Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν. Ακούσατε τίποτα επίσημο αυτές τις μέρες και γίνετε όλη αυτή η συζήτηση; Αν δεν βγει η προκήρυξη δεν μπορεί να ξέρει κανείς τίποτα παρα μόνο οι ίδιοι που θα την εκδώσουν. Όπως θα έχετε καταλάβει το πάγωμα έγινε διότι περιμέναμε να έρθει η τρόικα να μας δώσει το οκ για τις προσλήψεις και για άλλα θέματα οικονομικού χαρακτήρα. Από τη στιγμή που ήρθε και μετά βγήκαν δημοσιεύματα για προσλήψεις στο δημόσιο σε περισσότερους κλάδους από ότι συζητιόταν πριν αυτό σημαίνει ότι έχει δώσει το οκ και αυτομάτως ξεπαγώνει το θέμα. Εγώ δεν λέω ότι θα βγει αύριο αλλά σίγουρα είμαστε σε ένα καλό δρόμο για την ώρα. Τέλος για σας που πιστεύετε και μάλλον έχετε δίκιο ότι πρόκειται για προεκλογικές προσλήψεις, σκεφθείτε ότι αν μετά από όλα αυτά στο τέλος δεν βγάλουν κάτι ότι θα έχει αντίκτυπο για τη κυβέρνηση αυτό. Λίγες μέρες μείνανε θα δούμε τι θα γίνει...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Αδερφέ έχεις δίκιο, και για το λόγω αυτό θα πρεπε να ακούγονται θετικά πράγματα και στο αρχηγείο, πράγμα που δεν φάνηκε σήμερα...Nash έγραψε:Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν. Ακούσατε τίποτα επίσημο αυτές τις μέρες και γίνετε όλη αυτή η συζήτηση; Αν δεν βγει η προκήρυξη δεν μπορεί να ξέρει κανείς τίποτα παρα μόνο οι ίδιοι που θα την εκδώσουν. Όπως θα έχετε καταλάβει το πάγωμα έγινε διότι περιμέναμε να έρθει η τρόικα να μας δώσει το οκ για τις προσλήψεις και για άλλα θέματα οικονομικού χαρακτήρα. Από τη στιγμή που ήρθε και μετά βγήκαν δημοσιεύματα για προσλήψεις στο δημόσιο σε περισσότερους κλάδους από ότι συζητιόταν πριν αυτό σημαίνει ότι έχει δώσει το οκ και αυτομάτως ξεπαγώνει το θέμα. Εγώ δεν λέω ότι θα βγει αύριο αλλά σίγουρα είμαστε σε ένα καλό δρόμο για την ώρα. Τέλος για σας που πιστεύετε και μάλλον έχετε δίκιο ότι πρόκειται για προεκλογικές προσλήψεις, σκεφθείτε ότι αν μετά από όλα αυτά στο τέλος δεν βγάλουν κάτι ότι θα έχει αντίκτυπο για τη κυβέρνηση αυτό. Λίγες μέρες μείνανε θα δούμε τι θα γίνει...
- VALLGOX
- Posts in topic: 85
john323 έγραψε:Αδερφέ έχεις δίκιο, και για το λόγω αυτό θα πρεπε να ακούγονται θετικά πράγματα και στο αρχηγείο, πράγμα που δεν φάνηκε σήμερα...Nash έγραψε:Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν. Ακούσατε τίποτα επίσημο αυτές τις μέρες και γίνετε όλη αυτή η συζήτηση; Αν δεν βγει η προκήρυξη δεν μπορεί να ξέρει κανείς τίποτα παρα μόνο οι ίδιοι που θα την εκδώσουν. Όπως θα έχετε καταλάβει το πάγωμα έγινε διότι περιμέναμε να έρθει η τρόικα να μας δώσει το οκ για τις προσλήψεις και για άλλα θέματα οικονομικού χαρακτήρα. Από τη στιγμή που ήρθε και μετά βγήκαν δημοσιεύματα για προσλήψεις στο δημόσιο σε περισσότερους κλάδους από ότι συζητιόταν πριν αυτό σημαίνει ότι έχει δώσει το οκ και αυτομάτως ξεπαγώνει το θέμα. Εγώ δεν λέω ότι θα βγει αύριο αλλά σίγουρα είμαστε σε ένα καλό δρόμο για την ώρα. Τέλος για σας που πιστεύετε και μάλλον έχετε δίκιο ότι πρόκειται για προεκλογικές προσλήψεις, σκεφθείτε ότι αν μετά από όλα αυτά στο τέλος δεν βγάλουν κάτι ότι θα έχει αντίκτυπο για τη κυβέρνηση αυτό. Λίγες μέρες μείνανε θα δούμε τι θα γίνει...
Αυτο που φανηκε σημερα ειναι οτι στο αρχηγειο λενε αλλα στον εναν αλλα στον αλλον απλα. Απλα τους ακουσες με τα αυτια σου να σου λενε κατι αρνητικο και εχεις τρελαθει τωρα, σε καταλαβαινω...
-
Έτσι που μου το πε το χε 100% δεδομένο ότι δεν θα βγει... Τέλος πάντων θα φανεί...
Να σου θυμίσω ότι και στο παρελθόν είχαν πάρει παιδιά από το forum στο υπουργείο και τους είχαν πει ότι θα βγει η προκήρυξηκαι μετά πάγωσε, Οπότε συμπεραίνω ότι είναι λίγο αναξιόπιστοι. Θα φανεί σε λίγες μέρες απλά περιμένουμε λίγο ακόμα.john323 έγραψε:Αδερφέ έχεις δίκιο, και για το λόγω αυτό θα πρεπε να ακούγονται θετικά πράγματα και στο αρχηγείο, πράγμα που δεν φάνηκε σήμερα...Nash έγραψε:Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν. Ακούσατε τίποτα επίσημο αυτές τις μέρες και γίνετε όλη αυτή η συζήτηση; Αν δεν βγει η προκήρυξη δεν μπορεί να ξέρει κανείς τίποτα παρα μόνο οι ίδιοι που θα την εκδώσουν. Όπως θα έχετε καταλάβει το πάγωμα έγινε διότι περιμέναμε να έρθει η τρόικα να μας δώσει το οκ για τις προσλήψεις και για άλλα θέματα οικονομικού χαρακτήρα. Από τη στιγμή που ήρθε και μετά βγήκαν δημοσιεύματα για προσλήψεις στο δημόσιο σε περισσότερους κλάδους από ότι συζητιόταν πριν αυτό σημαίνει ότι έχει δώσει το οκ και αυτομάτως ξεπαγώνει το θέμα. Εγώ δεν λέω ότι θα βγει αύριο αλλά σίγουρα είμαστε σε ένα καλό δρόμο για την ώρα. Τέλος για σας που πιστεύετε και μάλλον έχετε δίκιο ότι πρόκειται για προεκλογικές προσλήψεις, σκεφθείτε ότι αν μετά από όλα αυτά στο τέλος δεν βγάλουν κάτι ότι θα έχει αντίκτυπο για τη κυβέρνηση αυτό. Λίγες μέρες μείνανε θα δούμε τι θα γίνει...
Και στο αρχηγειο κανουν υποθεσεις προς το παρον λογικα, μεχρι να τους αναψει το οικονομικων το πρασινο φως.. εγω παντως συνεχιζω να πιστευω οτι ειτε ετσι ειτε αλλιως η προκηρυξη θα βγει και τελικα ολο το αγχος της πλειοψηφιας, θα μετατραπει σε χαρα..
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 68
Ωρες ωρες νομιζω οτι καποιοι εδω μεσα ειστε 15 χρονων... ειπε ο ενας ειπε ο αλλος, τι θα κανουμε τωρα... θα βγει δεν θα βγει... αφηστε τι λέει ο ενας και ο αλλος... και καντε υπομονη... δεν βαρεθηκατε με τις αψιμαχιες... αφου βλεπετε δνε ειναι τπτ σιγουρο... το τι λεεο ο καθένας ειναι αλλουνου παπα ευαγγέλιο...
-
Εντάξει φίλε το αρχηγείο δεν είναι ο ένας και ο άλλος όμως. Ούτε ο Μήτσος ο ειδικός φρουρός από τα Τρίκαλα που έχει πληροφορία από τον θείο του που είναι στρατηγός...
