Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Καλημερα. Βλεπω καθε μερα οι βασεις θα ειναι εκει κ οι βασεις θα ειναι εκει κ οι αιτησεις τοσες. Ελεος ρεε! Μηπως ξερετε απο τις πηγες σας κ τι χρωμα βρακι φοραει ο γιωργακης; Αν δεν περασουν καποιες μερες ακομη τι 30000 αιτησεις μου τσαμπουνατε; Κανεις δεν γνωριζει αριθμο! Παρτε το χαμπαρι! Στον ασεπ επρεπε να δουλευετε μερικοι!
310 ΛΕΛΕ και εγω 310 β μκ ήμουν. Είχες πάει στο φυλάκιο στη κομότηνη; Για πες όνομα γιατί θα σε ξέρω σίγουρα ρε σειρούλα...
Ελα ρε κανε ενα προφιλ να μιλισουμε μη μαμαμε το θεμα...
Φιλε vag κανενα νεο;
Η βαση θα ειναι πιο χαμηλη απο περυσι να ειστε σιγουροι. Και θα ειναι κοντα στο 2200 για α κατηγορια
Το θεωρώ υπερβολικό να λέτε βάση 2500 στην Α. Αν είναι έτσι καλύτερα να ξαναδώσουμε πανελλήνιες και να μπούμε μέσω σχολής.
Καλύτερα να μην κάνουμε άλλες εικασίες περι της βάσεως διότι μόνο διχόνοια σπέρνουμε μεταξύ μας.
Σήμερα κατέθεσα κι εγώ τα χαρτιά μου και απ ότι είδα ήμουν ο Νο 151-152 (δεν πρόσεξα καλά) και αυτό έγινε κατά της 14:30 το μεσημέρι στο ΑΤ Ευόσμου Θεσσ/νικης.
Τα περισότερα άτομα που είδα ήταν Β κατηγορίας με χαμηλά μόρια. Πιστεύω ότι οι βάσεις θα είναι χαμηλές.
Καλύτερα να μην κάνουμε άλλες εικασίες περι της βάσεως διότι μόνο διχόνοια σπέρνουμε μεταξύ μας.
Σήμερα κατέθεσα κι εγώ τα χαρτιά μου και απ ότι είδα ήμουν ο Νο 151-152 (δεν πρόσεξα καλά) και αυτό έγινε κατά της 14:30 το μεσημέρι στο ΑΤ Ευόσμου Θεσσ/νικης.
Τα περισότερα άτομα που είδα ήταν Β κατηγορίας με χαμηλά μόρια. Πιστεύω ότι οι βάσεις θα είναι χαμηλές.
Έχετε καμια πληροφορία;
Μην ρωτατε και μην παιρνετε σοβαρα τον καθε τυχαιομε δηθεν εμπιστες πληροφοριες. Προσωπικα περα απο τις ανακοινωσεις της αστυνομιας, μονο στο σεφεαα δινω σημασια.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
pantzos4 έγραψε:Ναι. Οκ για την δευτερη... Για την 3η ισως κ 4η λεμε αν μοροιοδοτουντε...
Ούτε 3η ούτε 4η ούτε 5η

tzotzos έγραψε:Η βαση θα ειναι πιο χαμηλη απο περυσι να ειστε σιγουροι. Και θα ειναι κοντα στο 2200 για α κατηγορια
φιλε μου θα ηταν τοσο η βαση αν ειχε παρει αρκετα ατομα περσυ! Αυτοι που μειναν εξω περσυ φετος ανεβασαν τα μορια τους οποτε θα ειναι ανεβασμενη εκτος αν γινει κανενα θαυμα και ειναι τοσο χαμηλα
athis έγραψε:tzotzos έγραψε:Η βαση θα ειναι πιο χαμηλη απο περυσι να ειστε σιγουροι. Και θα ειναι κοντα στο 2200 για α κατηγορια
φιλε μου θα ηταν τοσο η βαση αν ειχε παρει αρκετα ατομα περσυ! Αυτοι που μειναν εξω περσυ φετος ανεβασαν τα μορια τους οποτε θα ειναι ανεβασμενη εκτος αν γινει κανενα θαυμα και ειναι τοσο χαμηλα
Φίλε μου το γεγονός ότι πέρισυ πήρε λίγους απογοήτευσε πολύ κόσμο που σίγουρα (όπως και εμείς οι περισσότεροι) δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τόσο κόσμο φέτος. Γι'αυτό παρατηρείται το φαινόμενο που περιγράφει ο φίλος παραπάνω να κάνουν αιτήσεις άτομα με πολύ λίγα μόρια, γνωρίζω προσωπικά 3 άτομα που κάναν τα χαρτιά τους και ειναι στα 1500-1700 μόρια στην Α' κατηγορία και οι τρεις. Γι'αυτό μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε αρκετά χαμηλότερες βάσεις από αυτές που υπολογίζετε
Χανια 2000 αιτησεις περιπου εχουν γινει... Μου το ειπε ο αξμτκος.
Iraklis έγραψε:athis έγραψε:tzotzos έγραψε:Η βαση θα ειναι πιο χαμηλη απο περυσι να ειστε σιγουροι. Και θα ειναι κοντα στο 2200 για α κατηγορια
Φίλε μου το γεγονός ότι πέρισυ πήρε λίγους απογοήτευσε πολύ κόσμο που σίγουρα (όπως και εμείς οι περισσότεροι) δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τόσο κόσμο φέτος. Γι'αυτό παρατηρείται το φαινόμενο που περιγράφει ο φίλος παραπάνω να κάνουν αιτήσεις άτομα με πολύ λίγα μόρια, γνωρίζω προσωπικά 3 άτομα που κάναν τα χαρτιά τους και ειναι στα 1500-1700 μόρια στην Α' κατηγορία και οι τρεις. Γι'αυτό μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε αρκετά χαμηλότερες βάσεις από αυτές που υπολογίζετε
μακαρι φιλε μου να ειναι χαμηλα Μην νομιζεις ειμαι και γω κανενας με ψηλα μορια 2340 εχω στην α και ανησυχω!
Ρε παιδιά είναι δυνατόν όσοι μείναν έξω Πέρσι, Να κάνουν όλοι τα χαρτιά τους και φέτος; Με αυτή τη λογική από προκήρυξη σε προκήρυξη το φαινόμενο αυτό συνεχίζεται. Όποιος δεν μπει τώρα προσπαθεί του χρόνου. Και πόσο πια να τα Ανέβασαν Τα μόρια; Μέντιουμ δεν είμαι για να ξέρω που θα πάει η βάση προφανώς... Απλά ρωτάω.
GiannhsAk έγραψε:Χανια 2000 αιτησεις περιπου εχουν γινει... Μου το ειπε ο αξμτκος.
σε είπε πάνω κάτω που Κυμαίνονται Τα μόρια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες