Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Αυτος τα κουμανταρει τα πραγματα ακομα... Ο κικιλιας ειναι η γλαστρα του υπουργειου...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Αντί να πάρεις τηλέφωνο μας λες ότι ο Δένδιας κάνει κουμάντο. Θα πάρουν οι άλλοι για σενα μην ανχώνεσαι...
toympanos έγραψε:Αυτος τα κουμανταρει τα πραγματα ακομα... Ο κικιλιας ειναι η γλαστρα του υπουργειου...
Τουμπανε, κόψε κάτι. Με το που ανέλαβε ο κικίλιας ακύρωσε την πολυαναμενόμενη αναδιάρθρωση του Δενδια. Ο Δενδιας του το ειπε ; Οταν αναλάβεις ακύρωσε με;
Αφετέρου ο βασικότερος λόγος που δεν ειδαμε εδώ και τόσο καιρο προκήρυξη ήταν ο Δενδιας. Πολύ απλά, δεν ήθελε, δεν το κυνήγησε ποτέ.
Αν έχεις πρόσβαση στο γραφείο του, μετέφερε τις κατάρες μου σε παρακαλώ.
Φιλικά.
Θελω και μπορώ !
Εγω φταιω που ειπα τι εμαθα...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Έτσι ακριβώς! Σωστός ο Δεα_Λοκ. Όσο για τον Κικίλια γλάστρα δεν είναι, σε σχέση με τον Δένδια ασκεί τα καθήκοντα του.Dea_Lok έγραψε:toympanos έγραψε:Αυτος τα κουμανταρει τα πραγματα ακομα... Ο κικιλιας ειναι η γλαστρα του υπουργειου...
Τουμπανε, κόψε κάτι. Με το που ανέλαβε ο κικίλιας ακύρωσε την πολυαναμενόμενη αναδιάρθρωση του Δενδια. Ο Δενδιας του το ειπε ; Οταν αναλάβεις ακύρωσε με;
Αφετέρου ο βασικότερος λόγος που δεν ειδαμε εδώ και τόσο καιρο προκήρυξη ήταν ο Δενδιας. Πολύ απλά, δεν ήθελε, δεν το κυνήγησε ποτέ.
Αν έχεις πρόσβαση στο γραφείο του, μετέφερε τις κατάρες μου σε παρακαλώ.
Φιλικά.
(◣_◢)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
- VALLGOX
- Posts in topic: 85
Εγω παλι σημερα πηρα πληροφορια απο εκπεδευτη στην κομοτηνη οτι ετοιμαζουν την σχολη λεει για τους φρουρους αλλα και για τους αστυφυλακες και οτι θα μπουν ολοι μαζι αρχες του ετους. Με καθε επιφυλαξη σας το μεταφερω, τα συμπερασματα δικα σας.
Τι γινεται ακριβως και ποιος γνωριζει πραγματικα για το θεμα με σιγουρια ρε παιδια... οι περισσοτεροι εχουμε πληροφοριες για εκδοση προκηρυξης τον Νοεμβριο και ερχεται παλι το υπουργειο οικονομικων να μας πει συμφωνα με τα λεγομενα των παραπανω παιδιων οτι δεν εγκρινει χρημα για την προσληψη; ημαρτον δηλαδη...
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Η πληροφορία που έχω από ξάδερφο δικό μου και κολλητό του Κικίλια είναι ότι η προκήρυξη θα βγει 100%. Προσωπικά πιστεύω πως είναι αλήθεια. Και εγώ όπως και πολλά άλλα άτομα περιμένουμε την προκήρυξη πως και πως και ας ελπίσουμε στην επίτευξή της.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 38
Παιδια οι προσληψεις βασιζονται σε συμφωνιες μου εχουν γινει με την τροικα για απολυσεις-αποχωρισεις με συγκεκριμενα ποσοστα. Αν το οικονομικων ειχε δωσει εγκρηση και η τροικα ελεγε οχι θα εβγαινε η προκηρυξη;
Εχει να πεσει γελιο ετσι και βρεθουμε μαζι με τους επιτυχοντες
Πάλι για φούντο πάμε από ότι φαίνεται
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 38
Και το 11 που ηταν μαζι στον διδυμοτειχο αστυφυλακες και φρουροι. Επεσε πολυ γελιο...
Δημητρη μακ, προφανως και αν δεν υπηρχε εγκριση απο την τροικα δε θα ειχε ισχυ η υπογραφη του οικονομικων. Οι δικες σου πληροφοριες ελεγαν οτι θα βγει συντομα η προκηρυξη, αλλαξε αυτο;
- VALLGOX
- Posts in topic: 85
Teras έγραψε:To "άσχετος" είναι σχετικό. Διότι δε μπορεί να ξέρει αυτός αν θα βγει ή όχι και προσωπικά ούτε και ο διοικητής της σχολής ξέρει. Οι μόνοι που ξέρουν είναι οι αρμόδιοι υπουργοί.
Και γενικά ρε παιδία τι περιμένετε να σας πουν; Αν θέλετε να ρωτήσετε ντε και καλά τουλάχιστον πάρτε στο υπουργείο οικονομικών αυτοί τουλάχιστον αυτή τη στιγμή είναι πιο αρμόδιοι να απαντήσουν γιατί αυτούς περιμένουμε.
Ναι ρε παιδια μονο οποιος εχει ατομο στο οικονομικων μπορει να βοηθησει πραγματικα τωρα.
Παντως αν καποιος θελει να παρει τηλεφωνα να παρει εκει καλυτερα.
-
- Posts in topic: 116
Ναι και μενα στο περίπου αυτό μου είπε ότι είναι μάλλον αρνητική η απάντηση...Chris έγραψε:Παιδια πηρα και εγω στο τηλεφωνο που εδωσε ο φιλος παραπανω και μου ειπαν οτι εχει γινει αιτημα αλλα ανεπισημα το εχει απορριψει το οικονομικωνδεν αντεχω αλλο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες