Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Stdadar
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Stdadar »

Αν πάμε για εκλογές Οκτώβρη όπως λένε. Αύγουστο και Σεπτέμβριο θα βγάλουν αν βγάλουν
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Guardian1 »

Τα ευρωπαϊκά κονδύλια δε γίνεται να φαγωθουν από τους εγχώριους απατεώνες, γίνεται έλεγχος από την Ευρώπη δε μπορείς να κρυφτείς.Έχει γίνει μετάθεση στο κονδύλιου για τα έτη 23-27 πρέπει επιτέλους να το καταλάβετε το λένε τόσο καιρό!

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Predator »

Ναι guardian δεν αντιλέγω ίσως έχεις δίκιο εγώ δν έχω ιδέατι γίνεται σε αυτό το κομμάτι μόνο με τηβ πυροσβεστική ασχολούμαι πιο πολύ . οπότε αυτά τα ξέρετε εσείς πιο καλά .. Τι να πω . μακάρι να μας έρθουν όλα καλα για όλους μας παιδιά

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 218

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Αν βγει για Ροδόπη θα είναι πάλι με κύριο και επικουρικό πίνακα; Η θα είναι όλοι σε έναν πίνακα δίνοντας εντοπιότητα σε αυτούς που είναι από εκεί; Αυτό είναι το τίμιο κατά την άποψη μου.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 114

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Πάλι με επικουρικό πίνακα θα είναι όπως στην προκήρυξη για τον Έβρο δεν νομίζω να αλλάξουν κάτι.
Nontas100
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nontas100 »

Green-Dragon99 έγραψε:Αν βγει για Ροδόπη θα είναι πάλι με κύριο και επικουρικό πίνακα; Η θα είναι όλοι σε έναν πίνακα δίνοντας εντοπιότητα σε αυτούς που είναι από εκεί; Αυτό είναι το τίμιο κατά την άποψη μου.

Εσείς από Ροδόπη δεν είχατε εντοπιότητα για Έβρο έτσι;

Stdadar
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Stdadar »

Να κάνω μια ερώτηση; Να μου απαντήσει αν κάποιος όντως γνωρίζει όμως... Αυτά που λέμε περί κονδύλιου μεταφέρθηκε και τα σχετικά... Το κονδύλιο δλδ η χρηματοδότηση απτην ευρωπαϊκή ένωση στην ουσία είναι χρήματα για να πληρώνει τους συνοριοφυλακες έτσι δεν είναι; Οπότε αν θέλει να πάρει κιαλους συνοριοφυλακες λογικό δεν είναι να ζητάει επέκταση της χρηματοδότησης και για το 23-27; Πες ότι τους παίρνει φέτος πως θα τους πληρώνει αν η χρηματοδότηση λήγει το 22. Η μήπως το κονδύλιο είναι χρήματα μαζεμένα για να έχει να πληρώνει τους σφ για τα επόμενα έτη τα οποία έχει τη δυνατότητα να τα πάρει μέχρι το 22;
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τα χρήματα για τους ήδη υπάρχοντες συνοριοφύλακες υπάρχουν κανονικά δηλαδή αυτό 70-30 κρατικός προϋπολογισμός και χρήματα της Ε. Ε. Αυτός σου λέει ξέρω εγώ πως θέλω να πάρω άντε 100 ακόμα για Ροδόπη να φτάσω στους 600 χρωστούμενους. Και να εξασφαλίσουν επέκταση του κονδυλίου για το 23 ώστε να μπορέσω να πάρω και τους υπόλοιπους. Εκτός και αν προλάβεις να πάρει και τους υπόλοιπους 600 μέχρι τις 31/12/22 που λήγει το κονδύλι.
Stdadar
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Stdadar »

Αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι. Μήπως και όλους να τους πάρει φέτος το να ανανέωσει το κονδύλιο και για το 2023 είναι απαραίτητο; Έτσι ώστε να ανανέωσει τη χρηματοδότηση για να μπορεί να τους πληρώνει;
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτό δεν το ξέρει κανείς μόνο ο ίδιος ο υπουργός. Καί τούς 100 για Ροδόπη που έχει δεσμευτεί δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος πως θα τους πάρει.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καλημέρα . πάντως από όσο κατάλαβα πιο τυχεροί είναι της ΟΠΠΙ διάβασα ότι στηβ πάντειο ειδικά λένε οι καθηγητές να κάνουν απεργία και ν μη δώσουν τα παιδιά εξεταστικη γιατί δν θέλουν την αστυνομία εκεί κ λογικά θα τ ακολουθήσουν κ άλλες σχολές .. Οπότε της οππι πάνε σε ΑΤκαι τέτοια .. Καλύτερα βασικα αλλά δείτε έκατσε

καλά

Tactical Nick
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Tactical Nick »

Predator θα συμφωνήσω απόλυτα.

Και σίγουρα είμαστε αρκετοί εδώ μέσα που την δεδομένη στιγμή της προκήρυξης ΟΠΠΙ είχαμε κάποια εκκρεμότητα με σχολή η στρατό οποτε το χάσαμε.

Και παρόλα αυτά κυνηγήσαμε ακόμα και με λίγες ελπιδες την προκήρυξη ΣΦΟΧ κόντρα σε κυρίους και επικουρικούς πίνακες και εντοπιότητες. Γιατί είμαστε και πολλοί από άλλες περιοχές.

Πιστεύω κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε και εμεις οι υπόλοιποι και θα μπούμε στο σώμα.

Ο παράγοντας τύχη κατ'εμε έχει μεγάλο ρόλο σε αυτά

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μακάρι να έβγαζε μία ειδικών φρουρών αλλά δεν βγάζει ρε ***** το...
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Φίλε tactical nick μακάρι ναι να γίνει κάτι . εμένα προσωπικά είναι η τελευταία μ ευκαιρία διότι κλείνω τα 28 σ λίγες μέρες
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αν δεν μπείτε τιμωρήστε τους...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες