Christian έγραψε:Ωπα αδερφουλη δεν ελεγες αυτο. Μην μου κανεις κωλοτουνπιτσες, να σαι κυριος. Εσυ ελεγες οτι ειναι βλακεια οποιος παει και παιρνει εστω επιδομα ανεργίας.Και οταν σου ελεγαν οτι ρε φιλε το επιδομς ειναι 400 εκει θα παιρνει τα διπλα, το εκανες γαργάρα και το παιζες ο εξυπνος της παρεας.
Ετσι για την ιστορια!
Και δε το αρνούμαι. Και επίδομα να έπαιρνα δε θα πήγαινα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν είπα ότι είναι βλακεία όμως, ούτε έβρισα κανένα που θα ήθελε να πάει απο τη στιγμή που είναι άνεργος χωρις κανενα εισόδημα και δεν εχει κατι να χασει. Είπα όμως χαρακτηριστικά να το σκεφτούν καλά ολοι για να μη χρειαστεί να χτυπήσουν το κεφάλι τους απο τη στιγμή θα πάρουν τα πρωτα λεφτά μετα απο 2-3 μήνες στη καλύτερη ή γίνει καμιά αναπάντεχη ανακατάταξη και έχουν χάσει πχ μια δουλειά που άφησαν. Τσαμπα μετακομίσεις ενοίκια κτλ για όσους μένουν αλλού από εκει που αρχικα περασαν κ. Ο. Κ.
Ή ακόμα να κοπει καποιος μετα στα οριστικά και να τελειώσει το πράγμα εκει. Διότι λεει ξεκάθαρα η προσκληση αν δε το προσεξατε πως αν δεν είναι επιτυχών στα οριστικά και στις δοκιμασίες καποιος το 8μηνο ληγει αυτοδικαια εκεί.
Ορισμένοι ισως να νομίζουν πως επειδή θα πανε με ΣΟΧ θα τους χαριστεί η θέση ή θα ειναι ελαστικοι μαζι τους σε αθλήματα και λοιπες δοκιμασίες.
Μήπως είναι κάποιος απο εσας τους "ξυπνιους" τοσο αφελης;
Καλημέρα παιδιά επειδή ποιο πάνω ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του για την υπεύθυνη δήλωση αποδοχή θέσεις και αν πρέπει να την στειλιυμε μαζί με τα άλλα δικαιολογητικά πήρα πριν λίγα λεπτά τηςλφωνο και μου είπε το εξής ο αρμόδιος υπάλληλος , στείλτε ένα φωτοαντιγραφ ο της υπεθυπεύθ δήλωσης ( να έχει το γνήσιο της υπογραφής πριν το βγάλετε φωτοτυπία ) και κρατάτε την γνήσια υπεύθυνη δήλωση μαζί με τις υγειονομικές εξετάσεις και την δίνεται αυτοπροσώπως μαζί με αυτές , ελπίζω να βοήθησα
Ούτε και εγώ δε θα δώσω είχε και ελπίζω μη αργήσουν τα οριστικά γιατί κάτι δε στέκει καλά σε όλη αυτή τη ιστορία... Βλέπω να παίρνουν σοχ και τα οριστικά να βγουν του Αγίου.. Και άσε που αν πας 8μηνο με τα θα φύγεις Και μετά θα περιμένεις τα οριστικά.. Ελπίζω να βγουν σύντομα. Τι να πω.
Thanos888 έγραψε:Και δε το αρνούμαι. Και επίδομα να έπαιρνα δε θα πήγαινα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν είπα ότι είναι βλακεία όμως, ούτε έβρισα κανένα που θα ήθελε να πάει απο τη στιγμή που είναι άνεργος χωρις κανενα εισόδημα και δεν εχει κατι να χασει. Είπα όμως χαρακτηριστικά να το σκεφτούν καλά ολοι για να μη χρειαστεί να χτυπήσουν το κεφάλι τους απο τη στιγμή θα πάρουν τα πρωτα λεφτά μετα απο 2-3 μήνες στη καλύτερη ή γίνει καμιά αναπάντεχη ανακατάταξη και έχουν χάσει πχ μια δουλειά που άφησαν. Τσαμπα μετακομίσεις ενοίκια κτλ για όσους μένουν αλλού από εκει που αρχικα περασαν κ. Ο. Κ.
Ή ακόμα να κοπει καποιος μετα στα οριστικά και να τελειώσει το πράγμα εκει. Διότι λεει ξεκάθαρα η προσκληση αν δε το προσεξατε πως αν δεν είναι επιτυχών στα οριστικά και στις δοκιμασίες καποιος το 8μηνο ληγει αυτοδικαια εκεί.
Ορισμένοι ισως να νομίζουν πως επειδή θα πανε με ΣΟΧ θα τους χαριστεί η θέση ή θα ειναι ελαστικοι μαζι τους σε αθλήματα και λοιπες δοκιμασίες.
Μήπως είναι κάποιος απο εσας τους "ξυπνιους" τοσο αφελης;
Christian έγραψε: Ναι ναι επίσης ελεγες 5 μηνες μετα τα λεφτα.Ρε μην τα γυρνας!
Απο 2 ως 5 μηνες λεμε κανεις να πληρωθεις μεσω ΣΟΧ. Το τονισα 10 φορες. Ποτε δεν ειπα 5 ακριβως. Εχω πληρωθει σε 2 το πρώτο μισθο αλλα και μετα απο 5. Θες να προεξοφλησω και πότε θα τα πάρεις εσυ;3 ακριβως στρογγυλά στρογγυλα για να μην αγωνιας...
Thanos888 έγραψε:Απο 2 ως 5 μηνες λεμε κανεις να πληρωθεις μεσω ΣΟΧ. Το τονισα 10 φορες. Ποτε δεν ειπα 5 ακριβως. Εχω πληρωθει σε 2 το πρώτο μισθο αλλα και μετα απο 5. Θες να προεξοφλησω και πότε θα τα πάρεις εσυ;3 ακριβως στρογγυλά στρογγυλα για να μην αγωνιας...
Αχ σε ευχαριστω ματια μου. Μου φυγε ενα βαρος τωρα.
Οσοι θες μπορει να ναι εκτος απο 3 αφου 3 υποστηριζει ο τιτανομεγιστος θανος888
Ρε Thanos888 χωρίς να γνωρίζεις λες βλακείες.. εσύ που μιλάς με τον πρόεδρο όπως λες σου σωματείου αποκλείεται να σου είπε ότι με ΙΔΟΧ θα πληρωθούν μετά από 2-3 μήνες... Στο λέω εγώ εγγυημένα που έχω ατομο στο Υπουργείο οικονομικων και μου είπαν ότι κανονικά θα πληρώνεστε και τα ίδια λεφτά με τους μόνιμους... Ούτε 5 πάνω αλλά ούτε 5 κάτω... Και το επίδομα επικίνδυνοτητας είναι 150 μεικτα, καθαρά βγαίνει 125..
Βαγγέλης... έγραψε:Ρε Thanos888 χωρίς να γνωρίζεις λες βλακείες.. εσύ που μιλάς με τον πρόεδρο όπως λες σου σωματείου αποκλείεται να σου είπε ότι με ΙΔΟΧ θα πληρωθούν μετά από 2-3 μήνες... Στο λέω εγώ εγγυημένα που έχω ατομο στο Υπουργείο οικονομικων και μου είπαν ότι κανονικά θα πληρώνεστε και τα ίδια λεφτά με τους μόνιμους... Ούτε 5 πάνω αλλά ούτε 5 κάτω... Και το επίδομα επικίνδυνοτητας είναι 150 μεικτα, καθαρά βγαίνει 125..
Όσοι έχουμε εργαστεί με ΣΟΧ ασε να ξέρουμε καλύτερα μετά απο ποσο καιρό πληρώνουν.
Αν σε σας παρακάμψουν όλη τη γραφειοκρατεία και σας πληρωνουν στο τελος του μήνα ελα πες το μας μεγαλε.
Παιδια ξέρει κανείς όσοι δεν δεχτούμε τιτι κάνουμε παμε δηλαδή στα ΚΕΠ φτιάχνουμε την αίτηση και την στέλνουμε στο mail που μας ήρθε ας μου απάντηση κάποιος
Βαγγέλης... έγραψε:Ρε Thanos888 χωρίς να γνωρίζεις λες βλακείες. Εσύ που μιλάς με τον πρόεδρο όπως λες σου σωματείου αποκλείεται να σου είπε ότι με ΙΔΟΧ θα πληρωθούν μετά από 2-3 μήνες... Στο λέω εγώ εγγυημένα που έχω ατομο στο Υπουργείο οικονομικων και μου είπαν ότι κανονικά θα πληρώνεστε και τα ίδια λεφτά με τους μόνιμους... Ούτε 5 πάνω αλλά ούτε 5 κάτω... Και το επίδομα επικίνδυνοτητας είναι 150 μεικτα, καθαρά βγαίνει 125.
Δεν ισχύει αυτό που λες και δεν έχει να κάνει με το υπουργείο Οικονομικών για αυτό άσε τις εγγυήσεις και τα υπόλοιπα.
Και ούτε τα ίδια λεφτά με τους μόνιμους παίρνουν οι συμβασιούχοι καθώς είναι συμβασιούχοι και δεν έχουν τις ίδιες κρατήσεις που έχουν οι μόνιμοι υπάλληλοι.
Εργάζομαι με συμβάσεις 4 χρόνια. Σε κάθε ανανέωση είχαμε καθυστέρηση 2 μήνες πληρωμής.
Teo έγραψε:Παιδια ξέρει κανείς όσοι δεν δεχτούμε τιτι κάνουμε παμε δηλαδή στα ΚΕΠ φτιάχνουμε την αίτηση και την στέλνουμε στο mail που μας ήρθε ας μου απάντηση κάποιος
Φίλε εγώ αυτό έκανα. Τ έστειλα μ μέιλ κ με φαξ. Πήρα τηλέφωνο κ τους ρώτησα πως να το στείλω κ μου είπε αμα θες κ με τα δύο. Για να είμαι σίγουρος