Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ξέρουμε τι αποχή είχε σήμερα ;
Επισκέπτης

Εικόνα
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 12:35 pm Συγγνωμη ρε παιδια καλα τα λετε εδω και κλαιγεστε. Εκεινη την ωρα που βλεπετε οτι γινονται αυτα που περιγραφετε στα αθληματα στομα δεν εχετε να μιλησετε η να ρωτησετε γιατι συμβαινει αυτο. Ειναι δικαιο να περνατε πχ εσεις με 4.18 χιλιαρι και ο αλλος με 4.25; Δεν καταλαβαινω τη λογικη σας του να τα γραφετε στο φορουμ και να μην αντιδρατε εκεινη την ωρα, εκει ομαδικα.
Γιαυτό φωνάζουμε ΑΣΕΠ και πάλι ΑΣΕΠ. Αν γίνουν προσφυγές θα πάτε να επιβεβαιώσετε ότι έγιναν παρατυπίες;
Επισκέπτης

Καλησπέρα
Μήπως γνωρίζετε πότε θα μπούμε στην σχολή ;
Επισκέπτης

Το πιστόλι είναι ένα βαρυδι που απλά το σέρνετε μαζί σας και πρέπει να στε πολύ προσεκτικοί μη γίνει τίποτα
Επισκέπτης

Αν κάποιος γνωρίζει και έχει την καλοσύνη να μας ενημερωσει για την αποχή στην Β κατηγορία θα μας βοηθούσε πολύ!
Επισκέπτης

Στην Β κατηγορία δεν είχε καθόλου αποχή! Κόπηκαν 10 άτομα και θα ξανά δώσουν το Σάββατο
Επισκέπτης

Αυτοί που κόπηκαν τότε κ θα πάνε το Σάββατο πρέπει Να ήταν του 5 λεπτου κ δεν μπορούσαν να χαρίσουν κ τόσο
Επισκέπτης

Δεν κόβουν πάντως να ξέρετε! Τους τραβάνε οριακά για να περάσουν! Στην επόμενη με τους 600 όταν βγει με το καλό δεν θα πρέπει να συνεχιστεί αυτό
Chjj

Δημοσίευση από Chjj »

Κόβουν κανονικότατα, δεν ξέρω τι γράφετε εδώ μεσα και μπερδεύστε, έχουν κοπεί άτομα που δεν έπιασαν τα όρια. Τυπικότατοι ήταν και αξιοκρατικοί η επιτροπή. Όλα γίναν δίκαια και καθώς πρέπει.

Τώρα τι γράφει το κάθε ρολόι ή χρονόμετρο το καθενός είναι εντελώς άκυρο και υποκειμενικό. Ράδιο αρβύλα όπως πάντα.

600 άτομα επιπλέον θα πάρει, αφήστε την κλάψα και μην δίνετε τις ψεύτικες ελπίδες να περάσετε κάποιοι με τους 300. Έχουν ήδη συμπληρωθεί οι θέσεις. Πάμε παρακάτω…
Επισκέπτης

Chjj έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 5:51 pm Κόβουν κανονικότατα, δεν ξέρω τι γράφετε εδώ μεσα και μπερδεύστε, έχουν κοπεί άτομα που δεν έπιασαν τα όρια. Τυπικότατοι ήταν και αξιοκρατικοί η επιτροπή. Όλα γίναν δίκαια και καθώς πρέπει.

Τώρα τι γράφει το κάθε ρολόι ή χρονόμετρο το καθενός είναι εντελώς άκυρο και υποκειμενικό. Ράδιο αρβύλα όπως πάντα.

600 άτομα επιπλέον θα πάρει, αφήστε την κλάψα και μην δίνετε τις ψεύτικες ελπίδες να περάσετε κάποιοι με τους 300. Έχουν ήδη συμπληρωθεί οι θέσεις. Πάμε παρακάτω…
Με την Α επιτροπή ;
Επισκέπτης

Μα εγω μίλησα με κοπελα που έδινε σήμερα απο την Β κατηγορία και μου είπε ακριβώς πως κόπηκαν 10 και θα ξανά δώσουν το Σάββατο και πως είναι πολύ ελαστικοί!
Μακάρι να κόβουν εμένα με συμφέρει αλλά γιατί να μου πει ψέματα ;
Επισκέπτης

Εγω έχω συμβουλευτεί ήδη δικηγόρο για το πως πρέπει να κινηθώ σε περίπτωση που η επιτροπή δεν κάνει σωστά τη δουλειά της και θα σας συμβούλευα να κάνατε και εσείς το ίδιο καθώς μιλάμε για μια θέση εργασίας που κάποιοι την χάνουνε άδικα καθώς περνάνε άτομα που δεν πιάνουν τα όρια που προβλέπει η προκήρυξη! Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2024 6:03 pm Εγω έχω συμβουλευτεί ήδη δικηγόρο για το πως πρέπει να κινηθώ σε περίπτωση που η επιτροπή δεν κάνει σωστά τη δουλειά της και θα σας συμβούλευα να κάνατε και εσείς το ίδιο καθώς μιλάμε για μια θέση εργασίας που κάποιοι την χάνουνε άδικα καθώς περνάνε άτομα που δεν πιάνουν τα όρια που προβλέπει η προκήρυξη! Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται
Και πώς θα αποδείξεις ότι γίνετε αυτό; Με απρόσωπα μηνύματα που έχεις δει εδώ;
Επισκέπτης

Τι ακριβώς χάνεις άδικα αν είχες τα μόρια θα ήσουν μέσα από την στιγμή που δεν είσαι κάτσε και περίμενε να γίνει το θαύμα
Επισκέπτης

Επίσης ελαστικότητα δεν υπήρχε κανονικά κόβανε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες