Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Christian έγραψε:Μου κάνει τρομερη εντυπωση οτι απο την τριτη το μεσημετι που λαβαμε το μειλ καποιοι προλαβαν να κανουν τις εξετασεις και να αποστειλλουν τα δικαιολογητικά, το υπουργείο να τα λαβει και να ορισει και επιτροπη και ολα αυτα σε 3 μερες.Μπράβο τους αν ειναι ετσι.

Απλως θυμαμαι τον φίλο εδω που ειναι ηδη μονιμος μεσα και ελεγε οτι ειναι το πιο βραδυκαυστο υπουργειο.

Αν ειναι ετσι τι βραδυκαυστο, εδω μιλάμε για πρωτοφανή οργανωση για τα ελληνικα δεδομενα

Λες να έχουμε τέτοια οργάνωση και όλα να κυλήσουν τόσο γρήγορα; Τι να πω χαχχα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι μέχρι τώρα ποθ έχω μιλήσει είναι πολύ εξυπηρετικοί. Και σε μέιλ που έχω στείλει στον κύριο που μας έστειλε τα μέιλ μου απάντησε σε λίγες ώρες μέσα, εντύπωση μου έκανε

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Καλά ναι προφανώς! Το πολύ πολύ να ξανα στείλω την αίτηση από Δευτέρα! Παρόλα αυτά εμένα δεν έχει έρθει ακόμα κάποιο email
XRISTOSDW

Δημοσίευση από XRISTOSDW »

Μεγάλη τεταρτη και ώρα 7 και μιση κάλεσαν έναν συνάδελφο που μιλάμε. Τους είπε ότι έχει στείλει τα χαρτιά και ο τι Δευτέρα θα τα παραλάβουν. Εμένα δεν μου έχουν στείλει ακόμη επειδή δεν ήμουν έτοιμος σε όλα. Αλήθεια λένε τα παιδιά ..
XRISTOSDW

Δημοσίευση από XRISTOSDW »

Στέλλα. έγραψε:
Christian έγραψε:Μου κάνει τρομερη εντυπωση οτι απο την τριτη το μεσημετι που λαβαμε το μειλ καποιοι προλαβαν να κανουν τις εξετασεις και να αποστειλλουν τα δικαιολογητικά, το υπουργείο να τα λαβει και να ορισει και επιτροπη και ολα αυτα σε 3 μερες.Μπράβο τους αν ειναι ετσι.

Απλως θυμαμαι τον φίλο εδω που ειναι ηδη μονιμος μεσα και ελεγε οτι ειναι το πιο βραδυκαυστο υπουργειο.

Αν ειναι ετσι τι βραδυκαυστο, εδω μιλάμε για πρωτοφανή οργανωση για τα ελληνικα δεδομενα

Λες να έχουμε τέτοια οργάνωση και όλα να κυλήσουν τόσο γρήγορα; Τι να πω χαχχα.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι μέχρι τώρα ποθ έχω μιλήσει είναι πολύ εξυπηρετικοί. Και σε μέιλ που έχω στείλει στον κύριο που μας έστειλε τα μέιλ μου απάντησε σε λίγες ώρες μέσα, εντύπωση μου έκανε

Είναι 100% ότι κάλεσαν για μεγάλη εβδομάδα θα το δείτε.

Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από panos80 »

Καλημέρα. Όσοι έχετε λάβει mail. για να περάσετε επιτροπή είναι κανείς κορυδαλλό εσωτερικος;
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

panos80 έγραψε: Καλημέρα. Όσοι έχετε λάβει mail. για να περάσετε επιτροπή είναι κανείς κορυδαλλό εσωτερικος;
Ναι φίλε εγώ και ένας φίλος είμαστε εσωτερικοί κορυδαλλο μαι έστειλαν χθες μαιλ.. Μήπως στέλνουνε πρώτα στους Αθηναίους και μετά στην επαρχία, εσυ που μένεις
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από panos80 »

Pavlos_90 έγραψε:Οι υπεύθυνες δηλώσεις είναι 3. Μία για την αποδοχή, μία για το ότι δεν διώκεσαι ποινικά και άλλη μία για τα στοιχεία ότι είναι γνήσια. Τις 2 στέλνουμε. Την αποδοχή την κρατάμε μαζί με τις εξετάσεις. Τα λέω ξανά και ξανά για να μην μπερδευτούν οι υπόλοιποι.
Παυλο 5 υπεύθυνες δηλώσεις εκανα... Μια αποδοχη, μια για τα δικαιολογητικά ότι είναι γνήσια και αληθή, μια περι μη παραπομπης για αδικημα, μια οτι δεν εχω απολυθεί απο θεση δημοσιου και μια οτι δεν κατειχα θεση δημοσίου υπαλληλου. Είμαι κάπου λάθος φίλε;
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Πως γινεται να λαβατε μειλ για επιτροπη ενω σε δινουν 10 μερες διορια να στειλεις τις βεβαιωσεις δε μπορω να το καταλαβω. Εγω τα εστειλα την πεμπτη με κουριερ
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Μόνο στους εσωτερικούς έχουν στείλει μέχρι τώρα email;
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

panos80 έγραψε: Παυλο 5 υπεύθυνες δηλώσεις εκανα... Μια αποδοχη, μια για τα δικαιολογητικά ότι είναι γνήσια και αληθή. Είμαι κάπου λάθος φίλε;
"μια περι μη παραπομπης για αδικημα, μια οτι δεν εχω απολυθεί απο θεση δημοσιου και μια οτι δεν κατειχα θεση δημοσίου υπαλληλου

"

Αυτά φίλε μπορούσες να τα γράψεις σε μια δήλωση, εντάξει δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα πάντως. Όσο για τα αθλήματα πιστεύω ότι θα πάνε από Ιούνιο και μετά

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Γιωργος έγραψε: Πως γινεται να λαβατε μειλ για επιτροπη ενω σε δινουν 10 μερες διορια να στειλεις τις βεβαιωσεις δε μπορω να το καταλαβω. Εγω τα εστειλα την πεμπτη με κουριερ
Φίλε Γιώργο εγώ χθες πήρα τηλέφωνο και χθες μου έστειλαν το μαιλ..
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από panos80 »

MIXALHS GLOCK έγραψε:
panos80 έγραψε: Καλημέρα. Όσοι έχετε λάβει mail. για να περάσετε επιτροπή είναι κανείς κορυδαλλό εσωτερικος;
Ναι φίλε εγώ και ένας φίλος είμαστε εσωτερικοί κορυδαλλο μαι έστειλαν χθες μαιλ.. Μήπως στέλνουνε πρώτα στους Αθηναίους και μετά στην επαρχία, εσυ που μένεις
Κατι τέτοιο υποθέτω κι εγω... Βόλο φίλε
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από panos80 »

ARN έγραψε:Αυτά φίλε μπορούσες να τα γράψεις σε μια δήλωση, εντάξει δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα πάντως. Όσο για τα αθλήματα πιστεύω ότι θα πάνε από Ιούνιο και μετά
Οκ. Είπα μήπως έκανα κάτι λάθος. Ευχαριστώ
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Πώς γίνεται να καλούν χωρίς να έχουν δει τους φακέλους.. μάλλον καλούν λίγους λίγους γιατί 557 άτομα με τη μία δεν γίνεται να πάμε όλοι στο υπουργείο δικαιοσύνης
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Όσους αποδέχτηκαν από τους 557
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Magnum7 και 4 επισκέπτες