Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Άρα στο περίπου να μην ήρθαν 30 άτομα πάνω κάτω
Καλησπέρα παιδιά και καλή αρχή σε όλα τα παιδιά που δίναμε σήμερα. Εμένα στο γκρουπ μου κόπηκαν 3 κοπέλες και 2 άντρες. Όπως τα είπε Και ο φίλος πιο πάνω σχετικά απλά στη δίκη μου ομάδα είχε άτομο που πέρασε με 4:34 το είπε φίλος που τερματίσαμε μαζί και είχε ρολόι
Άρα πάνω κάτω με την αποχή και όσα άτομα κόπηκαν μπορούμε να πούμε ότι ήταν περίπου 30;
Παραπάνω καμία 50αρα μαζί με αθλήματα και αποχή σύνολο
Ευχαριστώ για την απάντηση! Συγγνώμη που ζαλίζουμε ρε παιδιά απλά θελουμε και εμείς να υπολογίσουμε μήπως μπούμε σαν επιλαχόντες
Εγω που είδα δώσει σε προηγούμενη προκήρυξη τρέχαμε περίπου 10 άτομα μπορεί και λίγα περισσότερα
Αν έχεις κάτω από 350 θέση στους επιλαχόντες έχεις ελπίδες
Παιδιά για τη Β’ κατηγορία κανένα νέο έχουμε πόσοι κόπηκαν και γενικότερα πως πάνε εκεί τα πράγματα;
Η απόλυτη φιέστα σήμερα στα αθλήματα, όποιος κόβεται του λένε να ξανά πάει Σάββατο να ξανά δώσει. Κορίτσια -αγόρια
Αυτό δεν μπορεί να μείνει έτσι όμως ! Χάνουν την θέση παιδιά που το αξίζουν
Έτσι γινόταν και το 19. Τους λέγανε να ξανά πάνε σε δυο μέρες να ξανά δώσουν και τους περνούσαν όλους! Και μετά μπαίνουν στη σχολή και κόβονται γιατί δεν αντέχουν όλη αυτή την πίεση
Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία! Παιδιά η αστυνομία δεν είναι εύκολο σώμα απο πολλές απόψεις! Θα πάρετε μια πρώτη γεύση στη σχολή αλλά στο δρόμο θα τα δείτε όλα! Προσέξτε πολύ γιατί μετά τη σχολή αν αποφασίσετε να παραιτηθείτε έχει πρόστιμο. Καλή συνέχεια
Παιδιά, ενημερώστε μας για την σχολή, τι γίνεται μέσα. Ο φίλος πιο πάνω τι εννοεί όταν λέει πίεση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες