Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από BorderRanger »

Όπως είπε και κάποιος πιο πάνω, είναι παράνομο οι 600 να πάνε κατευθείαν Σε άλλη υπηρεσία και να μη περάσουν από οππι.
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Αυτά αλλάζουν σε μια νύχτα . ξυπνήστε λίγο γιατί μου φαίνεται ότι ορισμένοι δεν κάνετε.
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Nikoskriti4 έγραψε:Αυτά αλλάζουν σε μια νύχτα . ξυπνήστε λίγο γιατί μου φαίνεται ότι ορισμένοι δεν κάνετε.

Όταν μιλάω δν μακουνε αλλά μάλλον θέλουν πανεπιστήμια γιατί σου λένε στο δρόμο την βάψαμε!

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τηλεφώνησα και εγώ στο δικηγόρο που λένε. Εσύ ξύπνα, υπάρχουν προεδρικά διατάγματα δεν ειναι μπακάλικο οι νόμοι.

Θα τη βγάλει άκυρη τη προκήρυξη άμα γίνει αυτό, σα κοράκι περιμένει το λάθος του υπουργείου!

Άβαταρ μέλους
Nikosgs
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Nikosgs »

Παιδιά όλα γίνονται! Το κατευθείαν είναι ανάλογα όπως θα το δει κανείς! Πολλά μπορούν να γίνουν! Παράδειγμα να μπούνε σαν οργανική στην Οππι και απόσπαση από την πρώτη μέρα να είναι αλλού! Στην Οππι θα φαίνονται. Το θέμα είναι τι θέλουν πραγματικά να κάνουν! Μακάρι να σας πάρουν όλους και σύντομα γτ κανείς δεν περισσεύει!
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

BorderRanger έγραψε:Τηλεφώνησα και εγώ στο δικηγόρο που λένε.Εσύ ξύπνα, υπάρχουν προεδρικά διατάγματα δεν ειναι μπακάλικο οι νόμοι.

Θα τη βγάλει άκυρη τη προκήρυξη άμα γίνει αυτό, σα κοράκι περιμένει το λάθος του υπουργείου!

Ποια μωρέ θα βγει άκυρη εάν βγάλει διάταγμα και πει λόγω εγκαταστάσεων στα πανεπιστήμια που δν υπάρχουν δεν πάνε οι πρώτοι εφ, και μόλις γίνουν εγκαταστάσεις θα πάνε όποτε έρχονται μαζί με τους 600 αυτοί θα μπουν άντε

Nickolas Ironborn
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Nickolas Ironborn »

Εγώ δεν κάνω παραπληροφόρηση! Επειδή βλέπω υπάρχει σύγχυση και ο καθένας (μαζί με εμένα) λέει τα δικά του εγώ προσωπικά δεν ξαναμιλαω εδώ έως ότου βγουν οριστικοί και μας δώσουν καρτέλες. Μια προκήρυξη την έχουμε κάνει λες και είναι Τζόκερ. Αυτά από μένα. Καλή υπομονή κυρίες και κύριοι!

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οπότε Εφ21 εσύ ξέρεις καλύτερα από τον συγκεκριμένο δικηγόρο, μάλιστα οκ!
Oppas
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Oppas »

Player 7,borderranger,enoplos frouros, είναι τρολακια ρε παιδιά, μην απαντάτε καθόλου, έκανα και εγώ αυτό το λάθος. Είναι ένας πιθανότατα πίσω από αυτά τα profiles και σπαμαρει συνέχεια. Μην του δίνεται λόγο ύπαρξης στην μίζερη ζωη του. Κοιτατε πάντα ποιος γράφει και μην απαντάτε σε αυτόν μην γεμίζουμε το νήμα χωρίς νόημα, εμάς δυσκολεύει μόνο αυτο
Geor211
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Geor211 »

BorderRanger έγραψε:Τηλεφώνησα και εγώ στο δικηγόρο που λένε.Εσύ ξύπνα, υπάρχουν προεδρικά διατάγματα δεν ειναι μπακάλικο οι νόμοι.

Αυτός ο δικηγόρος που λες μηπως είναι νομοθέτης; Γιατί τις αποφάσεις παίρνονται από το αρμόδιο υπουργείο, οι οποιες αποφάσεις στην συνέχεια παίρνανε από ψήφισμα στην βουλή, και γίνονται νόμοι του κράτους. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό δεν γίνεται;

Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Εφ21 σταματά να γράφεις ανοησίες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Η μοριοδότηση είναι για την οππι και μόνο. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος είναι ο κορυφαίος σε υποθέσεις για σώματα ασφαλείας.
Glock 19
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός

BorderRanger έγραψε:Οπότε Εφ21 εσύ ξέρεις καλύτερα από τον συγκεκριμένο δικηγόρο, μάλιστα οκ!
Άστον να λέει ξέρει καλύτερα από όλους μας 😂

Glock 19
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από Kostasdim »

BorderRanger έγραψε:Το εννοείς πήγε στις φυλακές;Βαράει σκοπιές στη φυλακή; Τον έβαλαν δηλαδή σε θέση εξωτερικού φρουρού;

Όταν λέει μπήκε στις φυλακές εννοεί τον βάλανε μέσα ρε έκανε χαζομάρα και τον πιάσαν χαχα... Ελεοςςςς

Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός

Glock 19
Averoff13_1908
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Averoff13_1908 »

Τρολακια μου λένε βλακειες. Ππυ δεν ήταν επιτυχόντες πουθενά. Βουλώστε το. Δεν ξανασχολουμαι Τα ξέρουν όλα όσοι περίμεναν προκήρυξη με παλιά μοριοδότηση. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Πάω στο Ελ Πάσο για ποπκορν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης