Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Τάκη πολύ καλά έκανες αν όντως το έχεις ψάξει έμπρακτα και όχι με λόγια αλλά εδώ είμαστε όλοι ξένοι μεταξύ μας οπότε καλό θα ήταν να παραθέτει ο καθένας τα στοιχεία που έχει ώστε να συγκρίνουμε ότι ξέρουμε και κρίνουμε ανάλογα...
Hellas

Δημοσίευση από Hellas »

Όσοι εργάζεστε ως ΙΕΠΥΑ (security) και έχετε βγάλει τη πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ, από τη μέρα αυτή και μετά, λαμβάνονται 7 μόρια ανά μήνα στη προκύρηξη 6Κ/2018!
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Παιδια απο συμμετοχη γυναικων ξερει κανεις κατι ; υπαρχει κοσμος απο ιεκ η αρχαιοφυλακες εγω ειμαι κατηγορια λυκειου
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Αυτοί που έκαναν τ χαρτιά στα μουσεία αν τους πάρουν θα υπογράψουν σύμβαση κ μετά δν μπορούν να πάνε στα μουσεία... επίσης δν θα τ ρισκάρουν μέχρι ν βγουν τ δικά τους οι πιο πολλοί
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Πανος έγραψε:Αυτοί που έκαναν τ χαρτιά στα μουσεία αν τους πάρουν θα υπογράψουν σύμβαση κ μετά δν μπορούν να πάνε στα μουσεία... επίσης δν θα τ ρισκάρουν μέχρι ν βγουν τ δικά τους οι πιο πολλοί
Αυτό εξηγώ παραπάνω φίλε Πανό. Ότι οι πιθανότητες για διορισμό είναι ελάχιστες στην προκήρυξη του υπουργείου πολιτισμού κ αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι είναι στο χώρο. Εγώ πιστοποιηθηκα με 17, βαθμός ο οποίος ειναι αρκετά καλός κ ξέρω ότι δεν έχω ελπίδες. Είναι πάρα πολλά 19 κ 20 κ όπως προείπα, η μερίδα του λέοντος πάει στις γυναίκες. Οπότε όσοι επιλέγουν για σωφρονιστικοί θα πάνε όλοι.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Πανος έγραψε:Αυτοί που έκαναν τ χαρτιά στα μουσεία αν τους πάρουν θα υπογράψουν σύμβαση κ μετά δν μπορούν να πάνε στα μουσεία... επίσης δν θα τ ρισκάρουν μέχρι ν βγουν τ δικά τους οι πιο πολλοί

Μπορούνε να πανε στα μουσεία και ας έχουν μπει στις φυλακές, απλά αν έχουν ολοκληρώσει την 5μηνη εκπαίδευση και έχουν υπογράψει την πρόσληψη θα πρέπει να πληρώσουν για να φύγουν.

Ισχύει ότι στα σώματα ασφαλείας και τον στρατό, αν υπογράψεις πρόσληψη μετά την εκπαίδευση υποχρεωτικά μένεις 5 χρόνια, αλλιώς πληρώνεις.

Γι αυτό οσοι αρχαιοφυλακες είναι επιτυχόντες θα το σκεφτούν δύο φορές...

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

ml έγραψε:
Πανος έγραψε:Αυτοί που έκαναν τ χαρτιά στα μουσεία αν τους πάρουν θα υπογράψουν σύμβαση κ μετά δν μπορούν να πάνε στα μουσεία... Επίσης δν θα τ ρισκάρουν μέχρι ν βγουν τ δικά τους οι πιο πολλοί
Αυτό εξηγώ παραπάνω φίλε Πανό. Ότι οι πιθανότητες για διορισμό είναι ελάχιστες στην προκήρυξη του υπουργείου πολιτισμού κ αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι είναι στο χώρο. Εγώ πιστοποιηθηκα με 17, βαθμός ο οποίος ειναι αρκετά καλός κ ξέρω ότι δεν έχω ελπίδες. Είναι πάρα πολλά 19 κ 20 κ όπως προείπα, η μερίδα του λέοντος πάει στις γυναίκες. Οπότε όσοι επιλέγουν για σωφρονιστικοί θα πάνε όλοι.

Τι ποσοστό λυκείου πιστεύεις οτι θα υπάρξει στα αποτελεσμάτα φιλε;

Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Με 17 θα μπεις σίγουρα όπως κ αυτοί που έχουν ποιο χαμηλό βαθμό πιστεύω... για τις άλλες κατηγορίες δν ξέρω κατά ποσο θα πάρουν...
Τάκης

Δημοσίευση από Τάκης »

Εδώ θα ήμαστε και θα δείτε... Το 70-80% θα είναι από λύκειο... Το μέσο όρο ηλικίας στους αρχαίους ειμαι 35 και πάνω και οι πιο πολλές γυναίκες... Που γυναίκες εμάς δεν μας νοιάζουν γιατί είναι σε άλλη κατηγορία... οποίος μπει σχολή μπορεινα φύγει οπότε θελει... Δεν είναι σώμα ασφάλειας αλλά πολιτικό προσωπικό... Μέχρι να μπουν σχολή θα έχουν βγει ήδη τα αποτελέσματα των αρχαίων... ότι σας λέω είναι ψαγμενο μέχρι τέλος!!
panos

Δημοσίευση από panos »

Καλησπερα! Ποτε υπολογιζεις να βγουν τα αποτελεσματα των σοφρονιστικων;

Τάκης

Δημοσίευση από Τάκης »

Εγώ υπολογίζω Οκτωβρίου-Νοεμβριο για τον λόγο που έμαθα είναι επειδή πιέζουν όλα τα σώματεια και κυρίως τον δημοτικών... Υπάρχει πιθανότητα να πάρει επιλαχόντες αυτό ακόμα δεν είναι σίγουρο... Αλλά και τον λόγο ότι έχει αθλήματα και ψυχοτεχνικες δοκιμασιες που θα καθυστερήσουν αρκετά...
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Γιάννης έγραψε:
ml έγραψε:
Πανος έγραψε:Αυτοί που έκαναν τ χαρτιά στα μουσεία αν τους πάρουν θα υπογράψουν σύμβαση κ μετά δν μπορούν να πάνε στα μουσεία... Επίσης δν θα τ ρισκάρουν μέχρι ν βγουν τ δικά τους οι πιο πολλοί

Τι ποσοστό λυκείου πιστεύεις οτι θα υπάρξει στα αποτελεσμάτα φιλε;

Τη γνώμη μου την έχω πει σε προηγούμενα μηνύματα κ την έχω τεκμηριώσει. Στελέχη αρχαιοφυλακες όχι πάνω από 200 άτομα. Πιθανότατα λιγότερα, αλλά δε μπορώ να ξέρω σίγουρα. Άρα, το μεγαλύτερο ποσοστό θα είναι με Β επικουρια.
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Πανος έγραψε:Με 17 θα μπεις σίγουρα όπως κ αυτοί που έχουν ποιο χαμηλό βαθμό πιστεύω... για τις άλλες κατηγορίες δν ξέρω κατά ποσο θα πάρουν...
Πανο, αναφέρομαι στο υπουργείο πολιτισμού κ δε μπαίνεις με 17. Πάω στοίχημα γι αυτό. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στο χώρο κ γι αυτό επιμένω.
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Τότε γιατί λες ότι πιστοποιήθηκε σ με 17 κ πιστεύεις ότι δν είσαι σίγουρος;
maria

Δημοσίευση από maria »

Καλησπέρα δηλαδή εμεις οι γυναίκες με απολυτήριο λυκείου 19,2 δεν θα εχουμε ελπίδες καθόλου?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες