Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Ο Μητσοτάκης τράβηξε κόσμο από ποασυ και τς έβγαλε έξω... Για αυτό πάνε κόντρα για αυτό και η ανακοινωση
Δεν νομιζω να μην την βγαλουν θα τους κραξουν!!! θα την βγαλουν.. το θεμα ειναι πως θα την βγαλουν; μπορει να εχει ποσοστα παντου!!! να πει θα παρω 20% απο αει τει.. το σκεφτηκατε ποτε αυτο; κ ετσι δεν θα γκρινιαζει κανεις!!! με πολυ πιεση ολα γινοντε.. το θεμα ειναι γιατι το κανουν αυτο.. κ οπως ειπε ο σωτηρης γιατι κατα την γνωμη μου δεν επρεπε να πουνε κουβεντα.. η επιτυχια που εχουν επιδειξει οι εφ στο δρομο ειναι φανερο!!!
Ρε παιδιά από την αρχή το σχέδιο ήταν ειδικοί φρουροί το λέγανε από την πρώτη εβδομάδα και η Σπυράκη και ο Κικίλιας. Δηλαδή όταν σε κάθε συνέντευξη ο Μητσοτάκης έλεγε άμεσα εντός του 2019 οι προσλήψεις τών αστυνομικών εκεί στην Ποασυ τι καταλάβανε; Δηλαδή περίμεναν να πει ο Χρυσοχοΐδης επι λέξη ειδικοί φρουροί; Λες και οι ειδικοί φρουροί δεν είναι αστυνομικοί;
Δοκιμος 334 οχι απο το 20 να τοποθετηθουν σε υπηρεσιες.. αλλα σε σχολες μπορει.. εχει κ 2 μηνες εκπαιδευση μην το ξεχναμε!!! αντε την πρακτικη μπορει κ να. την πηδηξουν οπως ειπε κ αλλος εδω μεσα.. απλα με αυτο που εγινε πιστευω θα φερει καθυστερηση στο ολο θεμα.. αλλα οτι θα βγει θα βγει!!!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 35
Αυτό που λες xanthos για ποσοστά το είχα ακούσει από πηγή εντός γαδα, εκπαιδευτή συγκεκριμένα, από τη πρώτη εξαγγελία μητσοτάκη για προσλήψεις 1500 εφ. Αν είναι έτσι όμως, θα καθυστερήσει να κάνει προκήρυξη, μέχρι να αποφασιστεί η διαμόρφωσή της, οι ειδικότητες κλπ, μπορεί να τους πάει και στο ΣτΕ η ποασυ, στη χειρότερη, με το επιχείρημα ότι πρέπει να ακυρωθεί η προκήρυξη λόγω ότι είναι άδικο για όσους μπήκαν μέσω πανελλήνιων κλπ κλπ. Και να αργήσει 2-3 χρονάκια. Υπάρχει τέτοιο σενάριο;
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Οι συνδικαλιστές ποασυ κτλ δε θελουν τους ειδικους φρουρους το ξεεουν ολοι.. οπως δε θελουν τους εποπ οι μονιμοι στον στρατο... εδω πρεπει να βγει ομως ο ντουμας να κανει δηλωσεις... Αλλα και αυτοι στην ποασυ το παιζουν ανηξεροι...1500 αμεσες προσληψεις ελεγε ο μητσοτακης προεκλογικα αμεσα κιολας και ο καθε πικραμένος καταλαβαινε οτι ειναι ειδικοι φρουροι, αλλα μεχρι να βγει η νδ εκαναν τουμπεκι...
Συριζα που θελουν και γεροβασιλη να σου πω εγω, να τους πηδανε οι ρουβικωνες και να λενε και ευχαριστω
Συριζα που θελουν και γεροβασιλη να σου πω εγω, να τους πηδανε οι ρουβικωνες και να λενε και ευχαριστω
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Σωτηρη εχεις ακουσει τιποτα για το ποτε θα βγει; Στο περιπου...
Ουτε καν για να παρει 2 3 χρονακια.. δεν θα τους αφησουν σε χλωρω κλαρι.. απλα εχει κ δικιο κ ο βιλλ πιοςτο ειπε ξηλωσε κ ξεβολεψε κ ατονα απο εκει μεσα κ θα κανουν κ αυτοι τα αδυνατα δυνατα τωρα για καθυστερηση κ σπασιμο νευρων... απλα ισως παρει κ οκτωμβρη νοεμβρη.. κανεις δεν ξερει.. αλλα δεν παιζει το σεναριο να. μην βγει το 19!!! αν παιχτει κατι τετοιο ξερεις τι εχει να γινει απο αυτους που ειναι οριο; ακομη κ απο αυτους π δεν ειναι απλα κ μονο επειδη εταξαν... βλεπεις κ πρατεις.. επιστολες αυτοι; αν δεν δουνε οκτωμβριο κατι επιστολες κ εμεις!!! κ θα δεις πιος θα δικαιωθει
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Εγώ πιστεύω, σε ερώτημα σχετικά με το πότε θα βγει, ότι θα αργήσει κάνα χρόνο. Και η αιτία που θα προσφασιστεί το προ. Πο θα είναι ακριβώς οι παρεμβάσεις της ποασυ και ποαξια, ίσως, στο μέλλον. Ενώ η πραγματική αιτία θα είναι τα δημοσιονομικά, οι παρεμβάσεις των Ευρωπαίων εταίρων, υπό την επιτροπεία των οποίων ακόμη είμαστε. Και για να μη φάει κράξιμο μπορεί εξεπίτηδες να αναμειγνύει την ποασυ, για να τα ρίξει σε αυτούς. Ακραίο αυτό που λέω, ίσως ασυναρτησία, αλλά μη ξεχνάμε ότι ζούμε στην Ελλάδα και ότι όλα είναι πιθανά. Ίδωμεν.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Χanthos αυτο σ λεω 4 μηνες και αρχες του 20 φεβρουαριο μαρτιο στους δρομους. Ρε μην αγχωνεστε η προκυρηξη θα βγει ο κοσμος να ερθει αναποδα. Δεν εχω καμια πηγη ή κανενα ατομο αλλα μην μπερδευεστε τωρα με τους νυχτες του ΠΟΑΣΥ, αν ηταν ετσι φετος δτις πανελ θα παιρναν 1000 ατομα πχ, οχι 300. Απο οικονομικης αποψης βολευουν οι ΕΦ μην πιστευετε κανεναν παπαγαλο μαζεψτε χαρτουρα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Μακάρι φιλαράκι γιατί και εγώ όριο είμαι, επαγγελματικά έβγαλα, ξένες γλώσσες έβγαλα, στέλεχος ασφαλείας έβγαλα, ειδικές άντεξα όπως πολλοί άλλωστε, και είναι κρίμα μεγάλο. Έστω αν το αργήσουν να αυξήσουν το όριο.
Κ οσογ ια να το διαμορφωσουν που λες κ θα παρει χρονο δεν τους ενδιαφερει.. ουτος η αλλος θα διαμορφοθει αν οντος ισχυει αυτα που λενε εδω για ηλικιες για κοψιμο μοριων κτλπ.. οποτε θα γινουν ολα σε ενα.. καποτε εδω ειπε κ καποιος οτι αν το αλλαξει θα βαλει μεχρι ποσοστα κ σε πολυτεκνους.. φανταζεσε το τι θα γινει; βλεπω να βγενει καμια προκυρηξη του ποσοστου στο ποσοστο κ πανω απο το ποσοστο.. θα ποσοστιασουμε εδω μεσα
Εγω πιστευω οτι θανε διαφορετικοι απο το 11 η προκηρηξη να ξερετε
Εγώ περιμένω τον Ντουμα να πάρει θέση... Γιατί η ανακοίνωση υποβιβαζει τον θεσμό των Ε. Φ και κατ'επεκταση αυτόν...
Γιατί αν δεν υπάρχουν και ειδικοί φρουροί από τον Νοέμβριο, δεν θα υπάρχει και λόγος ύπαρξης της συνδικαλιστικης του δράσης...
Τώρα θυμήθηκαν τα μουνια να φέρουν αντίρρηση, τόσο καιρό ήταν πολιτική δέσμευση...
Μπορεί να είναι και υποκεινουμενα από τους απλυτους του σύριζα(όπως ανδρικοπουλος π. χ) ή επειδή τους χάλασαν τις τρύπες που είχαν κρυφτεί τόσα χρόνια τα φίδια...
Γιατί αν δεν υπάρχουν και ειδικοί φρουροί από τον Νοέμβριο, δεν θα υπάρχει και λόγος ύπαρξης της συνδικαλιστικης του δράσης...
Τώρα θυμήθηκαν τα μουνια να φέρουν αντίρρηση, τόσο καιρό ήταν πολιτική δέσμευση...
Μπορεί να είναι και υποκεινουμενα από τους απλυτους του σύριζα(όπως ανδρικοπουλος π. χ) ή επειδή τους χάλασαν τις τρύπες που είχαν κρυφτεί τόσα χρόνια τα φίδια...
Ανεστις αυτο. που ειπες λιγο τραβηγμενο αλλα κ οχι παραλογο ποτε δεν ξερεις τι ειπαν κ. τι λενε πισω απο τις καμερες χωρις να το γνωριζει κανεις.. λες κ ο χρυσοχοιδης τωρα ειδικα αυτο το σκυλι το μαυρο αυτους θα χαμπαριασει; θα τους πεις βγαλτε το σκασμο κ θα χορευουν πεντοζαλι.. πολλα παιχνιδια πολλα παιζοντε..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες