Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Και γω ιεκ έχω, αλλά δεν είναι πάνω από 60 αυτοί που έχουν ιεκ κύριο προσόν και είναι μέχρι 32.Κάποιοι μπήκαν τράπεζα, αεροπορία και οππι.

Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από loupinogr »

Μακάρι. Δουλεύω σε εταιρεία σεκιούριτι Και ξέρω Ότι το 90% δεν κάνουν για αυτή την δουλειά πόσο μάλλον για να είναι εξωτερικοι φυλακές σε φυλακές. Οπότε είμαι πολύ υπέρ του να μπουν και β επικούρειας Και γενικά οποίος το αξίζει. Απλά λίγο η κατάσταση που επικρατεί λίγο Η Ασφάλεια της μονιμότητας Πιστεύω όλοι θα δηλώσουν. Και κακα τα ψέματα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα τα αθλήματα. Οπότε αν υπάρχουν άτομα 21-32 με θέμα θα δηλώσουν και το σύστημα του ΑΣΕΠ κοιτάει χαρτιά. Τι να το κάνω αν η προϋπηρεσία είναι να κάθεσαι σε ένα γραφείο με κάμερες και όταν σ πουνε στάσου όρθιος με εξάρτηση κ όπλο να τρέμουν τα ποδαράκια ς; Αλλά και πάλι είναι προϋπηρεσία. Γι'αυτό Φοβάμαι προσωπικά αν θα με "φάει" κάποιος εκεί. Τέλος πάντων. Δεν μπορώ να στείλω φωτό εδώ στο φόρουμ αλλά 22 ξεκινάνε οι αιτήσεις Τουλάχιστον με βάση τα χαρτιά που Μου έστειλαν φωτό. Το πότε θα μας πάρουν για δουλειά όσους με το καλό περάσουμε είναι άλλο θέμα που πιστεύω θα μας απασχολήσει πολύ Και για πολύ
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Άμα έχει τσιπακι στα αθλήματα οπως στην 6κ, θα δεις πόσο εύκολα κόβεται κάποιος.Στο 4.20,01 έχεις φύγει εκτός.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

loupinogr έγραψε:Έλα άντε και η τελευταία πληροφορία από το Τρολ Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ξεκινάνε οι ηλεκτρονικές αιτήσεις και τελειώνουν Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου. Τρολ 100%

Όταν δημοσιεύεις μια απάντηση επάνω αριστερά υπάρχει ένα εικονίδιο που λέει "πρόσθεσε γραφικό" και εκεί μπορείς να κάνεις upload τη φωτογραφία που σου έχουν στείλει για να τη δουν τα παιδιά εδώ και να επιβεβαιωθούν όσα γράφεις. Δεν είναι δύσκολο. Εάν και πάλι δε μπορείς να το ανεβάσεις, μπορείς να μας περιγράψεις το τι αναφέρει και αν υπάρχουν τυχόν τροποποιήσεις σε σχέση με την 6Κ.

Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δεν είναι όλη η προκήρυξη. Διορθώθηκε στην απογευματινή βάρδια Και εκεί κοίτανε να σχολασουν όλοι. Δεν ξέρω αν είναι ίδια με την 6κ. Σίγουρα θα είναι σε πολλά πράγματα ίδια. Αν έχω καταφέρει να ανεβάσω την φωτό Θα δείτε τις ημερομηνίες Ώστε Τουλάχιστον να γνωρίζετε ότι κοντεύει. Αν δεν έχω καταφέρει θα ξαναπροσπαθησω

Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εικόνα
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Αυτά τα αισχη περί υποχρεωτικοτητας στον ΑΣΕΠ και παντού που αναφέρε ο φίλος πιο πάνω τα είπε ο διαπλεκόμενος νομικός Αλιβιζάτος και τα πρότεινε ως εισήγηση. Γενικά η κατάσταση έχει ξεφύγει και θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο όσο δεν υπάρχει ουσιαστική και δυναμική αντίδραση. Προσωπικά προτιμώ να πάρω τα βουνά από το να υποκύψω στις πρακτικές αυτές της ξεφτιλας. Οι τύποι είναι κοινοί εκβιαστες, επιτήδειοι και ακρως επικίνδυνοι.

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Predator »

Πες τα! Φίλε αλήθεια έχω τρελαθεί . εδώ λένε ότι σε επικείμενες πλέον προκηρύξεις θα έχουν σαν υποχρεωτικό το εμβόλιο.. Αυτό εντωμεταξύ τερμα αντισυνταγματικό αν ψάξει κανεις στο σύνταγμα θα δει ότι υπάρχουν νόμοι που κανονικά μας προστατεύουν από όλα αυτά απλά λεφτά να έχεις για δικηγόρους .. Δν πρέπει να τους κάνουμε το χατίρι
Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εικόναξαναεβαλα την εικόνα γιατί νομίζω ότι Δεν εμφανίστηκε. Λογικά μέχρι Παρασκευή. Θα έχουμε νέα γιατί είναι και ο ΑΣΕΠ στην μέση που πρέπει να την ξαναελεγξει. Αλλά τις ημερομηνίες τις έδωσαν στο τυπογραφείο αυτοί οπότε δεν προβλέπεται να αλλάξουν. Λογικά το γνωρίζετε αλλά Της 6κ 18. Δουλεύουν ήδη κάποιοι που πέρασαν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου. Κάτι τέτοιο πιστεύω θα γίνει κ εδώ. Ο εξαναγκασμός του εμβολίου πιστεύω είναι σίγουρος Γιατί και ο πυεφκκ Είναι υπέρ του εμβολιασμού αν δείτε αναρτήσεις.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Στην 6κ υπέγραψαν Σοχ για αρχή επειδή αργούσαν τα αποτελέσματα νομίζω.Σε εμάς δε νομίζω να γίνει.

Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εικόνα
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Άμα ξεκινάνε 22 οι αιτήσεις, η προκηρυξη πρέπει να αναρτηθεί σήμερα ή αύριο ώστε να απέχει 10 ημέρες από τις αιτήσεις!
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Stauros44 έγραψε:Για μένα είναι όνειρο ζωής περισσότερο από αστυνομία μην ξεχνάτε ότι άμα είσαι απο επαρχία θα φας όπως και να έχει αρκετά χρόνια Αθήνα που δεν αρέσει σε αυτούς από επαρχία και πιστεύω όνειρο ζωής είναι πολλών και ακόμα περισσότερο σε αυτούς που έχει φυλακές στις πόλεις τους για εμένα προσωπικά τελευταίο όνειρο ζωής Και για πολλούς οι γεννημένοι του 1990 γτ δεν μας πιάνει άλλη προκήρυξη όσο αφορά τα σώματα
Καλησπέρα συμφωνώ και εγώ μαζί σου !

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

loupinogr έγραψε:Που κολλάει το ένα με το άλλο φίλε μου; Ειλικρινά; Μόνο για να ψάχνετε είστε εδώ; Τρολαρω φίλε. Ξέρεις τι γίνεται; Με έχει βάλει η κυβέρνηση να σας τα γράφω για να έχετε ελπίδες. Δεν θα βγει τίποτα και τώρα την ετοιμάζουν φωτογραφικά για 416 άτομα και δεν θα μπείτε. Αφού αυτά θέλετε να ακούτε ακούστε τα. Λες κ σας είπα έχω βισμα κ θα μπω εγώ και κανένας σας. Συνομωσιολογοι ... Όλοι διαβάζετε τι λέει ένα newsbomb. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό. Επειδή δουλεύει στο τυπογραφείο μέλος της οικογένειάς μου; Εγώ καλό πήγα να κάνω και να σας πω ότι μπαίνει στην τελική ευθεία και ακούω για τρολ ... Λάθος μου.

Διαφωνώ με τον όρο φωτογραφική, όποιος έχει τα προσόντα--μορια θα μπει όπως έγινε στην 6κ, τώρα κατά καιρούς εδώ εχουν μπει διάφοροι και λέγανε ότι έχουν δικό τους και ότι η προκήρυξη θα έβγαινε εκτός ΑΣΕΠ ένα από τα πολλά παράδειγμα αναφέρω διότι έχω διαβασει και παλιότερο νήμα αυτό του 2020 για αυτό το λέω, οπότε για αυτό είμαι και διστακτικός σε αυτά που λες, τώρα αν στη πορεία φανεί ότι όντως αυτά θα γίνουν όσον αφορά τις ημερομηνίες κ άλλα, εννοείτε θα γράψω ότι έκανα λάθος και σε είπα τρολ.

Επίσης το ότι ρώτησα Για το ΙΕΚ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Επειδή έφαγα όλη την μέρα χτες να διαβάζω Μην νομίζετε Ότι μόνο 100 άτομα έχουν το ΙΕΚ Είναι πάρα πολλοί και πολύ λίγες οι θέσεις Μακάρι να μπουν Όσοι περισσότεροι Το αξίζουν. Φιλάκια και καλή επιτυχία σε όλους

Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Ο πρόεδρος της υφεκκ απλά είπε ότι θεωρεί το εμβόλιο είναι μια επιλογή που θα την πρότεινε είναι σαφώς αντίθετος με την υποχρεωτικοτητα και τις αναστολές όμως. Εντωμεταξύ βγήκε κορυφαίος πνευμονολογος του Ευαγγελισμού χθες και και είπε ξεκαθαρα ότι Οι μισοί είναι εμβολιασμένοι μέσα στα νοσοκομεία και νοσούν όπως κ οι υπόλοιποι, πολλές φορές μάλιστα πολύ βαριά. Πίσω από το εμβόλιο και όλο αυτό το κοινωνικό πείραμα, κρύβεται κάτι άλλο. Όπως είπε ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης στην βουλή μέσα, θα έρθει το τσιπαρισμα μετά τα ζώα και στους ανθρώπους. Αρχικά χωρίς το εμβόλιο δεν θα σε αφήνουν να έχεις ζωή όπως ήδη πάει να γίνει και στη συνέχεια θα έχεις υποχρεωτικικα το τσιπακι. Κι όσοι νομίζουν ότι αυτά είναι συνομωσιολογίες ας ψάξουν και το βίντεο από την εκπομπή στην ΕΡΤ "στα άκρα" όπου μιλάνε ευθέως με τον ίδιο υπουργό για την λεγόμενη ανθρώπινη αναβάθμιση και το τσιπαρισμα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 4 επισκέπτες