Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
«Ελεύθερος Τύπος» 17/8/2010
Εν αναμονή της έκδοσης του διαγωνισμού για 500 νέους ειδικούς φρουρούς βρίσκονται χιλιάδες υποψήφιοι. Η προκήρυξη είναι έτοιμη και αναμένεται να δημοσιευτεί από μέρα σε μέρα.
Εν αναμονή της έκδοσης του διαγωνισμού για 500 νέους ειδικούς φρουρούς βρίσκονται χιλιάδες υποψήφιοι. Η προκήρυξη είναι έτοιμη και αναμένεται να δημοσιευτεί από μέρα σε μέρα.
Καλησπερα, θα ηθελα καποιες πληροφοριες σχετικα με τα μορια για τους ειδκους φρουρουσ...
καταρχην πριν λιγες μερες απολυθηκα απο την "ι μακ" οποτε εχω απολυτηριο ειδικων δυναμεων
κατα δευτερων εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου αλλα με χαμηλο μεσο ορο (10) εχω 2 πτυχιa πληροφορικης (ecdl,cambridge) και επισης εχω και διπλωμα αυτοκινητου... ποσα μορια συγκεντρωνω και αν μπορω να μπω...
καταρχην πριν λιγες μερες απολυθηκα απο την "ι μακ" οποτε εχω απολυτηριο ειδικων δυναμεων
κατα δευτερων εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου αλλα με χαμηλο μεσο ορο (10) εχω 2 πτυχιa πληροφορικης (ecdl,cambridge) και επισης εχω και διπλωμα αυτοκινητου... ποσα μορια συγκεντρωνω και αν μπορω να μπω...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:Καλησπερα, θα ηθελα καποιες πληροφοριες σχετικα με τα μορια για τους ειδκους φρουρουσ...
κατα δευτερων εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου αλλα με χαμηλο μεσο ορο (10) εχω 2 πτυχιa πληροφορικης (ecdl,cambridge) και επισης εχω και διπλωμα αυτοκινητου... Ποσα μορια συγκεντρωνω και αν μπορω να μπω...
το πτυχίο αγγλικών είναι lower; Αν είναι Lower παίρνεις 100 μόρια
1000 μόρια παίρνεις από το απολυτήριο του λυκείου
το ecdl δεν μοριοδοτείται
500 μόρια παίρνεις από την θητεία σου στις ειδικές δυνάμεις
100 μόρια από το δίπλωμα αυτοκινήτου
1700 μόρια συγκεντρώνεις δεν είναι αρκετά
Χρηστο βγαλε μοτοσυκλετας και φορτηγου αν θελεις να εχεις βασιμες ελπιδες
Βαρέθηκα να λέω τα ίδια Greek_Army ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Αύγ 19, 2010 3:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
8Α παρουν 400 απο λυκεια και 100 απο τεχνικες ε; Δλδ πρεπει να μπο στους προτους 400, με 26,188 στιν α ποσες ελπιδες εχω;
Καλησπερα στο φορουμ. Ηθελα να ρωτησω αν ξερεις κανεις αυτους τους 500 ειδικους φρουρους οταν με το καλο τους παρουν, ξερουμε για που τους προοριζουν;(συγκεκριμενα για ποιες περιοχες, νομους κλπ).
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
john88 έγραψε:Ποσα μορια εχω με διπλομα νεκροφορας 8 παιδια και δυο γαιδουρια;
Συμφωνα με τα κριτηρια μοριοδοτησης της προκυρυξης του 2009, εχεις 3700 στην Γ' κατηγορια

-
- Στρατηγός
κοκος έγραψε:8Α παρουν 400 απο λυκεια και 100 απο τεχνικες ε; Δλδ πρεπει να μπο στους προτους 400, με 26,188 στιν α ποσες ελπιδες εχω;
είσαι μέσα φίλε μην αγχώνεσαι
-
- Στρατηγός
Johnnys Aigaleo έγραψε:Καλησπερα στο φορουμ. Ηθελα να ρωτησω αν ξερεις κανεις αυτους τους 500 ειδικους φρουρους οταν με το καλο τους παρουν, ξερουμε για που τους προοριζουν;(συγκεκριμενα για ποιες περιοχες, νομους κλπ).
κανείς δεν γνωρίζει αυτό που λες
Πως βγαινει ρε φιλε αυτο το 26188 μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω; Πες αυτα που εχεις να σου αποδειξω οτι αυτο το νουμερο ειναι λαθος. Ο καθενας οτι νουμερο θελει πεταει. Οποιος ξερει εχει νουμερο στρογγυλο. Δλδ θα επρεπε να εχεις 26180 ή 26190 πχ
Ξερουμε μονο οτι πανε για δι. ΑςJohnnys Aigaleo έγραψε:Καλησπερα στο φορουμ. Ηθελα να ρωτησω αν ξερεις κανεις αυτους τους 500 ειδικους φρουρους οταν με το καλο τους παρουν, ξερουμε για που τους προοριζουν;(συγκεκριμενα για ποιες περιοχες, νομους κλπ).
-
- Στρατηγός
sakis έγραψε:Πως βγαινει ρε φιλε αυτο το 26188 μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω; Πες αυτα που εχεις να σου αποδειξω οτι αυτο το νουμερο ειναι λαθος. Ο καθενας οτι νουμερο θελει πεταει. Οποιος ξερει εχει νουμερο στρογγυλο. Δλδ θα επρεπε να εχεις 26180 ή 26190 πχ
κάνεις λάθος κατέβασε αποτελέσματα από προηγούμενες προκηρύξεις και θα δεις πχ 2763,2509 κτλπ
Αυτο λεω κι εγω. Αυτος εχει ενα ψηφιο περισσοτερο και λεει 26188 δλδ σαν να λες εσυ 2618,8. Γινεται; Αρα λοιπον πεταει ενα νουμερο χωρις να ξερει πως βγηκε κι αν μπορει να υπαρξει. Και δεν ειναι ο μονος. Οι μισοι εδω μεσα τετοια νουμερα λενε.
Σαφως κ γινεται παιδια γιατι το απολυτηριο λυκειου σου δεν το παιρνεις απαραιτητως στρογγυλο π. Χ 15 η 14 κ. Ο. Κ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης