Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Έτσι είναι αδερφέ τα ξέρω από πρώτο χέρι αυτοί νομίζουν θα γίνουν ειδικοί φρουροί και λυσαν τα προβλήματα τους. Μόνο αν είσαι Αθηναίος αξίζει παίδια! Να φύγεις απο επαρχία για Αθήνα με 850-900 και τα νοίκια 500 το πιο φθηνό δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει.
Έχω δυο φίλους έναν στην ΔΕΛΤΑ και έναν στην Δίας. Μαθαίνουν απόγευμα τι θα δουλεύουν την επόμενη. Πόλοι απο αυτούς έχουν αναρρωτικές καθώς γίνονται συνέχεια αρυχηματα εν ώρα υπηρεσίας και μόλις περάσει η πενταετία τους παραιτούνται γιατί αν παραιτηθεις νωρίτερα έχεις μεγάλο πρόστιμο! Ρωτήστε πριν πάτε για να ξέρετε τι θα αντιμετωπίσετε
Καθίστε ρε παιδιά. Ολοι εσείς που μπαίνετε και περιγράφετε πόσο άσχημη είναι η κατάσταση και οι συνθήκες εργασίας. Είστε επιλαχόντες ; Είστε ήδη στο σώμα ; Έχετε περάσει σε κάποια προκήρυξη ; Μπαίνετε και τα λέτε αυτά με ποιο σκοπό ; Μήπως θέλετε να τρομοκρατήσετε τον κόσμο για να φύγει και να έρθει η δική σας σειρά ;
Λέω μήπως.
Λέω μήπως.
Ναι ακριβώς αυτό! Συνεννοηθήκαμε όλοι εμείς που είμαστε 500 θέσεις πίσω να μπούμε να γράψουμε εδω που ανάθεμα και αν γράφουν 50 άτομα για να φοβηθούνε και να μη πάνε! Εσυ λογικά έχεις πτυχίο ΑΕΙ νομικής σχολής με μεταπτυχιακό στο εμπορικό δικαιο και μας κατάλαβες! Παιδιά άκυρο μας πήραν πρέφα σταματήστε να γράφετε.
Συνοψίζοντας για να τελειώνουμε ως άτομο που είμαι μέσα και ξέρω. Οποια δουλειά είναι καλή δεν σου δίνει το δικαίωμα να μπεις απλά με μια προκήρυξη! Καλή συνέχεια
Ναι αυτός που το έγραψε αυτό για το τι γράφουμε επίτηδες για να έχει αποχή και να πάρουν εμάς που μπορεί να είμαστε ήδη επιτυχών ή να μην έχουμε κάνει καν τα χαρτιά μας ξέρω εγώ πρέπει να έχει και διδακτορικό θέλει απίστευτο αι-κιου να μπορέσεις να ξεσπάσεις μία τέτοια σκευωρία. Διδάκτορα από τους 1500 ειδικούς φρουρούς που προσλήφθηκαν το 2019 έχουν κάτι λιγότερο από 900 ειδικά τώρα πού τελείωσε η πενταετία έφυγαν δεκάδες. Από την οππι από τους 1000 έχουν μείνει ούτε 800 καί έχουν περάσει μόλις τρία χρόνια καί δύο από τότε που μπήκαν οι δεύτεροι. Οπότε κάνε μας τη χάρη πασακα μου.
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 9:41 pm Ναι ακριβώς αυτό! Συνεννοηθήκαμε όλοι εμείς που είμαστε 500 θέσεις πίσω να μπούμε να γράψουμε εδω που ανάθεμα και αν γράφουν 50 άτομα για να φοβηθούνε και να μη πάνε! Εσυ λογικά έχεις πτυχίο ΑΕΙ νομικής σχολής με μεταπτυχιακό στο εμπορικό δικαιο και μας κατάλαβες! Παιδιά άκυρο μας πήραν πρέφα σταματήστε να γράφετε.
Και πτυχίο έχω και μεταπτυχιακό, όμως αυτό δεν έχει κάποια σημασία. Η ερώτηση μου ήταν συγκεκριμένη. Γιατί εφόσον πιστεύετε πως είναι τόσο άσχημα τα πράγματα κάνατε τα χαρτιά σας για την προκήρυξη ;
Και η απάντηση μου είναι πως είμαι ήδη στο σώμα και δεν μπορώ να φύγω ακόμα!
Κρίμα σου ξέφυγε το δικτατορικό. Εγώ προσωπικά είμαι επιτυχών είμαι από Αθήνα και έχω δικό μου σπίτι. Μίλησα για αυτούς πού δεν έχουν σπίτι οπότε πιστεύω ότι σε κάλυψα μεταπτυχιακε μου επισκέπτηη.
Σε αυτή τη δήλωση μάλλον σου απάντησε κάποιος άλλος καθώς αναφέρθηκες σε πληθυντικό αριθμό και την άποψη μου την συμμερίζονται και αλλά άτομα μάλλον!
Έννοια σου και δεν μου ξεφεύγει. Και εγω επιτυχών είμαι. Μπαινω στο φόρουμ για καμιά γενικότερη πληροφορία. Είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να γράψω και αυτό γιατί βλέπω πολύ αρνητισμό, ανταγωνισμό και κακία. Δεν έχω σκοπό να προσβάλω κάποιον, αλλά ρε παιδιά χαλαρώστε κάπου.
Παιδιά καλησπέρα είμαι 1 παιδί κάτω των 25 ετών χωρίς πτυχιο και χωρίς ειδικες δυνάμεις παρ όλα αυτά είμαι επιλαχών σε 1 πολύ καλή θέση και ίσως μπω με τους 600. Συνήθως παρακολουθώ το forum χωρίς να γράφω αλλά τώρα ήθελα να πω την άποψή μου. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας και να λέει είναι δύσκολη η αστυνομία είναι ακριβά τα ενοίκια κλπ αυτό θεωρώ το γνωρίζουν οι περισσότεροι, εφόσον τα παιδιά είναι σε προσληψιμη θέση και μπορούν να μπουν, να μπουν και αν τους αρέσει μένουν αν δεν τους αρέσει μπορουν να πληρώσουν το πρόστιμο η να περιμένουν την 5ετια να παραιτηθούν. Εγώ όπως σας είπα είμαι επιλαχών και η άποψη μου για τα παιδιά που γράφουν και έχουν δώσει αθληματα κλπ μη το βάζετε κατω πηγαιντε αν δεν το δοκιμάσετε να δείτε την δουλειά από κοντά πως θα ξέρετε αν σας αρέσει εν τέλη η όχι. Μη πέσετε να με φάτε οι υπόλοιποι απλά ήθελα να πω την άποψή μου.
Ρε φίλε αφου είσαι επιτυχών μπορείς να μας πεις τουλάχιστον απο όσα είδες αν κόπηκαν άτομα και γενικά τι φάση όλη η διαδικασία ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες