Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγώ πιστεύω από 9 του μήνα να ξεκινήσουν η ορκωμοσία δεν νομίζω να ασχοληθούν σκ 
Επισκέπτης

Ερώτηση, απ' όσο ξέρω ορκίζεσαι στο τμήμα που έκανες αίτηση, ισχύει αυτό ή όχι;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 1:05 pm Ερώτηση, απ' όσο ξέρω ορκίζεσαι στο τμήμα που έκανες αίτηση, ισχύει αυτό ή όχι;

Σωστά 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 1:28 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 1:05 pm Ερώτηση, απ' όσο ξέρω ορκίζεσαι στο τμήμα που έκανες αίτηση, ισχύει αυτό ή όχι;

Σωστά 

Ευχαριστώ για την απάντηση!
Talfa

Δημοσίευση από Talfa »

Λιγότεροι από 300 είναι οι επιτυχόντες, το ανέφερε σήμερα ο διευθυντής στα τελευταία αγωνίσματα που ήταν σήμερα 
Kwlotoumpas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Talfa έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 1:47 pm Λιγότεροι από 300 είναι οι επιτυχόντες, το ανέφερε σήμερα ο διευθυντής στα τελευταία αγωνίσματα που ήταν σήμερα 

Περίμενε λίγο, σε 1400 άτομα που κλήθηκαν για 876 θέσεις, όλοι κι όλοι ήμασταν >300 άτομα επιτυχόντες; Πώς γίνεται αυτό; Αυτό σημαίνει τρελή αποχή κυρίως και κοψίματα. Επίσης ο διευθυντής ήταν ένας ξανθός ή καστανόξανθος κάτι τέτοιο που έμοιαζε για καμιά 50αριά χρονών ή άλλος;

Kwlotoumpas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Kwlotoumpas έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 2:03 pm
Talfa έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 1:47 pm Λιγότεροι από 300 είναι οι επιτυχόντες, το ανέφερε σήμερα ο διευθυντής στα τελευταία αγωνίσματα που ήταν σήμερα 

Περίμενε λίγο, σε 1400 άτομα που κλήθηκαν για 876 θέσεις, όλοι κι όλοι ήμασταν >300 άτομα επιτυχόντες; Πώς γίνεται αυτό; Αυτό σημαίνει τρελή αποχή κυρίως και κοψίματα. Επίσης ο διευθυντής ήταν ένας ξανθός ή καστανόξανθος κάτι τέτοιο που έμοιαζε για καμιά 50αριά χρονών ή άλλος;

<300 *

Επισκέπτης

Παιδιά όταν λέτε 300 εννοείται αυτή που πέρασαν Δευτέρα τρίτη και τελείωσαν σωστά όχι σύνολο όσοι έδωσαν δεν γίνεται αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ 
Kwlotoumpas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 2:18 pm Παιδιά όταν λέτε 300 εννοείται αυτή που πέρασαν Δευτέρα τρίτη και τελείωσαν σωστά όχι σύνολο όσοι έδωσαν δεν γίνεται αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ 

Πιο πολλή λογική βγάζει αυτό που λες αλλιώς είναι τρελό τόσα άτομα να μην εμφανίστηκαν,να έφυγαν ή να κόπηκαν στην πορεία.
Επισκέπτης

Εσείς ρε παιδιά που περάσατε από τις ΠΚΕ , τι είδατε ; Έκοψαν τόσο κόσμο και υπήρχε τόσο μεγάλη αποχή;
500-600 επιτυχόντες να πω οκ, έχει μια λογική. Μόνο 300 είναι εξαιρετικά μικρός ο αριθμος
Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

Θέλω να το πιστέψω, αλλά δυσκολεύομαι. Με συγχωρείς φίλε μου αν λες την αλήθεια, αλλά θα περιμένω τον πίνακα.

Kwlotoumpas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 2:23 pm Εσείς ρε παιδιά που περάσατε από τις ΠΚΕ , τι είδατε ; Έκοψαν τόσο κόσμο και υπήρχε τόσο μεγάλη αποχή;
500-600 επιτυχόντες να πω οκ, έχει μια λογική. Μόνο 300 είναι εξαιρετικά μικρός ο αριθμος

Είχε μεγάλη αποχή μας είπε και δόκιμος αστυνομικός. Ο διευθυντής στα αθλήματα μας είπε όταν τελειώσαμε καλώς ήρθατε στο σώμα. Τώρα τι να σου πω κι εγώ με το μάτι έβλεπα ότι παρουσιάζονταν λιγότεροι ίσως και αρκετά λιγότεροι απ' όσοι έπρεπε να παρουσιαστούν.Κάθε μέρα παρουσίασης έπρεπε να παρουσιάζονται 156 άτομα(39 η κάθε επιτροπή επί 4 που ήταν όλες οι επιτροπές ) αλλά εγώ όταν έδωσα δεν είδα τόσα. Ήδη από την δική μου επιτροπή έλειπαν καμιά 15-20 άτομα. Τουλάχιστον τις μέρες που ήμουν εγώ. Έκοψαν αρκετούς/ές σε 1000αρι και κάτι άλλους για ποινικό μητρώο επίσης πριν τα αθλήματα. Επίσης στα αθλήματα πριν αρχίσουμε ούτε 100 δεν παίζει να ήμασταν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kwlotoumpas την Τρί Φεβ 03, 2026 2:33 pm, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Επισκέπτης

Πηγή: Trust me bro! 

Επισκέπτης

Kwlotoumpas έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 2:29 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 2:23 pm Εσείς ρε παιδιά που περάσατε από τις ΠΚΕ , τι είδατε ; Έκοψαν τόσο κόσμο και υπήρχε τόσο μεγάλη αποχή;

Είχε μεγάλη αποχή μας είπε και δόκιμος αστυνομικός. Ο διευθυντής στα αθλήματα μας είπε όταν τελειώσαμε καλώς ήρθατε στο σώμα. Τώρα τι να σου πω κι εγώ με το μάτι έβλεπα ότι παρουσιάζονταν λιγότεροι ίσως και αρκετά λιγότεροι απ' όσοι έπρεπε να παρουσιαστούν.Κάθε μέρα παρουσίασης έπρεπε να παρουσιάζονται 156 άτομα(39 η κάθε επιτροπή επί 4 που ήταν όλες οι επιτροπές ) αλλά εγώ όταν έδωσα δεν είδα τόσα. Ήδη από την δική μου επιτροπή έλειπαν καμιά 15-20 άτομα. Τουλάχιστον τις μέρες που ήμουν εγώ. Έκοψαν αρκετούς/ές σε 1000αρι και κάτι άλλους για ποινικό μητρώο επίσης πριν τα αθλήματα. Επίσης στα αθλήματα πριν αρχίσουμε ούτε 100 δεν παίζει να ήμασταν.

Καλά το ποινικό μητρώο δεν στο ελέγχουν πριν δηλώσεις στην προκήρυξη 

Επισκέπτης

Είναι και η 85 του Μαΐου οπότε λογικά όπως τα λέτε εδώ ήμαστε 400 άτομα σύνολο 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες