ποτε το διαβασες αυτο και κατα ποσο ισχυει;αελ έγραψε:Τζαμπα μαλωνεται κ βριζεται κ σας εχει φαει η αγωνια για τα αποτελεσματα. Συμφωνα με πληροφοριες Κ που ειχα διαβασει σε ενα αθρο στη ελευθεροτυπια θα ορισουν ημερομηνιες κ θ μας ξανα καλεσουν κ για αντι για συνεντευξη θα γραψουμε γραπτες εξετασεις ελεγε. Οπως ιστορια, εκθεση και μθηματικα. Με λιγα λογια Θα φαμε Το μπουλο ολοι μας. Γεια σου πασοκ με τις ιδεες τις ωραιες
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
ελεος δεν ισχυει κατι τετοιο για την συγκεκριμενη προκηρυξη τουλαχιστον. Εδω αποτελεσματα περιμενουμε θα μας καλεσουν απο την αρχη να γραψουμε; Κ αυτοι που εχουν κοποι;Kostas13 έγραψε:ποτε το διαβασες αυτο και κατα ποσο ισχυει;αελ έγραψε:Τζαμπα μαλωνεται κ βριζεται κ σας εχει φαει η αγωνια για τα αποτελεσματα. Συμφωνα με πληροφοριες Κ που ειχα διαβασει σε ενα αθρο στη ελευθεροτυπια θα ορισουν ημερομηνιες κ θ μας ξανα καλεσουν κ για αντι για συνεντευξη θα γραψουμε γραπτες εξετασεις ελεγε. Οπως ιστορια, εκθεση και μθηματικα. Με λιγα λογια Θα φαμε Το μπουλο ολοι μας. Γεια σου πασοκ με τις ιδεες τις ωραιες
εχεις δικιο σαυτο. Αλλα μεχρι ποτε θα περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεanna.nikos έγραψε:ελεος δεν ισχυει κατι τετοιο για την συγκεκριμενη προκηρυξη τουλαχιστον. Εδω αποτελεσματα περιμενουμε θα μας καλεσουν απο την αρχη να γραψουμε; Κ αυτοι που εχουν κοποι;Kostas13 έγραψε:ποτε το διαβασες αυτο και κατα ποσο ισχυει;αελ έγραψε:Τζαμπα μαλωνεται κ βριζεται κ σας εχει φαει η αγωνια για τα αποτελεσματα. Συμφωνα με πληροφοριες Κ που ειχα διαβασει σε ενα αθρο στη ελευθεροτυπια θα ορισουν ημερομηνιες κ θ μας ξανα καλεσουν κ για αντι για συνεντευξη θα γραψουμε γραπτες εξετασεις ελεγε. Οπως ιστορια, εκθεση και μθηματικα. Με λιγα λογια Θα φαμε Το μπουλο ολοι μας. Γεια σου πασοκ με τις ιδεες τις ωραιες
-
Anonymous
Ρε σεις εχουμε ριξει το επιπεδο πολυ, να πανε να πνιγουν με τα αποτελεσματα τους ας τα βγαλουν οποτε θελουν αρκει να ειμαι μεσα, ηθελα να ξερα απο τις τοσες χιλιαδες που περιμενουν μονο αυτοι οι 15 που μιλανε συνεχεια στο φορουμ καιγονται ;
θελω απαντηση τωρα, οχι τωρα ΤΩΡΑ απο κριστι, αννανικος, τατι, γκαρυ
θελω απαντηση τωρα, οχι τωρα ΤΩΡΑ απο κριστι, αννανικος, τατι, γκαρυ
-
Anonymous
Μολις τωρα ειπε στην εκπομπη της νετ με τα στρατιωτικα οτι υπαρχει περιπτωση να ακυρωσουν τους διαγωνισμους γιατι οι ευρωπαικη ενωση δεν επιτρεπει στην κυβερνηση βασει των οικονομικων στοιχειων που εδωσε να εχει πανω απο εναν συγκεκριμενο αριθμο μονιμων στον στρατο κ γενικα στο δημοσιο
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
τι απαντηση θελεις; Συμφωνω μαζι σου ας βγουνε οποτε θελουν και ας ειμαι μεσα...lazaros o etsi sou έγραψε: Ρε σεις εχουμε ριξει το επιπεδο πολυ, να πανε να πνιγουν με τα αποτελεσματα τους ας τα βγαλουν οποτε θελουν αρκει να ειμαι μεσα, ηθελα να ξερα απο τις τοσες χιλιαδες που περιμενουν μονο αυτοι οι 15 που μιλανε συνεχεια στο φορουμ καιγονται ; Θελω απαντηση τωρα, οχι τωρα ΤΩΡΑ απο κριστι, αννανικος, τατι, γκαρυ
-
Anonymous
Τι λες ρε φιλε πουτομαθες εσυ αυτο με την ακυρωση ;
Ρε παιδια ολοι εικασιες ειμαστε. Τα αποτελεσματα θα βγουν τελος του μηνα με αρχες Δεκεμβρη. Οσο για να ακυρωσουν τελειως τον διαγωνισμο αυτο θα ηταν εντελως παρανομο, αφηστε που δεν θα το επιτρεψουμε κατι τετοιο. Αν συμβει εγω προσωπικα θα τους βαλω φωτια! ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΗΡΕΜΙΑ... ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ!
-
thrakiotis
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 43
Τα ονόματα θα βγουν όταν ψηφιστεί ο νόμος και όταν δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως όσες εικασίες και να κάνετε δεν πρόκειται να βγουν γρηγορότερα
-
Anonymous
Αν ακυρωθουν... Τι να πω. Οι κοροιδια σε ολο της το μεγαλειο, περιμενουμε 9 μηνες και αυτη θα ειναι η απαντηση τους;
Καλα αν συμβει και γω τους βαζω φωτια. Πολλυ ανετα...
Καλα αν συμβει και γω τους βαζω φωτια. Πολλυ ανετα...
Αρε ραδιο αρβυλα που πεφτει. Ολοι οι γνωστες εδω ειναι
-
Anonymous
Ρε παιδια θελω μια πληροφορία αν μπορείτε να μου την δωσετε. Που θα μπω για να δω αποτελεσματα ενοπλων δυναμεων γιατι μου ειπανε οτι βγαλανε τα ονοματα για ειδικες δυναμεις που θα Παρουνε και επειδη το κοβω ραδιο αρβυλα θελω να μπω αλλα δεν ξερω που. Αν ξερετε πειτε μου. Ευχαριστω και υπομονη για ταποτελεσματα
-
Anonymous
Όποιος σου το είπε αυτό φιλαράκι είναι ραδιο αρβύλα.
Δεν έχει βγεί τίποτα ακόμα, όλοι αναμένουμε!
Παρεπιπτώντως θα μπαίνεις στο www.army.gr για να ενημερώνεσαι
Δεν έχει βγεί τίποτα ακόμα, όλοι αναμένουμε!
Παρεπιπτώντως θα μπαίνεις στο www.army.gr για να ενημερώνεσαι
-
Anonymous
Ευχαριστώ παιδιά. Κ γω για ράδιο αρβύλα τοκωβα αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω. Ο. Κ αρα περιμένουμε μέχρι τέλος του μήνα για αποτελέσματα ετσι; Απόσο ξέρω και από σας είναι η τελική ημερομηνία που έχετε δώσει και ελπίζω και η τελευταία, γιατί πολύ τοχουνε τραβήξει το θέμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης