Ε και που το κακο?ντοματα έγραψε:Γαμοτο εγινε λελε και 310
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Ρε παιδια να ρωτησω... Πτυχιο πανεπιστημιου μετραει για ειδικος φρουρος
Οπως το πανε με αυτη την προκηρυξη οταν την βγαλουν δν θα μας περνει το οριο ηλικιας...
Ειπε εχτες στο στην νετ οτι εντος λιγον ημερων αναμενετε η προκηριζη και οτι επειδη μπηκαν στο ασεπ φετος γιατι παλια δεν ηταν ηπαν οτι θα παρουν μορια και οι ανεργοι και οι ομογενεις και πειρα στο ασεπ και ρωτησα και μου ειπαν ναι λετε να ισχυει κατι τετοι εγω εχω καρτα ανεργια 1,4 χρονια ετωρα αυτο ειναι καλω αν ισχυει τι λετε για ρωτιστε
Εγω εκανα τεστ iq και πηρα κατω απο την βαση, πηρα να ρωτησω τι σημαινει αυτο κ μου ειπαν οτι θα παρω 400 μορια λογο χαζομαρας. Τι λετε ισχυει, θα ρωτησετε;
peggy οτι αλλο θελεις ρωτα, καλα παιδακια ειμαστε. Νικο εισαι σιγουρος γι'αυτο; Για ψαξε λιγο καλυτερα τα πραγματα. Μονο η ανακοινωση μενει απο την αστυνομια, οτι αποφασεις ηταν να παρθουν παρθηκαν.
Νικοz πριν λιγο το μακεδονια τv ειπε οτι τα μορια για την χαζομαρα εγιναν 500 βαση φεκ 696969/69. Πλακα κανω κ εγω. Να το ριξουμε λιγο προς τα εκει γιατι ολοι μας απο την αναμονη χαζεψαμε.
Οχι δεν μοριοδοτειταιΓιαννης έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω... Πτυχιο πανεπιστημιου μετραει για ειδικος φρουρος
Ε εσυ κατι θα παρεις για να μη στειλεις κανενα στο χωμαjohn88 έγραψε:Με διπλωμα νεκροφορας 8 παιδια και ενα γαιδουρι ποσα μορια περνω;

Σειρα στρατευσιμων η 3101988peggy έγραψε:Πιο 310;
haha πες το ψεμματαchristiano έγραψε:Οπως το πανε με αυτη την προκηρυξη οταν την βγαλουν δν θα μας περνει το οριο ηλικιας...
Οχι νικο βγαινει με συγκεκριμενα κριτηρια καθε φορα...νικοσ έγραψε: Ειπε εχτες στο στην νετ οτι εντος λιγον ημερων αναμενετε η προκηριζη και οτι επειδη μπηκαν στο ασεπ φετος γιατι παλια δεν ηταν ηπαν οτι θα παρουν μορια και οι ανεργοι και οι ομογενεις και πειρα στο ασεπ και ρωτησα και μου ειπαν ναι λετε να ισχυει κατι τετοι εγω εχω καρτα ανεργια 1,4 χρονια ετωρα αυτο ειναι καλω αν ισχυει τι λετε για ρωτιστε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες