ειδικοτητας είναι ο αριθμός που έμαθες προφανως, γενικός αριθμός δεν υπάρχει δεν είναι σαν της αστυνομίας η προκήρυξη αλλά ανα ειδικότητα. Για παράδειγμα αν παίρνει 30 νοσηλευτές πχ και είσαι 31 θέση τότε είσαι 1ος επιλαχώνGiwtobol22 έγραψε:Μου είπαν κι εμένα τι θέση είμαι στην ΠΑ το θέμα είναι ότι δεν μου διευκρίνισαν αν ο αριθμός που μου είπαν ήταν ειδικότητας ή γενικού συνόλου, αν είναι ειδικότητας κλάφτα
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
αρα δε θα πας για τις εξετασεις ; Εργαστηριακα ψυχοτεχνικα αθλημαα. Κατευθειαν επιτυχων ;33ΜΚ έγραψε: Μάγκες μουυυυ μόλις με πήραν τηλεφωνο 5ος επιτυχών στους 5 ως ΡΑΦΤΗΣ τελευταίος και καταϊδρωμένος 😂Τα λέμε ΑΥΛΩΝΑΑΑΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikoletamaria την Τετ Αύγ 10, 2022 2:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 16
Και εγώ χτύπησα ένα τηλ και έμαθα. Ελπίζω να σας γνωρίζω κάποια στιγμή όλους σας και από κοντά Αυλώνα χάχα τα φιλιά μου
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
nikoletamaria έγραψε:αρα δε θα πας για τις εξετασεις ; Εργαστηριακα ψυχοτεχνικα αθλημαα. Κατευθειαν επιτυχων ;33ΜΚ έγραψε: Μάγκες μουυυυ μόλις με πήραν τηλεφωνο 5ος επιτυχών στους 5 ως ΡΑΦΤΗΣ τελευταίος και καταϊδρωμένος 😂Τα λέμε ΑΥΛΩΝΑΑΑΑ!
Κανονικά θα τα κανει όλα...
Κανονικά θα τα κάνω όλα παιδιά το ότι είμαι μέσα στα άτομα που είναι επιτυχών και όχι επιλαχών δε σημαίνει πως μπήκα κιολας, πρέπει να περασω και αθλήματα αλλά εντάξει δεν έχω θέμα τα βγάζω για πλάκα.Πάντως στο τηλ μου είπαν πως πέρυσι είχανε άτομα πρώτους και δεύτερους επιτυχόντες και κόπηκαν στα αθλήματα οποτε όσοι έχετε αρκετά μόρια και όσοι μάθατε πως είστε μέσα προπόνηση και μόνο προπόνηση
Και προσοχή στον τρελογιατρο μη πείτε τα δικά σας να απαντήσετε απλά πράγματα και φυσιολογικά 😂
Και προσοχή στον τρελογιατρο μη πείτε τα δικά σας να απαντήσετε απλά πράγματα και φυσιολογικά 😂
Αρα οι πινακες θα βγουν κανονικα πριν απο τις πκε σωστα; Και οχι μετα απο αυτες
δε βγαίνουν πίνακες από όσο ξέρω, αλλά θέση.για παράδειγμα αν σε μια ειδικότητα παίρνει 10 άτομα και σου λέει 5/300Τότε σημαίνει πως είσαι 5ος επιτυχών από τους 10 που παίρνει και 5ος γενικά στα 300 άτομα που δήλωσαν αυτή την ειδικότηταfnFAL έγραψε:Αρα οι πινακες θα βγουν κανονικα πριν απο τις πκε σωστα; Και οχι μετα απο αυτες
Πίνακες με τελικά αποτελέσματα θα υπάρξουν μετά τις ΠΚΕ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
fnFAL έγραψε:Αρα οι πινακες θα βγουν κανονικα πριν απο τις πκε σωστα; Και οχι μετα απο αυτες
Δεν γίνεται να βγουν μετα...
Ετσι γνωρίζω και εγω απλα πανω κατι τετοιο αναφέρθηκε οτι τωρα δεν θα βγει κατι αλλα μετα τις πκε αν κατάλαβα καλα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 34
Πως γινεται να σε πηραν τηλεφωνο και να σου ειπαν οτι εισαι ο 5ος επιτυχων εφοσον καλουν τον 3πλασιο αριθμο για ΠΚΕ μ φαινεται περιεργο!
Παιδιά αυτό που σας είπα θα γίνει δε βγαίνουν πίνακεςΠίνακες υπάρχουν μόνο στα τελικά αποτελέσματα θα βγει μόνο τι θέση είστε στην ειδικότητα που βάλατε!
Ξαναλέω σε μια ειδικότητα με 10 άτομα
Αν γράφει 5/300 είσαι 5ος επιτυχών από τους 10 και 5ος στα 300 άτομα που έκαναν αίτηση!
Οι 15 πρώτοι θα πάνε για ΠΚΕ
Αν περάσουν τις ΠΚΕ και οι 5 τότε οι 5 πρώτοι είναι μέσα και οι άλλοι 10 επιλαχών (που έτσι και αλλιώς ήταν και πριν τις ΠΚΕ)
Εφόσον ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία των ΠΚΕ τότε θα αναρτηθούν τελικοί πίνακες
Αν κάποιος είναι μέσα στους 5 πρώτους όμως και περάσει και τις ΠΚΕ τότε είναι ήδη ΕΠΟΠ να το πω και έτσι απλά θα περιμένει την επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κατάταξης
Ξαναλέω σε μια ειδικότητα με 10 άτομα
Αν γράφει 5/300 είσαι 5ος επιτυχών από τους 10 και 5ος στα 300 άτομα που έκαναν αίτηση!
Οι 15 πρώτοι θα πάνε για ΠΚΕ
Αν περάσουν τις ΠΚΕ και οι 5 τότε οι 5 πρώτοι είναι μέσα και οι άλλοι 10 επιλαχών (που έτσι και αλλιώς ήταν και πριν τις ΠΚΕ)
Εφόσον ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία των ΠΚΕ τότε θα αναρτηθούν τελικοί πίνακες
Αν κάποιος είναι μέσα στους 5 πρώτους όμως και περάσει και τις ΠΚΕ τότε είναι ήδη ΕΠΟΠ να το πω και έτσι απλά θα περιμένει την επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κατάταξης
- Γιωργοςαρβανητακης
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Παίζει να έχετε ένα τηλ να πάρω και εγώ τηλ
ρε φίλε καταλαβαίνεις τι γράφω;5 παίρνει η ειδικότητα και είμαι 5οςΘα φωνάξει άλλους 10 όμως για ΠΚΕYDNEAS DSG έγραψε:Πως γινεται να σε πηραν τηλεφωνο και να σου ειπαν οτι εισαι ο 5ος επιτυχων εφοσον καλουν τον 3πλασιο αριθμο για ΠΚΕ μ φαινεται περιεργο!
Αν οι πρώτοι 5 περάσουν τις ΠΚΕ τότε οι άλλοι 10 είναι επιλαχόντες και μένουν έξω!
- Chris B.
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
- Επάγγελμα: Προγραμματιστής
Εμάς η θέση στην ειδικότητα μας νοιάζει. Είτε πίνακας είτε όχι δεν μας πειράζει ας μας πουν τι θέση έχουμε μόνο.fnFAL έγραψε:Ετσι γνωρίζω και εγω απλα πανω κατι τετοιο αναφέρθηκε οτι τωρα δεν θα βγει κατι αλλα μετα τις πκε αν κατάλαβα καλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες