Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Μακάρι Μακάρι σε βλέπω πολύ σίγουρο και οι πηγές σου ελπίζω να είναι αξιόπιστες (εννοείται δν το λέω ερωνικά ίσα ίσα το ελπίζω για να μπούμε όλοι)
Ποσό σίγουρο είναι αυτό φίλε; Επίσης έστειλα mail στο σεφεα περιμένω να δω τι θα μου πουνGouleas94 έγραψε:Παιδια 1500 ατομα ειναι π σχεδιασμός του υπουργείου να ξερεται
Ο σχεδιασμος μπορει οντως να ειναι για 1500, το θεμα ειναι τι θα εκγριθει απο το Οικονομικων.
ΕΦ21 πρόσφατο σάιτ διάβασα και είδα βίντεο με τον υπουργό να λέει θα είναι ένα πιο ήπιο σώμα χωρίς όπλα και τα σχετικά
Επίσης ξαναλέω ότι οι σφ, προσλήφθηκαν εν μέσω πανδημίας. Τον Οκτώβρη ή Νοέμβρη πήγε ένας φίλος μου που είχαμε κανονικά πανδημία οπότε φαντάζομαι πως δε τους επηρεάζει αυτό αλλιώς θα τους επηρέαζε και τότε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
2107790222 πάρε τηλ και θα σ λυθούν τα πάνταDrTEO έγραψε:Ποσό σίγουρο είναι αυτό φίλε; Επίσης έστειλα mail στο σεφεα περιμένω να δω τι θα μου πουνGouleas94 έγραψε:Παιδια 1500 ατομα ειναι π σχεδιασμός του υπουργείου να ξερεται
Επιβεβαιώνω αυτά που λέει ο γουλεας τώρα μίλησα με σεφεα θα είναι εφ συγκεκριμένα για αριθμό ατόμων δεν μου είπεGouleas94 έγραψε:2107790222 πάρε τηλ και θα σ λυθούν τα πάνταDrTEO έγραψε:Ποσό σίγουρο είναι αυτό φίλε; Επίσης έστειλα mail στο σεφεα περιμένω να δω τι θα μου πουνGouleas94 έγραψε:Παιδια 1500 ατομα ειναι π σχεδιασμός του υπουργείου να ξερεται
-
- Αντισυνταγματάρχης
μια προσωπική δικαίωση για μένα γιατί όταν ελεγα οτι θα ειναι εφ έτρωγα κράξιμο από κάποια ατομα στο νήμα δν πειράζει όμως καλή καρδιά Αυτά από μένα μέχρι και δημοτικοί αστυνόμοι τους βγάλανε κάποιοDrTEO έγραψε:Επιβεβαιώνω αυτά που λέει ο γουλεας τώρα μίλησα με σεφεα θα είναι εφ συγκεκριμένα για αριθμό ατόμων δεν μου είπεGouleas94 έγραψε:2107790222 πάρε τηλ και θα σ λυθούν τα πάνταDrTEO έγραψε:Ποσό σίγουρο είναι αυτό φίλε; Επίσης έστειλα mail στο σεφεα περιμένω να δω τι θα μου πουνGouleas94 έγραψε:Παιδια 1500 ατομα ειναι π σχεδιασμός του υπουργείου να ξερεται
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Οπότε αναμένουμε για πότε ρε λεβέντες εν τέλη;
Όπως κάθε υπηρεσία, έτσι και η αστυνομία έχει το οικονομικό της κομμάτι Όπως το λογιστήριο, ταμείο, τους ψυχολόγους και τα σχετικά. Μπορεί για κάποιες ειδικότητες να ζητήσει πτυχία. Ούτε εγώ το πιστεύω ! Αλλά γιατί ο υπουργός ρε παιδιά να κάνει λόγο για πτυχία; Έτσι στη τύχη το είπε ; Κάτι θα σκέφτεται δε μπορεί !
Οποιος παρακολουθει διαγωνισμους μεσω ΑΣΕΠ ακομη και εν μεσω πανδημιας οσες ετρεξαν αυτο τον καιρο ξερει οτι πολλοι πτυχιουχοι διαφορων ειδικοτητων ειχαν την ευκαιρια τους για μην πω παρα πολλες σε τοσες προκυρηξεις που ετρεξαν.
Αμα ειναι ετσι οκ τοτε.Και γω οταν μου το ειπε ο συνδικαλιστης το πιστεψα, αλλιως μεχρι τοτε ειχα Μεγαλες αφμιβολιες, αλλα εννοειται ηθελα να ειναι ΕΦ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
ασε τις θεωρίες και μάθε ακριβως πως Λειτουργεί η αστυνομία όσες ειδικότητες είπες ειναι μέσω προκυρήξεων πολιτικού προσωπικού όπου μετράνε τα πτυχία κανονικάGpap95 έγραψε:Όπως κάθε υπηρεσία, έτσι και η αστυνομία έχει το οικονομικό της κομμάτι Όπως το λογιστήριο, ταμείο, τους ψυχολόγους και τα σχετικά. Μπορεί για κάποιες ειδικότητες να ζητήσει πτυχία. Ούτε εγώ το πιστεύω ! Αλλά γιατί ο υπουργός ρε παιδιά να κάνει λόγο για πτυχία; Έτσι στη τύχη το είπε ; Κάτι θα σκέφτεται δε μπορεί !
Εγώ μαζί σου είμαι. Απλά θέλω να μου δικαιολογήσεις κάπως γιατί είπε ο υπουργός για πτυχία; Έτσι στη τύχη το είπε πιστεύεις ;
Πολυ Σωστος Gouleas94!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες