Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Νομιζω πως ο ντουμας κανονικα θα επρεπε να ειχε παρει ειδη θεση.. αυτος δεν αφηνει να πεσει καρφιτσα κατω.. τι σκατα γινεται μ λετε; περιεργα ολα αυτα ρε φιλε
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

http://policenet.gr/article/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-1500-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BDΑυτός εδώ τα λέει σωστά...

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Το σωματείο σίγουρα θα πάρει θέση. Τώρα για αυτό που λέτε να πάει η Ποασυ στο ΣτΕ δεν υφίσταται. Όσους ήταν να πάρουν από πανελλήνιες φέτος πήρανε! Και δεν γίνεται ένα σωματείο να κάνει κουμάντο σε μια κυβέρνηση για το πώς θα κάνει τις προσλήψεις, ειδικά όταν υπάρχει ένα πλάνο όπως αυτό που ακούμε τους τελευταίους μήνες!
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Ι ΜΑΚ δεν γνωρίζω κάτι αδερφέ αλλά προσωπική μου άποψη είναι όπως έχω ξανά πει για Οκτώβριο-Νοεμβριο και το επιχείρημα που έχω ξανά χρησιμοποιήσει είναι ότι θα εξέλθετε της σχολής εντός του 20' για να μην δικαιουστε άδεια όπως είχε γίνει και με εμάς το 11'. Μια από αυτές τις μέρες είχα σκοπό έτσι και αλλιώς να μιλήσω με τον Ντούμα, ότι νεότερο μάθω θα σας ενημερώσω και εσάς παιδιά.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Motorhead ενημερωτικά πάντα να σε πληροφορήσω ότι από την στιγμή που προαγωμαστε σε αστυφύλακες και επιθυμείς να είσαι εγγεγραμμένος σε συνδικαλιστικό φορέα δεν σε υποχρεώνει απαραίτητα κάποιος να ανήκεις στην ΠΟΑΣΥ λόγο βαθμού, μπορείς να παραμείνεις στο ΣΕΦΕΑΑ ως πρώην ΕΦ. Φυσικα όμως για να είναι ισχυρό το σωματείο και να έχουμε δυνατή φωνή σαφώς και χρειάζεται κόσμο και θα σας πρότεινα κιόλας όσοι καταταχθείτε με το καλό να εγγραφείτε.
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Ευχαριστώ για την πληροφορία Σωτήρη, δεν το ήξερα... Να με συμπαθάτε απλά περιμέναμε τόσα χρόνια για να μην δούμε φως στο τούνελ, οποτε μπορεί να βγει λίγο παραπάνω συναίσθημα και λίγο περισσότερο πάθος από ότι θα έπρεπε στα λεγόμενα μου...

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

http://policenet.gr/article/κανέλλος-νικολάου-πισωγύρισμα-η-πρό σληψη-ειδικώ ν-φρουρώ ν-αντί-καταρτισμέ νων

ρε τα γατακια. ξεχασανε τι γλωσσα και κατουρηεμενες ποδιες φυλησανε για να μπουνε και τωρα το παιζουν αλ πατσινο... ολοι κραξημο μαγκες και να παρει θεση ο ντουμας γιατι τους ξευτελιζουν. τα κουταβακια που μπαινουν απο πανελληνιες και δεν ξερουν τι χρωμα εχει το οπλο και απ τα βιζια της μαμας γινοντε καμποση αυτοι κανουν για την μαχη των δρομων; Αντε ρε γατακια που σαν πηρανε απο τα αφεντικα σας που σας στελνανε και για τσιγαρα και στο ς. μαρκετ οι γυναικες τους που πουλατε τωρα ραμπολικι. σκασμος σε μας που τοσα χρονια δινουμε χρημα και χρονο, ανχος για αυτο που αγαπαμε! σεβασμος!

Lefteris2αμαλ

Δημοσίευση από Lefteris2αμαλ »

Η απαντηση που μου εδωσες ειναι μια μπουρδα και μιση. Θα σου απαντουσα αναλογα για το εξυπνακιας που ειπες αλλα δεν θελω να '' χαλασω '' τη συζητηση για τα αλλα παλικαρια εδω μεσα. Το μονο που θα σου πω ειναι οτι δεν ξερεις τι σου γινεται. Με τις υγειες μας. Εικόνα
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Εννοείτε ρε φίλε απολύτως λογικό αυτό που λες. Μη μασάτε όμως ρε, μπορεί να προκλήθηκε μια αναστάτωση με τις αντιδρασεις τώρα και καταλαβαίνω το άγχος σας αλλά ψυχραιμία και όλα καλά θα πάνε. Δεν θα τους περάσει!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Εγω για καλο κ κακο παω λαχαναγορα αυριο να κλεισω κανα 500 κιλα. ντοματα.. τι ειχε πει ο ι μακ; οτι αν δεν βγει θα πεσει ντοματα; καντε παραγγελια ολοι χαχχαχα... θα βγει ρε σε κανεναν δεν θα περασει ρεεεεε απλα θελουν να το τρεναρουν λιγο..
AnestisMaster
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από AnestisMaster »

Κάποιος είχε πει, ότι σήμερα 22/7 θα παίρναμε το "οκ" από το οικονομικών και τις υπογραφές, για την έκδοση προκήρυξης. Έχουμε λοιπόν καμία εξέλιξη με αυτό?
PLtoon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από PLtoon »

Guppie έγραψε:
Εγώ φιλε μου είμαι από επαρχιακή πόλη και Επίσης γνωρίζω ότι ε χουν ερθε ι ειδικοι φρουροι Αλλά δεν ξέρω πότε και πώς ήρθαν. Από Αστυφυλάκων έχω και φίλο που ήρθε στα 2 χρονια. Αλλα δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει ρόλο. Ίσως ανήλικο παιδί; Πολύτεκνος Δεν ξερω
ετοιμάσου να είσαι αθήνα για τα πολλά επόμενα χρόνια.

όταν γίνεις αστυφύλακας και αν τότε έχεις αρκετά μόρια ίσως πάς.

"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

ΑnestisMaster Eγω το ειπα φιλε οτι σημερα ηταν να υπογραψουν με το οικονομικων(22 του μηνα ελεγαν) . Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι. Λογικα κατι θα ανακοινωθει αυριο δεν παιζει. Υπομονη κυριοι στις καλυτερες μερες.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αμ βλεπω αντι να υπογραφει να μπαινει στο συρταρι μεχρι το σεμπτεμβριο.. κ βλεπω εμας εδω να γινομαστε στρατηγοι και να περιμενουμε να ανοιξουν οι αιτησεις για να την ριξουμε την ρουφιανα..
PLtoon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από PLtoon »

Dea pz έγραψε:Λέτε να αναθεωρήσει ο υπουργός και να μην βγει λόγο της διαμαρτυρίας ;
αποκλείεται!

η ποασύ Διαμαρτήρεται για τα θέματα της, όπως κάνει και η ποσυφυ και το σεφεαα αντίστοιχα, Αλλα αυτο δεν θα επηρεάσει τίποτα.

η προκήρυξη είναι σίγουρη

"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης