Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Παιδια καλησπερα με 2672 στην β θα ειμαι μεσα. Τι λετε;
Παιδια αυτο ου λεει ο τασος ειναι αληθεια πηρα και γω στο υπουργειο Το μεσημερι και μου το ειπαν. Δεν λεω ψεμματα οποιος δεν πιστευει να παρει τηλ στο υπυργειο να το εξακρυβωσει οπως εκανα και εγω ειναι χιλια τα εκατο αληθες.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 36
Ο τασος vopis οτι λεει ειναι αληθεια χωρις να θελω να αμφισβητησω τον κ. ντουμα, απλα οτι εχει πει οντως εχουν βγει αληθινα. οπως ειχε πει και ποτε θα βγει η προκηρυξη.
Απο το υπουργριο ομως επιτρεπετε να αναφερουν ποσες αιτησεις εχουν γινει; Δεν νομιζω, αν ειναι ετσι ειναι και λογικο γιατι αλλο 400 ατομα και αλλο 100.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
DeLvIsOn έγραψε:Απο το υπουργριο ομως επιτρεπετε να αναφερουν ποσες αιτησεις εχουν γινει; Δεν νομιζω, αν ειναι ετσι ειναι και λογικο γιατι αλλο 400 ατομα και αλλο 100.
δεν βγάλανε ανακοίνωση απλά ένα παιδί είχε γνωστό και του το είπε
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Καλά ρε μαγκες, είναι δυνατόν να πέρνετε τηλέφωνο στο υπουργίο και στον Ντούμα και να ρωτάτε; Δεν ειναι κάπως πολύ παιδιάστικο; Είναι δυνατόν να ξέρει ο Ντούμας, επιδή είναι πρόεδρος ενός σωματείου; Ή μήπως ξέρει η τηλεφωνήτρια στο υπουργείο; Ότι και να λέμε τα αποτελέσματα μέχρι της 8 του μηνός θα έχουνε βγεί, αποψη μου θα βγούν την Δευτέρα (4/10) και δεν μου το είπε ο Ντούμας μου το είπε ενας αστυνόμος Α που απλα πήρε και ρώτησε τους αρμοδιους, το είχα πεί απο την Κυριακή! Αντε να δούμε! ...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
2240 για την Α και 2660 για την Β λεει ειναι εγκυρη πηγη και ενα ατομο παρακατω στην συνομιλια συμφωνει αναρτηθηκε στο facebook στην σελιδα ειδικοι φρουροι! Μακαρι να ειναι αληθεια! Αλλα παπαντζα μου φενεται μακαρι να βγω ψευτης... Τα σχολια δικα σας...
sakis7arta έγραψε:2240 για την Α και 2660 για την Β λεει ειναι εγκυρη πηγη και ενα ατομο παρακατω στην συνομιλια συμφωνει αναρτηθηκε στο facebook στην σελιδα ειδικοι φρουροι! Μακαρι να ειναι αληθεια! Αλλα παπαντζα μου φενεται μακαρι να βγω ψευτης... Τα σχολια δικα σας...
Πολύ καλό για να είναι αληθινό...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Εγω τα περιμενω ολα πλεον! Καλημερα μαγκες!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Οι αιτήσες παιδια ειναι συνολο 14348 χιλ. Στην Α κατηγορια η συμμετοχη ειναι περιπου στις 8000 χιλ αιτησεις και στην Β κατηγορια η συμμετοχη περιπου στις 6000 χιλ αιτησεις.
Ο κυριος ντουμας με σιγουρια με διαδεδεοσε πος κατι για 6000 στην β δεν ισχυει. Παψτε να παιζεται με την αγωνια και μην διαδιδεται ψευδεις ειδησεις για να προβαλεται τον εαυτο σας.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Αποτελεσματα απο εβδομαδα μαλλον! Οσο για αιτησεις αποτελεσματα κτλ. Θα δειξει!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Γιατί φίλε μου 350 ε το μήνα; Εγώ έδωσα μόνο 150 ε. Μήπως εννοείς και τα φροντηστήρια;
δεν αποκλειετε... Θα δουμε!1988 έγραψε: Αποτελεσματα σημερα παιδια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες