stavros91 έγραψε:Καλή σας μέρα. Εγώ είμαι ο δεύτερος αδερφός από τα τρία αδέρφια αλλά έχω μπει πρώτος και ο αδερφός μου δεν έχει μπει ακόμα, γίνεται να κάνω μειωμένη θητεία εφόσον ο αδερφός μου δεν θέλει να την χρησιμοποιήσει;
Καλημέρα Σταύρο, όχι φίλε μου δεν γίνεται αυτό, το δικαίωμα της μειωμένης θητείας δεν μεταφέρεται δυστυχώς. Ευχαριστώ.
Καλημέρα. Είμαι ο μικρότερος αδερφός από τρία αδέρφια (εγώ και δύο μεγαλύτερες αδερφές). Δικαιούμαι 8μηνη θητεία; Θα διακόψω την αναβολή μου για να μπω Νοέμβρη. Αν δικαιούμαι, χρειάζεται να δηλώσω κάτι ή να χορηγήσω κάποια δικαιολογητικά; Σας ευχαριστώ
πρόκειται να καταταγώ στην Πολεμική Αεροπορία και είμαι ο μεγαλύτερος εκ των 3 αδερφών μου. Άρα 9μηνη θητεία. Σε περίπτωση που ζητήσω να πάω και παραμεθόριο μειώνεται και άλλο η θητεία;
πρόκειται να καταταγώ στην Πολεμική Αεροπορία και είμαι ο μεγαλύτερος εκ των 3 αδερφών μου. Άρα 9μηνη θητεία. Σε περίπτωση που ζητήσω να πάω και παραμεθόριο μειώνεται και άλλο η θητεία;
Ευχαριστώ
Όχι, η θητεία δεν μειώνεται λόγω μετάθεσης αλλά λόγω κοινωνικών και ιατρικών κριτηρίων.