Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 6:03 pm
Εγω έχω συμβουλευτεί ήδη δικηγόρο για το πως πρέπει να κινηθώ σε περίπτωση που η επιτροπή δεν κάνει σωστά τη δουλειά της και θα σας συμβούλευα να κάνατε και εσείς το ίδιο καθώς μιλάμε για μια θέση εργασίας που κάποιοι την χάνουνε άδικα καθώς περνάνε άτομα που δεν πιάνουν τα όρια που προβλέπει η προκήρυξη! Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται
Τηρούνται κανονικά με εποπτεία ΑΣΕΠ είναι όλα.
Πλήρωνε δικηγόρους εσυ, βρες τα μόρια για αρχή και μετά ξανά έλα.
Θέλει να αρπάξει ο δικηγόρος και του λέει ότι να ναι
Άμα ήταν τώρα στους 300 και όχι επιλαχών δεν νομίζω να μίλαγε αν ήταν εκτός χρόνου και τον περνούσαν αλλά δεν χάρισαν σε κανέναν και μην νομίζετε ότι θα χαρίσουν και στους υπόλοιπους 600 που θα πάρουν
Με τα βύσματα δεν μπορεί να τα βάλει κανεις! Αν έχει πέσει το τηλέφωνο κανεις δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα! Και για να ξέρετε όσοι εχουν βύσμα τους είπανε να ζητήσουν παράταση και καλά για τραυματισμό και να δώσει το Σάββατο για να τους περάσουν. Είναι πολύ απλά τα πράγματα
Τα γυρνάτε τώρα μερικοί κ λέτε ότι τηρούνται τα όρια κ εδώ και δυο μέρες χθες κ μέχρι σήμερα το πρωί λέγατε ποσό χαλαρά είναι κ περνάτε εκτός Ορίων κ είστε ευτυχισμενοι όλοι. Απλά τα γυρνάτε τώρα για να μη σας πουν ειδικους φρουρούς του 5λεπτου κ ότι περάσατε χαριστικά.
Ρε παιδια όσοι περάσανε χωρίς να έχουν πιάσει τα όρια λέτε να πούνε ότι όντως ήταν ελαστικοί; Θα βγουνε οι τελικοί πίνακες με τους διοριστέους και θα φανεί ακριβώς πόσους κόψανε
Φίλε πραγματικά από την στιγμή που δεν ξες ποιος γράφει από πίσω μην πιστεύεις σε τίποτα γιατί υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση αλλά όντως ήταν τυπική και δεν χάριζαν εγώ φαντάσου κόπηκα
Οκ σύμφωνοι. Αλλά όσοι πήραν αναβολή είναι σίγουρα από κάποιο βύσμα! Και επίσης θεωρώ πως δεν έκοβαν στο 4.20 με οοολα αυτά τα μηνύματα να λένε δυο μέρες αλλα. Ίσως άφηναν μέχρι το 4.30 για να τελειώνουν κ να μπουν τα άτομα κ να λήξει η διαδικασία των αθλημάτων