Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

User5000 έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 9:00 am Καλημέρα παιδιά η σχολή θα κρατήσει δύο μήνες στη Τρίπολη ; 

Καλημέρα φίλε, όχι 3 μήνες θα είναι 
User5000
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
Επάγγελμα: Μηχανικός

Δημοσίευση από User5000 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 9:11 am
User5000 έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 9:00 am Καλημέρα παιδιά η σχολή θα κρατήσει δύο μήνες στη Τρίπολη ; 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!

Oresst

Δημοσίευση από Oresst »

User5000 έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 9:16 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 9:11 am

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!

Οι προηγούμενες σειρές κάτσανε 45 μέρες και άλλον έναν μήνα περίπου  έξω πρακτική εκπαίδευση, σύνολο 3 μήνες. Ίσως γίνει έτσι και με εμάς 
Επισκέπτης

Γεια σας μάγκες. Με έχουν πάρει και εμένα ότι παρουσιάζομαι και μπαίνω. Εχω δικαστήριο σε εκκρεμότητα. Μου είπαν από το τμήμα ότι μόλις τελειώσω την εκπαίδευση δεν θα διοριστώ μέχρι να τελειώσει το δικαστήριο κάτι που θα αργήσει πάρα πολύ. Ισχύει αυτό που μου είπαν αν γνωρίζει κάποιος;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 11:28 am Γεια σας μάγκες. Με έχουν πάρει και εμένα ότι παρουσιάζομαι και μπαίνω. Εχω δικαστήριο σε εκκρεμότητα. Μου είπαν από το τμήμα ότι μόλις τελειώσω την εκπαίδευση δεν θα διοριστώ μέχρι να τελειώσει το δικαστήριο κάτι που θα αργήσει πάρα πολύ. Ισχύει αυτό που μου είπαν αν γνωρίζει κάποιος;

Εμένα προσωπικά λογικό μου ακούγεται.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 11:28 am Γεια σας μάγκες. Με έχουν πάρει και εμένα ότι παρουσιάζομαι και μπαίνω. Εχω δικαστήριο σε εκκρεμότητα. Μου είπαν από το τμήμα ότι μόλις τελειώσω την εκπαίδευση δεν θα διοριστώ μέχρι να τελειώσει το δικαστήριο κάτι που θα αργήσει πάρα πολύ. Ισχύει αυτό που μου είπαν αν γνωρίζει κάποιος;

Φίλε μου, η λογική λέει ότι εάν δεν τελεσιδικήσει η απόφαση (εννοείται αθωωτική για εσένα), τότε δεν μπορείς να μπεις. Καλύτερα όμως να συμβουλευτείς κάποιον δικηγόρο ώστε να είσαι σίγουρος, αλλά θεωρώ ότι έτσι είναι. 
Oresst

Δημοσίευση από Oresst »

Καλησπέρα. Περιμένω και γω δικαστήριο αστικό απλά επειδή ένας χαζός μου έκανε μήνυση για χαζό λόγο, δεν μου έχουν πει κάτι προς το παρών, μπορεί να μου πουν και εμένα κάτι τέτοιο;

Επισκέπτης

Σελίδα 8, παράγραφος 9

https://www.astynomia.gr/file/2024/08/% ... %CE%91.pdf
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 12:27 pm Σελίδα 8, παράγραφος 9

Αδελφέ επειδή μου λες τι λέει η προκήρυξη δεν αντιλέγω. Αλλά αν πάμε bythebook η προκήρυξη λέει ότι υποψήφιοι πρέπει να είναι ικανοί στα αθλήματα το και το. Και είδαμε να περνάνε παιδιά πολύ πιο κάτω από όρια οπότε το τι λέει η προκήρυξη δρν μου λέει και τόσο κάτι 

Oresst

Δημοσίευση από Oresst »

Ουσιαστικά λέει ότι αν έχεις καταδικαστεί από 3 μήνες έστω αναστολής και πάνω δεν μπορείς να πάρεις μέρος. Οπότε μικρά πλημμέλημματα του τύπου “μου έκανε μήνυση και μου ζητάει 1000 ευρώ επειδή τον είπα Μ@λακα” δεν υπάρχει θέμα 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 12:45 pm

Αδελφέ επειδή μου λες τι λέει η προκήρυξη δεν αντιλέγω. Αλλά αν πάμε bythebook η προκήρυξη λέει ότι υποψήφιοι πρέπει να είναι ικανοί στα αθλήματα το και το. Και είδαμε να περνάνε παιδιά πολύ πιο κάτω από όρια οπότε το τι λέει η προκήρυξη δρν μου λέει και τόσο κάτι 

Είναι άστοχη η σύγκριση που κάνεις. 

Επισκέπτης

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A7%CE% ... nline=true

Εδώ μιλάει και για κέντρο εκπαίδευσης αττικής εκτός από Τρίπολης. Ποιοι θα πάνε Αττική;;
Ven

Δημοσίευση από Ven »

Έχω μια απορία:
Εγω που έχω καταδικαστεί προσφάτως με χρηματική ποινή χωρίς φυλάκιση αναστολής  και παρόλα αυτά είμαι στον πίνακα των Ικανών, θα με πάρουν;

Επισκέπτης

Ven έγραψε: Σάβ Φεβ 07, 2026 2:30 pm Έχω μια απορία:
Εγω που έχω καταδικαστεί προσφάτως με χρηματική ποινή χωρίς φυλάκιση αναστολής  και παρόλα αυτά είμαι στον πίνακα των Ικανών, θα με πάρουν;

Τι εννοείς πήγες κανονικά κατηγορούμενος σε δικαστήριο και σε καταδίκασε σε χρηματικό πρόστιμο?

Επισκέπτης

Ven έγραψε: Σάβ Φεβ 07, 2026 2:30 pm Έχω μια απορία:

Όποιον έχουν καλέσει για ορκωμοσία είναι καθαρός σε ποινικό μητρώο τα έχουν ελέγξει σε όλους σε αυτό το χρονικό διάστημα. Όσοι έχετε δικαστήρια δεν έχετε θέμα γιατί στην παράγραφο που γράφει μέσα στην προκήρυξη για τις καταδίκες δεν είστε κατηγορούμενοι για τέτοιας φύσης θέματα οπότε μην ανησυχείτε.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες