Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Το πιο πιθανο ειναι να μην πας ποτε στο τοππ σου! Με βυσμα εννοειται οτι πας, αλλα και βυσμα να εχεις δε θα πας αμεσως. Οταν θα γινεις αστυφυλακας μετα απο χρονια, με το καταλληλο δοντι ισως πας!
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Παιδιά διάβαζα τωρα στο policenet τα άρθρα που έβγαλαν οι συνδικαλιστές των αστυφυλάκων. Ελπιζω να μην επηρεάσει σε τίποτα
Και το αλλο που διάβασα είναι οτι θεωρούν πως αξιοκρατικό ειναι να έχουμε τελειώσει κάποιο αει-τει και η ηλικια εισαγωγής να ειναι ιδια μς αυτη των αστυφυλάκων
Και το αλλο που διάβασα είναι οτι θεωρούν πως αξιοκρατικό ειναι να έχουμε τελειώσει κάποιο αει-τει και η ηλικια εισαγωγής να ειναι ιδια μς αυτη των αστυφυλάκων
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
https://www.facebook.com/1512049525689905/posts/2464479737113541?sfns=mo Η ΠΟΑΣΥ στράβωσε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Αντέδρασαν οι αστυφύλακες που πριν το 2009 μπαίνανε με 10.000 μόρια στις πανελλήνιες...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 35
Παιδιά κάτι που δε μου άρεσε, ελπίζω να μην ισχύσει, γιατί ή μας αναγκάζει από σεπτέμβρη να ψάξουμε φροντιστήριο για πανελλήνιες, όσοι έχουμε το όριο βέβαια, ή μας αναγκάζει να στραφούμε στους εποπ. http://policenet.gr/article/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-1500-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B1%CF%83%CF%85?fbclid=IwAR1XEDxEbYH5FUWODHFLttODERiV-bVxPKa5U_R8SsVM5rnxGqfFQ80Khk8
Πολύ χολή μάγκες για το τίποτα! Λες και οι βηταδες που έχει το σώμα και κάποιοι είναι και αντιπρόσωποι της ποασυ δεν μπήκανε με μισό τενεκέ λάδι. Τουλάχιστον από εμάς όσοι μπούμε θα πληρουμε κάποια κριτήρια και όχι επειδή είχαμε γνωστό βουλευτή. Όσο για το ενδεχόμενο να μην βγει , αυτό δεν παίζει με τίποτα!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Guppie έγραψε:Γνωριζει κάποιος αν και εφόσον μπει Σαν ειδικός φρουρός Ποτέ Μπορεί να γυρίσει στον τόπο του; Σε περίπτωση που δεν είναι από Αθήνα; Και αν ναι Πόσο γρήγορα και με ποια κριτήρια?
Εγώ πού είμαι απο νησί , ξέρω αρκετούς πού ήρθαν εδω στα 2-3 χρόνια.
Fsasa έγραψε:όχι και δεν υπάρχει λόγος.327 Α έγραψε:Ρε παιδιά τα πτυχία από ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν παίρνουν καθόλου μόρια;
και τα πτυχία που ζητάει είναι για επαλ, οαεδ και ιεκ?
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Εγώ φιλε μου είμαι από επαρχιακή πόλη και Επίσης γνωρίζω ότι ε χουν ερθε ι ειδικοι φρουροι Αλλά δεν ξέρω πότε και πώς ήρθαν.. Από Αστυφυλάκων έχω και φίλο που ήρθε στα 2 χρονια.. αλλα δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει ρόλο.. Ίσως ανήλικο παιδί; πολύτεκνος Δεν ξερωKostaskala έγραψε:Guppie έγραψε:Γνωριζει κάποιος αν και εφόσον μπει Σαν ειδικός φρουρός Ποτέ Μπορεί να γυρίσει στον τόπο του; Σε περίπτωση που δεν είναι από Αθήνα; Και αν ναι Πόσο γρήγορα και με ποια κριτήρια?
Εγώ πού είμαι απο νησί , ξέρω αρκετούς πού ήρθαν εδω στα 2-3 χρόνια.
Λέτε να αναθεωρήσει ο υπουργός και να μην βγει λόγο της διαμαρτυρίας ;
Δεν υπάρχει περίπτωση! Τους θέλει άμεσα και πάντα ήξερε ότι μπορεί να τους πάρει και μέσω πανελληνίων αλλά δεν το ήθελε!
Διασωστης31 έγραψε:Αντέδρασαν οι αστυφύλακες που πριν το 2009 μπαίνανε με 10.000 μόρια στις πανελλήνιες...
με τόσο λίγο μπαινανε; Για αξιωματικούς και πολύτεκνους πόσο ήταν;
Ελπίζω να πάρει θέση ο Ντουμας σχετικά με την ανακοίνωση που έβγαλαν αυτοί οι *****, με τις κοιλαρες που κάθονται πίσω από τα γραφεία, τους οποίους έβαλαν στο σώμα οι γνωστοί των γνωστών με τα ανάλογα ανταλλάγματα... Άμα ήθελαν από πανελλήνιες να μην πήγαιναν την βάση 17 χιλιάδες μόρια σχεδόν, να έπαιρναν περισσότερα άτομα κάθε χρόνο και χωρίς να παγώσουν τους εισακτεους για 2-3 χρόνια...
Αυτά είναι τα πρωτοφανή πράγματα, όχι οι ειδικοί φρουροί...
Που σε όλες τις άλλες χώρες του κόσμου για να γίνεις αστυνομικός απλά χρειάζεται να κάνεις αίτηση και σε παρακαλάνε κιόλας και εδώ πρέπει να αριστευσουμε και καλά μόνο και μόνο επειδή είναι δημόσιο επειδή η χώρα είναι ένα ξέφραγο χρεωκοπημενο ***** και ο καθένας κοιτάει πως να βολευτεί να έχει έναν σταθερό μισθό και να ψωλαρει..
Αυτά είναι τα πρωτοφανή πράγματα, όχι οι ειδικοί φρουροί...
Που σε όλες τις άλλες χώρες του κόσμου για να γίνεις αστυνομικός απλά χρειάζεται να κάνεις αίτηση και σε παρακαλάνε κιόλας και εδώ πρέπει να αριστευσουμε και καλά μόνο και μόνο επειδή είναι δημόσιο επειδή η χώρα είναι ένα ξέφραγο χρεωκοπημενο ***** και ο καθένας κοιτάει πως να βολευτεί να έχει έναν σταθερό μισθό και να ψωλαρει..
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 35
Όπως το πες, ακριβώς. "ξέφραγο χρεοκωπημένο μπουρδέλο"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες