Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Παιδια πρεπει να καταλαβετε κατι. Αλλο δυσκολα θεματα κ αλλο αντιεκπαιδευτικα... Ολοι εχουμε διδαχθει την προσθαιση. Ξερουμε οτι 80+20=100... Αυτο δε σημαινει οτι μπορουμε να απαντησουμε κ στο ποσο κανει ln80+log20... Τα θεματα ηταν απαραδεκτα, ακυρα κ αντιεκπαιδευτικα. Η υπουργος αποφασισε στις 13 του μηνα, το βραδυ, τη μειωση εισακτεων... Κ στις 14 μας ρημαξαν στα μαθηματικα γενικης πραγμα που θα ισοφαρισει την αναμενομενη ανοδο των βασεων. Πολιτικοποιησαν την παιδεια κ βρισκουν συμμαχους 5-10 ατομα σε καθε νομο που καταφεραν κ τα εβγαλαν κ θελουν να μεγαλοπιαστουν... Μην ακουτε κανεναν, αν η αστυφυλακων παρει πανω απο 1000 ατομα η βαση θα ειναι στο 13.5
michael17
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από michael17 »

Λεγε τετοια ;p
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

Αναλογα τα ατομα φιλε. Περσυ πηραν 18 ατομα συνολο.17 γενικης κατηγοριας + 1 πολυτεκνος. Εισαι Α η Β ομαδα?
michael17
Λοχίας
Λοχίας

Ειμαι γενικο λυκειο
Κορόμπος

Δημοσίευση από Κορόμπος »

Δίνω απο ΕΠΑΛ Α για αστυφυλακων, μα καλα δεν ντρεπονται να περνουν μονο 10-20 ατομα και τα υπολλοιπα 1000 απο γενικα λυκεια; Μα τοσο απαξιωση για τα ΕΠΑΛ; Ημαρτον δηλαδη...

Στο γενικο λυκειο τους κοβουνε τα ποδια απ'οτι φενεται, τωρα το θεμα ειναι αν θα συμβει το ιδιο και μετα επαλ... Ελπιζω πως οχι!

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από toro »

Φιλε μου εγω εδωσα περυσι ειμαι 25 χρονον δουλευα εκανα και μαθηματα ολο τον χρονο και τελικα πηραν μονο 9 ατομα απο ΤΕΕ χωρις κατηγορια πολυτεκνων!Εικόνα Και η βαση πηγε στα 1741 μορια! Τι σημαινει ομαδα Α και Β στα επαλ;
michael17
Λοχίας
Λοχίας

Το θεμα εινια οτι φετος θα πεσουν στα γενικα λυκ και πολύ! Η βασηδεν θα ξεπερνα τα 14 για στυφυλακκων... Εβλεπα σημερα μαθητριες τους 20 και οχι ψευτο20 να βγαινουν απο τα μαθηαματικα κλεγοντας!
marioneta
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από marioneta »

Φιλε michael17 τα μαθηματικα κατ. Αντε και λιγο η φυσικη παντα ειναι τα μαθηματα... Στα οποια θα δεις... Να κλαιει κοσμος... Γιατι κρινεται μια ολοκληρη χρονια σε ενα μαθημα... Με ολη την σημασια... Εκει κανενας δεν γραφει καλα... Οσο για το 14στην αστυφυλακων μακαρι... Να περασετε ολοι απο εδω μεσα... Αλλα λες... Για βαση 14 οταν δεν ξερεις ατομα... Την βαση της σχολης αστυφυλακων την καθοριζει... Ολα τα μαθηματα εκτος απο τα 2παραπανω. Δηλαδη για να το κανω πιο απλα... Οι διαφορα που θα εχουν οι μαθητες στο ΑΟΔΕ... Που επιβαλλεται το 18+ στην αναπτυξη που επιβαλλεται το 16+και οικονομια που πας για αριστια... Παντα φιλικα...
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

Παιδια και εγω ειμαι απο επαλ Α ειμαι... Δινω 2η φορα. Περσυ δεν περασα για πολυ λιγο! Μας γα... Τα ατομα... Μονο 17 ελεος! Αντε να δουμε φετος ποσα θα παρουν...
michael17
Λοχίας
Λοχίας

Ναι αλλα και στα μαθηματικα γενικης ηταν παρα πολυ δυσκολα και κλαψαμε και εκει μανες. Και σε συνδυασοοτι και τωρα Ηταν πολυ δυσκολα αλλα και με την υποθεση οτιθα παουν καπου 1400 πιστευω οτιθα πεσει τοσο. Ελπιζω να εχω δικιοΕικόνα
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Μαγκες παιζουν χοντρα παρασκηνια με τα θεματα των πανελληνιων... Ξεκινησαν ερευνες απο δημοσιογραφους... Μην απογοητευεστε, ειναι στημενα ολα... Τα θεματα ηταν απιστευτα δυσκολα, το καφριλικι τους εχει ξεπερασει καθε οριο... Μαθηματικοι δηλωνουν επισημα οτι δεν μπορουσαν να λυσουν το 4ο θεμα... Συνεχιστε ασταματητα.
Fan1s
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Fan1s »

Σακη, ναι οκ ηταν δυσκολοτερα απο περυσι μιας και εδωσα και περυσι και δινω και φετος... Αλλα αν οι μαθηματικοι δεν μπορουσαν να λυσουν το 4ο τοτε ας αλλαξουν επαγγελμα...

Εγω εκανα λαθος θεωρια αν ειναι δυνατον...25+ αποδειξεις και μια δεν ειχα μαθει καλα. Μαντεψτε! Τον Fermat τους μεσα... Εγραψα κοντα στο 10-11 :(
michael17
Λοχίας
Λοχίας

Σακης έγραψε:Μαγκες παιζουν χοντρα παρασκηνια με τα θεματα των πανελληνιων... Ξεκινησαν ερευνες απο δημοσιογραφους... Μην απογοητευεστε, ειναι στημενα ολα... Τα θεματα ηταν απιστευτα δυσκολα, το καφριλικι τους εχει ξεπερασει καθε οριο... Μαθηματικοι δηλωνουν επισημα οτι δεν μπορουσαν να λυσουν το 4ο θεμα... Συνεχιστε ασταματητα.

αυτο για τους δημοσιοραφους που τ ξερεις;
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Φιλε Mike εδω ειναι αυτο που ψαχνεις...http://www.newsbomb.gr/editorial/story/51268/ti-symbainei-me-tis-panelladikes-k-diamantopoyloy

Φανη μην εισαι σιγουρος οτι εγραψες τοσο... Οσον αφορα το 4ο θεμα μπορεις να μπεις στα αναλογα blogs και να το διαπιστωσεις μονος... Τα θεματα δοθηκαν στα φροντιστηρια στις 10 κ οι απαντησεις βγηκαν 12:30... Προσωπικα ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ μαθηματικοι οτι δεν τους εβγαινε το ατιμο... :P :p :p :p
michael17
Λοχίας
Λοχίας

Αςμιλησουμε υποθετικά μεαυτα τα παλουκοθεματα μαθηματ. Γενικης και κατευθυνσης και με μμια προκηρυξη απο 1000 εως 1500 ποσο λετενα πανε οι βασεις;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες