panos80 έγραψε: Καλημέρα. Όσοι έχετε λάβει mail. για να περάσετε επιτροπή είναι κανείς κορυδαλλό εσωτερικος;
Ναι φίλε εγώ και ένας φίλος είμαστε εσωτερικοί κορυδαλλο μαι έστειλαν χθες μαιλ.. Μήπως στέλνουνε πρώτα στους Αθηναίους και μετά στην επαρχία, εσυ που μένεις
Κατι τέτοιο υποθέτω κι εγω... Βόλο φίλε
Φιλέ Παναγιώτη και εγώ απο Βόλο είμαι και έχω περάσει Κρήτη, είχες πάει πριν λιγες μέρες σε εναν εξωτερικό καρδιολόγο ονόματι Μάριο;
Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί και να μην έχει ψυχομετρικες τώρα που θα μας καλέσουν και το μολύβι και γομα που λέει χρειαστεί ώστε να συμπληρώσουμε κάποιο έντυπο πριν μας εξετασει η επιτροπή, αν θυμάστε όπως κάναμε και στα κέντρα που παρουσιαζομασταν στον στρατό, συμπμηρωναμε ένα φυλλάδιο (πχ αν έχεις κάποια αλλεργία, αν σου λείπει ακποι ένζυμο κτλ) και μετά μας φώναζαν ώστε να τα επαληθεύσουν!
Reddot έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί και να μην έχει ψυχομετρικες τώρα που θα μας καλέσουν και το μολύβι και γομα που λέει χρειαστεί ώστε να συμπληρώσουμε κάποιο έντυπο πριν μας εξετασει η επιτροπή, αν θυμάστε όπως κάναμε και στα κέντρα που παρουσιαζομασταν στον στρατό, συμπμηρωναμε ένα φυλλάδιο (πχ αν έχεις κάποια αλλεργία, αν σου λείπει ακποι ένζυμο κτλ) και μετά μας φώναζαν ώστε να τα επαληθεύσουν!
Μήπως ρώτησε κάποιος από αυτούς που κάλεσαν ήδη... Ας μας πει
όσοι δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα τι κάνουμε τώρα δηλώνουμε παραίτηση από τη δουλειά μας; Δευτέρα Εγώ στέλνω το φάκελο με τα δικαιολογητικά με την αποδοχή πρόσληψης
6k2018 έγραψε:όσοι δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα τι κάνουμε τώρα δηλώνουμε παραίτηση από τη δουλειά μας; Δευτέρα Εγώ στέλνω το φάκελο με τα δικαιολογητικά με την αποδοχή πρόσληψης
Δεν δηλώνεις καμία παραίτηση, περιμένεις να περάσεις επιτροπή πρώτα και μετά κανείς οτι είναι να κάνεις
6k2018 έγραψε: όσοι δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα τι κάνουμε τώρα δηλώνουμε παραίτηση από τη δουλειά μας; Δευτέρα Εγώ στέλνω το φάκελο με τα δικαιολογητικά με την αποδοχή πρόσληψης
Το ανέφερα πιο πάνω ότι κι εγώ δουλεύω με ΣΟΧ στο δημόσιο και μου είπε η υπάλληλος στο τηλέφωνο ότι θα μας καλέσουν εντός Μαϊου να υπογράψουμε την σύμβαση χωρίς να ξέρει ακριβή ημερομηνία. Που σημαίνει ότι όποιος δουλεύει όπως εγώ και εσύ καλό θα ήταν μετά την Μ. εβδομαδα να δηλώσει παραίτηση. Μου είπε συγκεκριμένα ότι Τετάρτη 1 Μαϊου είναι πρωτομαγιά δηλαδή αργία οπότε από Δευτέρα 6 Μαϊου και μετά θα τρέξουν οι διαδικασίες πρόσληψης που μπορεί να είναι και την τελευταία εβδομάδα του Μαϊου αλλά επειδή αυτό δεν το ξέρουμε καλό είναι να δηλώσουμε παραίτηση άμεσα.
καλησπερα παιδια θα παρουσιαστω και εγω την τριτη τα ξημερωματα στο υπυργειο, για αυτα που εχουν αναφερει τα παιδια παραπανω , θελω να κανω μια ερωτηση και οποιος ξερει μου λεει ( ειμαι εξωτερικος κορυδαλλο) , επειδη τωρα δουλευω αλλου γνωριζει καποιος την τριτη αν πανε ολα καλα να μας ζητησουν να υπογραψουμε την συμβαση; ικανους τους εχω ολα στα μπαμ , απλα πρεπει να παραιτηθω και αλλα διαδιακαστικα απο την αλλη μου δουλεια, θα παρω τηλεφωνο την δευτερα να ρωτησω εκτος αν καποιος εχει κανει αυτην την ερωτηση , σας ευχαριστω