Σωστο αλλα δες το λιγο μακροσκοπικα, εσυ μιλας με καποιον υπαλληλο στο αρχηγειο που ειτε βαριεται ειτε τον παιζει, ειτε δε ξερω και γω τι. Οταν ηλθε στην επιφανεια το εγγραφο του κικιλια για το αιτημα εγω καλουσα καθημερινα στη γαδα, και τις περισσοτερες των περιπτωσεων μου λεγαν πως δε ξερουν τιποτα. Μπορει δλδ να σε αντιμετωπιζουν διεκπαιρεωτικα ειτε επειδη δε ξερουν, ειτε επειδη εισαι το 500στο τηλεφωνημα που δεχτηκαν για το θεμα, ειτε επειδη η γκομενα τους ειχε πονοκεφαλο χθες βραδυ κλπ. Μη παρεξηγηθω, δε τα βλεπω ετσι επειδη ετσι μας συμφερει, και μενα με προβληματιζει αυτο που σου ειπαν
-
Δεν μου είπε δεν ξέρω κάτι νεότερο, μου είπε ότι υπάρχει αίτημα και η απάντηση θα είναι μάλλον αρνητική από αυτά που ξέρει ο ίδιος. Τέλος πάντων θα πάρω και αύριο...
Ωχ ω'ι'...
Και τον μαη που ειχα παρει εγω περσυ τα ιδια μου ειπε και επαληθευθηκε.. ξερει και πολυ καλα μαλιστα το τι λεει. Σκατα θα φαμε παλι και για λιγο το ειχα πιστεψει
Μα είναι δυνατόν τοόση κοροιδία πια. Μπάς και τη σχολή την ετοιμάζουν για τους επιτυχοντες αστυφ και μας έχουν στο δούλεμα; Πού θα γίνουν τόσες προσλήψεις στο δημόσιο που λένε ήθελα να'ξερα; Τα τελευταία χρόνια τρώμε φούμαρα (απ΄το 2011 έχει να βγεί προκ) και όλο αναβολή σε αναβολή πάει, μία γίνεται το ένα μία γίνεται το άλλο. Που θα φτάσει πια?
salonika έγραψε:Και τον μαη που ειχα παρει εγω περσυ τα ιδια μου ειπε και επαληθευθηκε. Ξερει και πολυ καλα μαλιστα το τι λεει. Σκατα θα φαμε παλι και για λιγο το ειχα πιστεψει
Χαλάρωσε μη σκας. Η διαφορά με το Μάη είναι ότι τότε δεν είχαμε επίσημες απαντήσεις.
Τώρα όσον αφορά τα τηλέφωνα θα το ξανά πω πως αυτός που θα σηκώσει το τηλέφωνο εκεί, ναι, μπορείς να τον αποκαλέσεις άσχετο όταν αναφερόμαστε στη προκήρυξη.
Η δουλειά του δεν είναι να γνωρίζει αν το υπουργείο οικ. Θα εγκρίνει τη προκ έλεος δηλαδή. Αυτά που μας λένε είναι μόνο τι πείρε το αφτί τους τι πιστεύουν αυτοί κτλ κτλ. Ίσως κάποιος μπορεί να πει ότι είναι πιο "κοντά" στα πράγματα και ΊΣΩΣ ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς αλλά σαφώς αυτό δε σημαίνει ότι είναι αξιόπιστη πηγή. Εδώ ο ίδιος ο υπουργός έκανε έτοιμα για πρόσληψη και καλά καλά αυτόν δε πιστεύουμε και θα πιστέψουμε το κύριο που σηκώνει το τηλέφωνο;
Οπότε χαλαρώστε με τα "πάρτε όλοι τηλέφωνο να δούμε τι θα μας πει" δε παίζουμε χαλασμένο τηλέφωνο εδώ πέρα... Ότι είναι να γίνει θα γίνει.
-
- Posts in topic: 37
Εγώ λέω παιδία να μην ξαναγράψεις κανείς τίποτα στο φόρουμ μέχρι 15 του μήνα για να τελειώνουμε! Αφήστε τα τηλέφωνα και τα φάξ... Αφήστε το και όπως έρθει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης