτα σας
Παιδια ολοι να ελπιζετε και να μην το βαζετε κατω οπως νιωθει ο καθενας νιωθω και εγω που εχω 2480 εχω αγχος και δεν ξερω τι θα απογινει τελικα αλλα ελπιζω αυτο να κανετε ολοι!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Σταματήστε να γράφετε άσχετα πράγματα στο θέμα, εδώ σχολιάζουμε μόνο πότε θα βγούνε τα αποτελέσματα και τι μόρια έχει ο καθένας
Μπορείτε να συζητάτε στο ΚΨΜ για ότι πράγμα θέλετε
Σεβαστείτε τα άτομα που μπαίνουν στο φόρουμ να διαβάσουνε νέα για τα αποτελέσματα και διαβάζουν για μισθούς για επαρχία και για αθλήματα
Μπορείτε να συζητάτε στο ΚΨΜ για ότι πράγμα θέλετε
Σεβαστείτε τα άτομα που μπαίνουν στο φόρουμ να διαβάσουνε νέα για τα αποτελέσματα και διαβάζουν για μισθούς για επαρχία και για αθλήματα
Μπραβο δεα εμ που εχεις 2480. Θα περασεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες