Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
Γιατι δυσκολο, το πιο πιθανο ειναι να βγει του χρονου ουτως η αλλως απο φετος το προσπαθουν!
Για να μην το κουράζουμε το θέμα... Οποιος μαθαίνει κάτι έγκυρο να το λέει αν θελει.
Θα αργήσει πολύ να βγάλει... Εγώ έτσι έμαθα Από παιδιά που είναι ήδη στο σώμα...
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
φίλε μου αυτοί εικασίες κάνουν και εμένα μου λέγανε για φέτος τον Αύγουστο δεν είναι τίποτα σίγουρο ότι είναι να γίνει θα γίνει.Mous έγραψε:Θα αργήσει πολύ να βγάλει... Εγώ έτσι έμαθα Από παιδιά που είναι ήδη στο σώμα...
Παιδιά οποία ανακοίνωση βγει θα την μάθουμε και μεταξύ μας εδώ, οπότε μην αγχώνεστε 

- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Mous εσυ στο νημα των εποπ εγραφες θα βγει συντομα και προκηρυξη για ειδικους φρουρους!Επισης οταν εννοεις θα αργησει πολυ, τι εννοεις; Ουτε το 2021 δλδ θα βγαλει;
Τα παιδιά που είναι μέσα είναι στο ίδιο τσουβάλι με εμάς από άποψη ενημέρωσης γι αυτό το θέμα... Δε παίζει να ξέρουν κάτι μη σου πω ότι ξέρουμε πιο πολλά εμείς με το ρώτα ρώτα. Και εγώ ρωτάω άλλοι λένε θα βγει άλλοι δε ξέρουν τίποτα. Αν δεν είναι από ψηλά η πληροφορία ότι και να λέμε...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Παιδια υπάρχει σοβαρό θέμα προσπαθούνε για φέτος να ξέρετε αφήστε τους κακοπροαίρετους να μπαίνουν με ψεύτικα προφίλ και να λένε τις κακίες τους προκ θα βγει αργά η γρήγορα μακάρι να μπουν και τα παιδια που το θέλουν πολύ και ειναι το 92 εγω 94 είμαι μαζέψτε οτι επιπλέον χαρτιά μπορείτε και τα καλά έπονται
Όπως το είπε και ο Στέλιος... Εγκυρες πληροφορίες αν μάθουμε μόνο από υψηλόβαθμα πρόσωπα...
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
Παιδιά ξέρει κανείς που γράφουν για συνοριοφύλακες να διαβάζω γιατί τό προηγούμενο νημα τό κλείδωσαν
Δες στο αποτελέσματα συνοριοφυλάκων
Ρε παιδιά αυτο που είπε ο Χρυσοχοΐδης για το Καρα Τεπε που βρίσκονται 350 αστυνομικοί και ότι θα προσληφθούν άλλοι τόσοι τι εννοεί, ΣΦ; Δεν έχω ασχοληθεί με ΣΦ και δεν ξέρω αν παίζει κι άλλη προκήρυξη!
Ναι δεν διευκρίνησε αν είναι συνοριοφύλακες ή κάποια νέα προκήρυξη ειδικών. Πάντως για το συγκεκριμένο νησί στην τελευταίο προκήρυξη δεν πήρε. Τώρα μένει να δούμε τι ακριβώς εννοουσεΣτέλιος44 έγραψε:Ρε παιδιά αυτο που είπε ο Χρυσοχοΐδης για το Καρα Τεπε που βρίσκονται 350 αστυνομικοί και ότι θα προσληφθούν άλλοι τόσοι τι εννοεί, ΣΦ; Δεν έχω ασχοληθεί με ΣΦ και δεν ξέρω αν παίζει κι άλλη προκήρυξη!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 28
Και 5000 σφ να παρει δεν εχει καμια σχεση με αυτη που θελετε των ε. Φ, τα λεφτα για τπυς ΣΦ ειναι απο την Ε. Ε, και μαλλον για συνοριοφυλακες θα λεει γτ η Ε. Ε εδωσε ακομα 24 εκ για την ασφαλεια στα συνορα και τις δομες! Αλλο τα λεφτα τις ΕΕ και αλλο τα λεφτα της χωρας που χρεαιζονται οι ε. Φ!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Για τη Λεσβο εννοειται Συνοριοφυλακες θα παρει οχι ΕΦ!Ο προυπολογισμος του Υπουργειο δεν επιβαρυνεται απο αυτες τις προσληψεις!
Ρε παιδια καντε και σεις κανενα τηλεφωνο στο ΣΕΦΕΑΑ, εγω πηρα 2 φορες και δε το σηκωσαν!
Ρε παιδια καντε και σεις κανενα τηλεφωνο στο ΣΕΦΕΑΑ, εγω πηρα 2 φορες και δε το σηκωσαν!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες