Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Δεν ξεπερνούν τα 200 άτομα Στελέχη-Αρχαιοφύλακες.
Καλησπέρα παιδιά, εχω πιστοποίηση Στελεχους Ασφαλείας και εχω κανει τα χαρτιά μου μόνο για Κορυδαλλό..Πόσοι είμαστε με κύριο προσον κ α επικουρία;
ευχαριστώ καλη επιτυχία σε όλους!
ευχαριστώ καλη επιτυχία σε όλους!
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 75
Ξανά βάζω τους πίνακες ψηφοφορίας
Με ποιον πίνακα παιρνετε μέρος στην προκυρηξη:
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19300&PID=453950#453950
Και ποια είναι η πρωτη προτίμηση
Α μερος
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19301
Β μέρος
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19302
Γ μέρος
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19303
Με εμπειρία θα είναι πιο λίγοι οι υποψηφιοι.. αρα περισότερες οι πιθανότητες!!!
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Απο την στιμγή που η εμπειρία είναι μετα την απόκτηση του τίτλου, θα είναι λίγοι αυτοι.
Προσωπικά έχω 5 χρόνια ένσημα ως προσωπικό ασφαλείας από τη μέρα που έβγαλα τη πιστοποίηση ως προσωπικό ασφαλείας απο τον ΕΟΠΠΕΠ!
Φίλε Hellas που έχεις δηλώσει πρώτη επιλογή; Έχεις κάνει και για εσωτερικόυς?
Φίλε Hellas πότε πήρες την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ;
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 75
Επισης πολλοί μπερδεύουν την πιστοποίηση προσωπικου ασφαλειας(κεμεα με ΕΟΠΠΕΠ) με την πιστοποίηση στελεχους ασφαλειας Π κ Υ.
Φίλε Miron το ξέρω και πολλοί θα ακυρωθουν για αυτό το λόγο.. Νομιζουν ότι μετράει του ΚΕΜΕΑ...
Φίλε Hellas μάλλον μπέρδεψες το προσωπικό ασφαλειας με την πιστοποίηση Στελέχους Ασφαλειας... Κατέθεσε τα χαρτιά σου με την πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ-ΕΟΠΠΕΠ;
Το θεμα ειναι ποτε θα βγούνε παιδια έστω προσωρινά τοτε θα μας λυθούν ολες οι απορίες.. Πριν τα χριστούγεννα θα εχουμε νεα. .
Καλημέρα Σας!
Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλά αποτελέσματα σε όλους οταν βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα, τα οποια κατά την προσωπική μου κρίση θα κοινοποιηθούν κατά τον Νοέμβριο - Δεκέμβριο, ύστερα από την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων της 3κ/2018!
Επιπλέον, θα ηθελα να ρωτήσω το εξής. Εγώ ανήκω στον β' επικουρικό πίνακα και ενδιαφέρομαι για θεσεις χωρίς εμπειρία. Με βάση τη μοριοδότηση που αναλύεται στην προκήρυξη, συγκεντρωνω 1178 μορια (απολυτήριο Λυκείου, ξενες γλώσσες). Θεωρείτε οτι εχω ελπιδες; Ενδιαφερομαι και για εξωτερικός φύλακας και για σωφρονιστικός υπάλληλος! Δήλωσα Αθηνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδα, Λαρισα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποια απάντησή Σας! Καλή συνέχεια!
Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλά αποτελέσματα σε όλους οταν βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα, τα οποια κατά την προσωπική μου κρίση θα κοινοποιηθούν κατά τον Νοέμβριο - Δεκέμβριο, ύστερα από την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων της 3κ/2018!
Επιπλέον, θα ηθελα να ρωτήσω το εξής. Εγώ ανήκω στον β' επικουρικό πίνακα και ενδιαφέρομαι για θεσεις χωρίς εμπειρία. Με βάση τη μοριοδότηση που αναλύεται στην προκήρυξη, συγκεντρωνω 1178 μορια (απολυτήριο Λυκείου, ξενες γλώσσες). Θεωρείτε οτι εχω ελπιδες; Ενδιαφερομαι και για εξωτερικός φύλακας και για σωφρονιστικός υπάλληλος! Δήλωσα Αθηνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδα, Λαρισα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποια απάντησή Σας! Καλή συνέχεια!
όποιος ειναι με απολυτήριο Λυκείου ει εμπιρια δεν μετράει παρα μόνο σε σπανιες ειδικες περιπτωσεις οπως είμαι εγω
Τι απολυτήριο έχεις φίλε; Έχεις πολλές ελπίδες αν όντως ισχύουν αυτά που λες..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες