Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Δεν υπάρχει περίπτωση. ΝΑ μην γίνονται δεκτά τα πτυχία... είναι στην ίδια φάση με το εννιαίο.
Γιάννης έγραψε:TΑ πτυχία ΕΠΑΛ ή ΤΕΕ και ΟΑΕΔ δεν γίνονται αποδεκτά.
Γιατί; Ποιος το είπε;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Η προκήρυξη το είπε. Λέει απολυτήριο δευτεροβάθμιας. Δεν λέει πτυχίο.310LELE έγραψε:Γιάννης έγραψε:TΑ πτυχία ΕΠΑΛ ή ΤΕΕ και ΟΑΕΔ δεν γίνονται αποδεκτά.
Γιατί; Ποιος το είπε;
Liontarina έγραψε:Η προκήρυξη το είπε. Λέει απολυτήριο δευτεροβάθμιας. Δεν λέει πτυχίο.
Απολυτήριο θεωρείται και στην τελευταία προκήρυξη που είχα λάβει μέρος με το πτυχίο έγινε. Από ΤΕΕ, γιατί τότε δεν έδιναν απολυτήριο. Μη λέμε ανακρίβειες και αποθαρρηνουμε άτομα παρακαλώ.
-
- Ταγματάρχης
Απάντησες μόνος σου. Ό, τι είναι απολυτηριος τίτλος δευτεροβάθμιας είναι οκ.310LELE έγραψε:Liontarina έγραψε:Η προκήρυξη το είπε. Λέει απολυτήριο δευτεροβάθμιας. Δεν λέει πτυχίο.
Απολυτήριο θεωρείται και στην τελευταία προκήρυξη που είχα λάβει μέρος με το πτυχίο έγινε. Από ΤΕΕ, γιατί τότε δεν έδιναν απολυτήριο. Μη λέμε ανακρίβειες και αποθαρρηνουμε άτομα παρακαλώ.
Ο, τι είναι πτυχίο δεν...
Παιδια μια διευκρινηση παρακαλω. Για το e-παραβολο που αναφερει η προκηρυξη πρεπει απλως να το πληρωσουμε και να γραψουμε τον κωδικο αριθμο στην αιτηση-υπευθυνη δηλωση ή πρεπει κι ολας να το φωτοτυπησουμε και να το καταθεσουμε μαζι με τα αλλα εγγραφα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 76
Ορισμενοι εδω μεσα, τοσα ξερετε, τοσα λετε... Οσοι τελειωσαν ΤΕΕ δηλ, δεν πηραν απολυτηριο λυκειου ; Και τι πηρανε ; Ας μου το εξηγησει καποιος να καταλαβω, γιατι εγω μαλλον ειμαι χαζος.
alex
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 54
Καλησπέρα παιδια! Όσοι λέτε για πτυχίο ΕΠΑΛ το μόνο πτυχίο από ΕΠΑΛ που μπορείτε να στείλετε είναι ότι σχετίζεται με υπολογιστές το γράφει και η προκήρυξη δηλαδή στην ουσία παίρνεις τα μόρια που λέει για το ecdl. Τώρα γνωρίζει κάποιος σίγουρα να μας πει για την αίτηση; Στέλνουμε αυτή που είναι στην προκήρυξη;
Σχετικά με τα πτυχία υπολογιστών, επειδή έχω διαβάσει τη προκυρηξη ξανά και ξανά... αναφέρει ότι ειναη από ιδιώτες θέλει επικύρωση, αλλλαααα αναφέρει στα ιδιωτικά έγγραφα ημεδαπής « φωτοαντίγραφα από ΑΣΠΕ καθώς πιστοποιητικά και βεβαιώσεις αποδείξεις γνώσης υπολογιστών ΦΕΝ χρειάζεται επικύρως!!! ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ;
Ηρεμία,Το ΤΕΕ μπορεί να καταθέσει αυτό που έχει. Ελάχιστα τα άτομα με ΤΕΕ.
Πτυχία ΕΠΑΛ και ΟΑΕΔ όχι.
Πτυχία ΕΠΑΛ και ΟΑΕΔ όχι.
-
- Ταγματάρχης
Πήραν.alex7 έγραψε:Ορισμενοι εδω μεσα, τοσα ξερετε, τοσα λετε... Οσοι τελειωσαν ΤΕΕ δηλ, δεν πηραν απολυτηριο λυκειου ; Και τι πηρανε ; Ας μου το εξηγησει καποιος να καταλαβω, γιατι εγω μαλλον ειμαι χαζος.
Όσοι όμως τελειώνουν ΕΠΑΛ παίρνουν ένα που λέει απολυτηριο και ένα που λέει πτυχίο αν δεν κάνω λάθος με διαφορετικό βαθμό το καθένα.
Στην προκήρυξη προσκομιζεις το απολυτήριο, όχι το πτυχίο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης