Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Δες μας ενδιαφέρει το εμβόλιο και το τσιπαρισμα, μας ενδιαφέρει να μπούμε στη προκήρυξη στη 1η μας επιλογή!
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Player7 έγραψε:Δες μας ενδιαφέρει το εμβόλιο και το τσιπαρισμα, μας ενδιαφέρει να μπούμε στη προκήρυξη στη 1η μας επιλογή!

Κάποιους τους ενδιαφέρει να είναι πάνω από όλα ελεύθεροι άνθρωποι.

Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από loupinogr »

http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pd215_06.htm

Βρήκα αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό το ΦΕΚ Η αν έχει αλλάξει /τροποποιηθεί.

Θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος.

Βέβαια προτρέχω. Λίγο αλλά καλό είναι να είμαστε ενημερωμένοι.1) ξυριζομαστε όπως τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας;2) παίρνουμε ειδικότητα μετά την εκπαίδευση;

Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Επειδή τυπικά δεν είναι σώμα ασφαλείας δεν υπάρχει απ όσο ξέρω ξύρισμα κτλ υπάρχουν αρκετοί της φρουράς που έχουν μούσι. Ειδικότητα και βαθμοί δεν υπάρχουν ακόμη είσαι φρουρός μια ζωή κι αυτό είναι ένα αρνητικό που θέλουν να αλλάξει.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Ε ρε φίλε άμα σου πούνε δε μπαίνεις άμα δε κάνεις το εμβόλιο, μη μπεις εσύ.

Μόνο οι εσωτερικοί παίρνουν βαθμό.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

loupinogr έγραψε: http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pd215_06.htm

Βρήκα αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό το ΦΕΚ Η αν έχει αλλάξει /τροποποιηθεί.

Βέβαια προτρέχω. Λίγο αλλά καλό είναι να είμαστε ενημερωμένοι.1) ξυριζομαστε όπως τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας;2) παίρνουμε ειδικότητα μετά την εκπαίδευση;

Διαφωνώ με τον όρο φωτογραφική, όποιος έχει τα προσόντα--μορια θα μπει όπως έγινε στην 6κ, τώρα κατά καιρούς εδώ εχουν μπει διάφοροι και λέγανε ότι έχουν δικό τους και ότι η προκήρυξη θα έβγαινε εκτός ΑΣΕΠ ένα από τα πολλά παράδειγμα αναφέρω διότι έχω διαβασει και παλιότερο νήμα αυτό του 2020 για αυτό το λέω, οπότε για αυτό είμαι και διστακτικός σε αυτά που λες, τώρα αν στη πορεία φανεί ότι όντως αυτά θα γίνουν όσον αφορά τις ημερομηνίες κ άλλα, εννοείτε θα γράψω ότι έκανα λάθος και σε είπα τρολ.

Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ναι για τους βαθμούς το γνωρίζω Παρόλο που το ΦΕΚ λέει χοντρικά ότι ανά 3 χρόνια έχεις δικαίωμα να δώσεις εξετασεις Δεν γίνεται λόγω ελλείψης προσωπικού. Ελπίζω να αλλάξει. Άρα δηλαδή όλοι για όλα. Και Σκόπια και μεταγωγές Διαλέγουν όποιον βρουν διαθέσιμο Φαντάζομαι.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Όταν πας 1η μέρα στο Κορυδαλλο σε ρωτάνε που θες να πας, σκοπιές ή μεταγωγες.Και φτιάχνουν 2 ομάδες ας το πούμε, βέβαια αυτό αλλάζει, αν κάποιος ζητήσει κάποια στιγμή να φύγει από σκοπιά και να πάει μεταγωγες γίνεται.

Αυτοί που κάνουν σκοπιές παίρνουν περισσότερα λόγω νυχτερινών.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Νέμεσις έγραψε:
Player7 έγραψε:Δες μας ενδιαφέρει το εμβόλιο και το τσιπαρισμα, μας ενδιαφέρει να μπούμε στη προκήρυξη στη 1η μας επιλογή!

Έχει δίκιο ο player. Πάντως με αυτές τις απόψεις (τσιπαρισμα, κτλπ) σε βλέπω σιγουρα έξω στα ψυχοτεχνικα φιλικά πάντα. Παρόλα αυτα νομίζω υπάρχει αντίστοιχο νήμα στο φόρουμ που ασχολείστε με το εμβολιο.

Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Walas έγραψε:
Νέμεσις έγραψε:

Έχει δίκιο ο player. Πάντως με αυτές τις απόψεις (τσιπαρισμα, κτλπ) σε βλέπω σιγουρα έξω στα ψυχοτεχνικα φιλικά πάντα. Παρόλα αυτα νομίζω υπάρχει αντίστοιχο νήμα στο φόρουμ που ασχολείστε με το εμβολιο.

Εντάξει αν σας πούνε εσάς να στησετε και κώλο να σας βάλουν κι ένα λουράκι γύρω από το λαιμό για να μπορείτε να ζήσετε και να δουλέψετε, είστε άξιοι της μοίρας σας κι αναρωτιέμαι ποιος έχει θέμα ψυχολογικό.

Φιλικά κι εγώ πάντα.

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Mak Marine »

loupinogr έγραψε: http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pd215_06.htm

Καλημερα. Τελικά το όριο ηλικίας ποιο ειναι; Ξέρει καποιος;

Διοριστέος Εξωτερικός 9K/2021
Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και να φανταστώ αν πας σε οποιαδήποτε άλλη φυλακή οι μεταγωγές είναι πολύ λιγότερες Από ότι στον Κορυδαλλό ε; Μονόδρομος ο Κορυδαλλός μου φαίνεται 😂 αλλά με 20 θέσεις που παίρνει και από αυτές οι 10 είναι γενικές και όχι πολύτεκνοι τριτεκνοο κλπ. Δύσκολο

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Εδώ όμως δεν είναι φόρουμ που αφορά υπέρ-κατα εμβολιασμού, ούτε είπανε ο, τι στη δική μας θα το θέσουν υποχρεωτικό, όλα οι δημοσιογράφοι τα κάνουν, εμάς πλέον μας αφορά να βγεί η προκήρυξη και φυσικά να βγουν τα αποτελέσματα μέχρι το καλοκαίρι.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Νέμεσις έγραψε:
Walas έγραψε:
Νέμεσις έγραψε:

Εντάξει αν σας πούνε εσάς να στησετε και κώλο να σας βάλουν κι ένα λουράκι γύρω από το λαιμό για να μπορείτε να ζήσετε και να δουλέψετε, είστε άξιοι της μοίρας σας κι αναρωτιέμαι ποιος έχει θέμα ψυχολογικό.

Φιλικά κι εγώ πάντα.

Καλά ότι να ναι. Μην το συνεχίζεις είσαι εκτός θέματος.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Νέμεσις καλά λέει στα ψυχοτεχνικα μη πεις τη γνώμη σου για το εμβόλιο κλπ, θα σε κόψουν στάνταρ. Παίξε θέατρο εκείνη τη μέρα αν θες να διοριστείς και άσε εμάς να κάνουμε ότι θέλουμε στο λωκο μας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 4 επισκέπτες