Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Τάκη πολύ καλά έκανες αν όντως το έχεις ψάξει έμπρακτα και όχι με λόγια αλλά εδώ είμαστε όλοι ξένοι μεταξύ μας οπότε καλό θα ήταν να παραθέτει ο καθένας τα στοιχεία που έχει ώστε να συγκρίνουμε ότι ξέρουμε και κρίνουμε ανάλογα...
Όσοι εργάζεστε ως ΙΕΠΥΑ (security) και έχετε βγάλει τη πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ, από τη μέρα αυτή και μετά, λαμβάνονται 7 μόρια ανά μήνα στη προκύρηξη 6Κ/2018!
Παιδια απο συμμετοχη γυναικων ξερει κανεις κατι ; υπαρχει κοσμος απο ιεκ η αρχαιοφυλακες εγω ειμαι κατηγορια λυκειου
Αυτοί που έκαναν τ χαρτιά στα μουσεία αν τους πάρουν θα υπογράψουν σύμβαση κ μετά δν μπορούν να πάνε στα μουσεία... επίσης δν θα τ ρισκάρουν μέχρι ν βγουν τ δικά τους οι πιο πολλοί
Αυτό εξηγώ παραπάνω φίλε Πανό. Ότι οι πιθανότητες για διορισμό είναι ελάχιστες στην προκήρυξη του υπουργείου πολιτισμού κ αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι είναι στο χώρο. Εγώ πιστοποιηθηκα με 17, βαθμός ο οποίος ειναι αρκετά καλός κ ξέρω ότι δεν έχω ελπίδες. Είναι πάρα πολλά 19 κ 20 κ όπως προείπα, η μερίδα του λέοντος πάει στις γυναίκες. Οπότε όσοι επιλέγουν για σωφρονιστικοί θα πάνε όλοι.Πανος έγραψε:Αυτοί που έκαναν τ χαρτιά στα μουσεία αν τους πάρουν θα υπογράψουν σύμβαση κ μετά δν μπορούν να πάνε στα μουσεία... επίσης δν θα τ ρισκάρουν μέχρι ν βγουν τ δικά τους οι πιο πολλοί
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
Πανος έγραψε:Αυτοί που έκαναν τ χαρτιά στα μουσεία αν τους πάρουν θα υπογράψουν σύμβαση κ μετά δν μπορούν να πάνε στα μουσεία... επίσης δν θα τ ρισκάρουν μέχρι ν βγουν τ δικά τους οι πιο πολλοί
Μπορούνε να πανε στα μουσεία και ας έχουν μπει στις φυλακές, απλά αν έχουν ολοκληρώσει την 5μηνη εκπαίδευση και έχουν υπογράψει την πρόσληψη θα πρέπει να πληρώσουν για να φύγουν.
Ισχύει ότι στα σώματα ασφαλείας και τον στρατό, αν υπογράψεις πρόσληψη μετά την εκπαίδευση υποχρεωτικά μένεις 5 χρόνια, αλλιώς πληρώνεις.
Γι αυτό οσοι αρχαιοφυλακες είναι επιτυχόντες θα το σκεφτούν δύο φορές...
ml έγραψε:Αυτό εξηγώ παραπάνω φίλε Πανό. Ότι οι πιθανότητες για διορισμό είναι ελάχιστες στην προκήρυξη του υπουργείου πολιτισμού κ αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι είναι στο χώρο. Εγώ πιστοποιηθηκα με 17, βαθμός ο οποίος ειναι αρκετά καλός κ ξέρω ότι δεν έχω ελπίδες. Είναι πάρα πολλά 19 κ 20 κ όπως προείπα, η μερίδα του λέοντος πάει στις γυναίκες. Οπότε όσοι επιλέγουν για σωφρονιστικοί θα πάνε όλοι.Πανος έγραψε:Αυτοί που έκαναν τ χαρτιά στα μουσεία αν τους πάρουν θα υπογράψουν σύμβαση κ μετά δν μπορούν να πάνε στα μουσεία... Επίσης δν θα τ ρισκάρουν μέχρι ν βγουν τ δικά τους οι πιο πολλοί
Τι ποσοστό λυκείου πιστεύεις οτι θα υπάρξει στα αποτελεσμάτα φιλε;
Με 17 θα μπεις σίγουρα όπως κ αυτοί που έχουν ποιο χαμηλό βαθμό πιστεύω... για τις άλλες κατηγορίες δν ξέρω κατά ποσο θα πάρουν...
Εδώ θα ήμαστε και θα δείτε... Το 70-80% θα είναι από λύκειο... Το μέσο όρο ηλικίας στους αρχαίους ειμαι 35 και πάνω και οι πιο πολλές γυναίκες... Που γυναίκες εμάς δεν μας νοιάζουν γιατί είναι σε άλλη κατηγορία... οποίος μπει σχολή μπορεινα φύγει οπότε θελει... Δεν είναι σώμα ασφάλειας αλλά πολιτικό προσωπικό... Μέχρι να μπουν σχολή θα έχουν βγει ήδη τα αποτελέσματα των αρχαίων... ότι σας λέω είναι ψαγμενο μέχρι τέλος!!
Καλησπερα! Ποτε υπολογιζεις να βγουν τα αποτελεσματα των σοφρονιστικων;
Εγώ υπολογίζω Οκτωβρίου-Νοεμβριο για τον λόγο που έμαθα είναι επειδή πιέζουν όλα τα σώματεια και κυρίως τον δημοτικών... Υπάρχει πιθανότητα να πάρει επιλαχόντες αυτό ακόμα δεν είναι σίγουρο... Αλλά και τον λόγο ότι έχει αθλήματα και ψυχοτεχνικες δοκιμασιες που θα καθυστερήσουν αρκετά...
Τη γνώμη μου την έχω πει σε προηγούμενα μηνύματα κ την έχω τεκμηριώσει. Στελέχη αρχαιοφυλακες όχι πάνω από 200 άτομα. Πιθανότατα λιγότερα, αλλά δε μπορώ να ξέρω σίγουρα. Άρα, το μεγαλύτερο ποσοστό θα είναι με Β επικουρια.Γιάννης έγραψε:ml έγραψε:Αυτό εξηγώ παραπάνω φίλε Πανό. Ότι οι πιθανότητες για διορισμό είναι ελάχιστες στην προκήρυξη του υπουργείου πολιτισμού κ αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι είναι στο χώρο. Εγώ πιστοποιηθηκα με 17, βαθμός ο οποίος ειναι αρκετά καλός κ ξέρω ότι δεν έχω ελπίδες. Είναι πάρα πολλά 19 κ 20 κ όπως προείπα, η μερίδα του λέοντος πάει στις γυναίκες. Οπότε όσοι επιλέγουν για σωφρονιστικοί θα πάνε όλοι.Πανος έγραψε:Αυτοί που έκαναν τ χαρτιά στα μουσεία αν τους πάρουν θα υπογράψουν σύμβαση κ μετά δν μπορούν να πάνε στα μουσεία... Επίσης δν θα τ ρισκάρουν μέχρι ν βγουν τ δικά τους οι πιο πολλοί
Τι ποσοστό λυκείου πιστεύεις οτι θα υπάρξει στα αποτελεσμάτα φιλε;
Πανο, αναφέρομαι στο υπουργείο πολιτισμού κ δε μπαίνεις με 17. Πάω στοίχημα γι αυτό. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στο χώρο κ γι αυτό επιμένω.Πανος έγραψε:Με 17 θα μπεις σίγουρα όπως κ αυτοί που έχουν ποιο χαμηλό βαθμό πιστεύω... για τις άλλες κατηγορίες δν ξέρω κατά ποσο θα πάρουν...
Τότε γιατί λες ότι πιστοποιήθηκε σ με 17 κ πιστεύεις ότι δν είσαι σίγουρος;
Καλησπέρα δηλαδή εμεις οι γυναίκες με απολυτήριο λυκείου 19,2 δεν θα εχουμε ελπίδες καθόλου?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες