Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Έχω μιλήσει με φίλο μου δευτεροετη και μου είχε Πει το καλοκαίρι ότι άκουσε ότι θα μπούμε εμείς Ιανουάριο για να τελειώσουμε μαζί τους το καλοκαίρι... Βέβαια δεν τον πίστεψα αλλά προφανώς τώρα τον πιστεύω
marine575 έγραψε:Coast εικόνα για τους τελικούς και την κατάταξη... Όσο δεν προχωράνε αυτά μέχρι να βγει νέα δεν θα πιάνει η ηλικία τα άτομα που θα θέλουν να μπουν ή να βολευτούν βάση λεγομενων ότι έμειναν απέξω... Τουλάχιστον πήραμε γραμμή ότι η κατάταξη αργεί. Βλέπω να βγαίνουν πιο γρήγορα οι δευτεροετεις των πανελληνίων
Δεν θα πω, γιατί ορισμένα άτομα αντεπιτίθενται σε όσα γράφω με ημερομηνίες, αν βρω κάτι με σφραγίδα και υπογραφή ευχαρίστως. Εφόσον είσαι μέσα στους επιτυχόντες ξύσε τα α#χίδια σου και περίμενε.
Η ηλικία αν θέλουν μπορούν να την τροποποιήσουν στα 31 έτη με την προϋπόθεση να είσαι απόφοιτος πανεπιστημίου και ΤΕΙ, ώστε να έχεις 4 χρόνια συντάξιμα +στρατός πάμε στα 5.
Κάνε αφαίρεση 31 - 5 = σαν να μπήκες στο σώμα 26 χρονών. Ακραίο αλλά γίνεται με πολιτική πρωτοβουλία.
Gakhs2580 έγραψε:Έχω μιλήσει με φίλο μου δευτεροετη και μου είχε Πει το καλοκαίρι ότι άκουσε ότι θα μπούμε εμείς Ιανουάριο για να τελειώσουμε μαζί τους το καλοκαίρι... Βέβαια δεν τον πίστεψα αλλά προφανώς τώρα τον πιστεύω
Καλησπέρα. Αφού έχεις φιλαράκι στη σχολή και για πες μας:
1) Αθλητικά παπούτσια για τη γυμναστική (τι χρώμα επιτρέπεται)
2) Και να είμαστε κουρεμένοι, ισχύει ότι σε κουρεύουν και πάλι μέσα γουλί, όπως τους Ναυτικούς Δοκίμους
3) Τι χρώμα φανελάκι φορούν μέσα από την μπλε στολή
4) Επιτρέπεται ο υπνόσακος (και αν ναι εννοείται σε χρώμα μπλε ανοικτό ή σκούρο) ;
Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί ουδεμία σχέση έχει η σχολή ΛΦ εκεί που ήταν με τη σημερινή εγκατάσταση της, στη ΣΜΥΝ. Θα ήταν πιο χαλαρά.
Ευχαριστώ.
Όταν έρθει η ώρα να μπούμε θα ρωτήσω και θα σας πω Μην αγχώνεσαι και γι'αυτά από τώρα
- topgun22
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 127
Νέος Λ/Φ έγραψε:Gakhs2580 έγραψε:Έχω μιλήσει με φίλο μου δευτεροετη και μου είχε Πει το καλοκαίρι ότι άκουσε ότι θα μπούμε εμείς Ιανουάριο για να τελειώσουμε μαζί τους το καλοκαίρι... Βέβαια δεν τον πίστεψα αλλά προφανώς τώρα τον πιστεύω
Καλησπέρα. Αφού έχεις φιλαράκι στη σχολή και για πες μας:
1) Αθλητικά παπούτσια για τη γυμναστική (τι χρώμα επιτρέπεται)
2) Και να είμαστε κουρεμένοι, ισχύει ότι σε κουρεύουν και πάλι μέσα γουλί, όπως τους Ναυτικούς Δοκίμους
3) Τι χρώμα φανελάκι φορούν μέσα από την μπλε στολή
4) Επιτρέπεται ο υπνόσακος (και αν ναι εννοείται σε χρώμα μπλε ανοικτό ή σκούρο) ;
Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί ουδεμία σχέση έχει η σχολή ΛΦ εκεί που ήταν με τη σημερινή εγκατάσταση της, στη ΣΜΥΝ. Θα ήταν πιο χαλαρά.
Ευχαριστώ.
Τέρμα γουλι το κεφάλι (στυλ ΟΥΚ) , πρώτη μέρα σε περιμένουν εκπαιδευτές με μάνικες να σε καταβρέχουν, γυμναστική με άρβυλο (ελληνικό της υπηρεσίας) και χιτώνιο, άσπρο φανελάκι και όχι υπνόσακος. Μέσα απο τις κουβέρτες και τα σεντόνια, σε έφοδο εκπαιδευτών αν δουν υπνόσακο τρως σινουκ! Ρε αδερφέ με όλο το θάρρος τι ρωτάς ;17-18χρονων παιδιά που μπήκαν δεν είχαν τέτοιες απορίες. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει με τελικά αποτελέσματα και την κατάταξη
Ρωτάω επειδή πρώτη φορά θα καταταγεί σειρά λιμενοφυλάκων 6μηνης φοίτησης στη ΣΜΥΝ, και προφανώς δεν θα είναι χαλαρά ως προς το ντύσιμο και τα χρώματα.
- topgun22
Νέος Λ/Φ έγραψε:Ρωτάω επειδή πρώτη φορά θα καταταγεί σειρά λιμενοφυλάκων 6μηνης φοίτησης στη ΣΜΥΝ, και προφανώς δεν θα είναι χαλαρά ως προς το ντύσιμο και τα χρώματα.
Και στη ΣΜΥΝ να μην ήταν η σειρά για κατάταξη σαν δοκιμος δεν θα γυρνούσε κανείς όπως γούσταρε μεσα στην εκπαίδευση. Λογική απλή... Για 6μήνες πρέπει να είσαι προβλεπέ
- Paradiddle
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 45
- Επάγγελμα: ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ
Από όσο ξέρω δεν θα μπούμε στη Σμυν. Αλλά δίπλα. Στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος Σκαραμαγκά
Paradiddle έγραψε:Από όσο ξέρω δεν θα μπούμε στη Σμυν. Αλλά δίπλα. Στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος Σκαραμαγκά
Το ίδιο είναι.
- topgun22
Καλημέρα σε όλους! Πιστεύετε θα έχουμε κάνα νέο αυτή την εβδομάδα όσον αφορά τους τελικούς ; Μάθαμε αν δικαιώθηκε κανείς και δίνει ΠΚΕ ; Πολύ ησυχία. Πάντως με όσους γνωστούς μου έχω μιλήσει ακούω απορριψη στις ενστάσεις τους.
Οι παπαγάλοι λένε τέλος της εβδομάδαςtopgun22 έγραψε:Καλημέρα σε όλους! Πιστεύετε θα έχουμε κάνα νέο αυτή την εβδομάδα όσον αφορά τους τελικούς ; Μάθαμε αν δικαιώθηκε κανείς και δίνει ΠΚΕ ; Πολύ ησυχία. Πάντως με όσους γνωστούς μου έχω μιλήσει ακούω απορριψη στις ενστάσεις τους.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 143
Ένσταση για ΤΕΝΕΦ υπάρχει?
-
Όντως πολύ ησυχία και μόνο υποθέσεις στον αέρα... Όσο για τον τενεφ νομίζω είναι άδικος κόπος για να Μπήκε στην προκυρυξη λογικά θα έχει πισινή
Περιμένουμε μπας και ακουστεί να πέρασε κάνεις πκε αλλά δύσκολα
Περιμένουμε μπας και ακουστεί να πέρασε κάνεις πκε αλλά δύσκολα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Goku την Δευ Σεπ 28, 2020 11:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Οι περισσότεροι σε ποιο στάδιο της προκήρυξης είχαν κάνει ένσταση;
-
Ειδα απο εμαιλ εντάσεις για κάποιο χαρτί που δεν προσκόμισε ο ασεπ κ καλά Είδα πολλά για αθλήματα
Κάποιοι έκαναν γιατί δεν τους μέτρησαν το lower Αστεία πράγματα
Και φυσικά καμία 50 πρέπει να έγιναν για τον τενεφ
Για κάποιον άλλυποψήφιο Δύσκολα να έκαναν ένσταση
Περιμένουμε ...
Κάποιοι έκαναν γιατί δεν τους μέτρησαν το lower Αστεία πράγματα
Και φυσικά καμία 50 πρέπει να έγιναν για τον τενεφ
Για κάποιον άλλυποψήφιο Δύσκολα να έκαναν ένσταση
Περιμένουμε ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες