Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από ARN »

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/225845/asep-eos-telos-noemvri-ta-apotelesmata-tis-3k-2018-tis-epomenes-imeres-oi-nees-proslipseis-se-dimous?m=1

"ΑΣΕΠ: Εως τέλος Νοέμβρη τα αποτελέσματα της 3Κ/2018, τις επόμενες ημέρες οι νέες προσλήψεις σε δήμους"
Arlekin

Δημοσίευση από Arlekin »

Εγω παντως βλεπω εισαγωγή στην σχολη απο Μάρτιο οπως παει τ θεμα.. Εσεις τι λετε ρε παιδια;
Vag13

Δημοσίευση από Vag13 »

Ιανουριο τα δικα μας λογικα... οτι να ναι!
Vag13

Δημοσίευση από Vag13 »

Εγω πιο αργα τ βλεπω φιλε...
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Νοεμβρη-Δεκεμβρη θα βγουν τα δικά μας παιδία...
..

Δημοσίευση από .. »

Τα αποτελέσματα δεν αργούν κύριοι... Μεγάλο ποσοστό αποφοίτων λυκείου στα αποτελέσματα!!
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Αυτό το ξέρουμε σίγουρα φίλε για τους αποφοίτους;
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

.. έγραψε:Τα αποτελέσματα δεν αργούν κύριοι... Μεγάλο ποσοστό αποφοίτων λυκείου στα αποτελέσματα!!
Έχεις πληροφορίες από μέσα φίλε μου; Μακάρι να έχεις δίκιο πάντως.
..

Δημοσίευση από .. »

Οσοι απόφοιτοι έχετε απολυτήρια 18+και γλώσσα μην φοβάστε...
.

Δημοσίευση από . »

Πολλοί δεν έβαλαν το χαρτί γιατρού και δεν υπέγραψαν την αίτηση με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό τους απο τον διαγωνισμό!
Τάκης

Δημοσίευση από Τάκης »

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα... Επειδή η συγκεκριμένη προκήρυξη είναι λίγο μπερδεμα σε όλα της πολλά παιδιά εκαναν λάθος αίτηση... Δηλα Δη σου έλεγε μέσα στο ΦΕΚ χαρτί ορθοπεδικου που πολύ δεν το έβαλαν και κυρίως δικηγόροι που είναι η δουλειά τους δεν το είδαν λεει στο ΦΕΚ... Μετά σου ζητάγε στα αγγλικά ή σε οποιοδήποτε ξένη γλώσσα να βάλεις την μετάφραση που πολλοί παλι δεν την εβαλαν... Και κάτι πολύ βασικό είναι ότι στην αίτηση επρεπενα υπογράψεις και σχεδόν το μεγαλύτερο ποσοστό από εμάς δεν το εκανε... Εγώ μίλησα με ΑΣΕΠ και μου είπαν ότι από την στιγμή που αναγράφεται μέσα στο ΦΕΚ και δεν τα κάνουμε απευθείας ακυρώνομαστε... Εγω προσωπικα ξέρω παιδι με το ΙΕΚ που δεν έβαλε μέσα ούτε χαρτι γιατρού ούτε μεταφραση αγγλικών.. Πάει άκυρος.. κάντε υπομονή και η προκήρυξη έκρυβε πολλές παγίδες...
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Ρε μην πιστεύετε κάποιους που μιλάνε γενικά κανεις δν ξέρει τίποτα... στον ΑΣΕΠ δν έχουν κοιτάξει τα δικά μας... έτσι θα σας πούνε γενικά πόσοι έχουν τ χαρτί;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Ρε παιδιά τίποτα δεν ξέρουμε σίγουρα όλα είναι εκτιμήσεις προσωπικές και εκτός από τον ml που έχει κάνει μια έρευνα και έχει παραθέσει τα στοιχεία όλοι οι άλλοι κρίνουμε από προσωπική εκτίμηση που προφανώς είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Τα αποτελέσματα δεν πρόκειται να βγουν τον επόμενο μήνα γιατί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα εργάζεται ο ΑΣΕΠ για την 3Κ και το έχουν πει οι ίδιοι αυτό, προφανώς θα βγουν είτε Δεκέμβριο είτε Ιανουάριο.
Τάκης

Δημοσίευση από Τάκης »

Εγώ φίλε επειδη τα έψαξα και όχι με λόγια, στελεχοι πιστοποίημενα είναι πολύ λίγα και σε ηλικία έως 32.. και αρχαιοφυλακες είναι περίπου 1200-1300 πιστοποίημενοι αλλά ηλικία μέσο όρο σε αυτούς ειναι 35 και πανω, πολύ λίγοι σε ηλικία που μπορούν να κάνουν αλλά και πάλι από αυτους ρε φίλε ήξεραν ότι θα έβγαινε η δικιά τους προκήρυξη και δεν ασχοληθηκαν με τους σωφρονιστικους γιατί πίστεψεμε όλοι φοβούνται φίλε και σου λέει ας κάτσω στα μουσεία που είμαι από το να πάω σωφρονιστικος... Οσο για τα χαρτιά που σας λέω μίλησα με άτομο από ΑΣΕΠ και πολλοι δεν έβαλαν Χαρτι γιατρόυ, μετάφραση ξένων γλωσσών και πολλοί δεν υπόγραψαν την αίτηση... Απευθείας ακυρώνονται.. θα το δειτε...
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Τάκης έγραψε:Εγώ φίλε επειδη τα έψαξα και όχι με λόγια, στελεχοι πιστοποίημενα είναι πολύ λίγα και σε ηλικία έως 32.. και αρχαιοφυλακες είναι περίπου 1200-1300 πιστοποίημενοι αλλά ηλικία μέσο όρο σε αυτούς ειναι 35 και πανω, πολύ λίγοι σε ηλικία που μπορούν να κάνουν αλλά και πάλι από αυτους ρε φίλε ήξεραν ότι θα έβγαινε η δικιά τους προκήρυξη και δεν ασχοληθηκαν με τους σωφρονιστικους γιατί πίστεψεμε όλοι φοβούνται φίλε και σου λέει ας κάτσω στα μουσεία που είμαι από το να πάω σωφρονιστικος... Οσο για τα χαρτιά που σας λέω μίλησα με άτομο από ΑΣΕΠ και πολλοι δεν έβαλαν Χαρτι γιατρόυ, μετάφραση ξένων γλωσσών και πολλοί δεν υπόγραψαν την αίτηση... Απευθείας ακυρώνονται.. θα το δειτε...
Θα συμφωνήσω στα περισσότερα από αυτά και κυρίως στο ότι δεν υπάρχουν πολλά στελέχη και αρχαιοφυλακες που να πληρούν τα κριτήρια της προκηρυξης. Τους λόγους τους έχω εξηγήσει κ εγώ σε προηγούμενα μηνύματα μου. Θα διαφωνήσω μόνο σε κάτι που το έχουν αναφέρει Κ άλλοι σ αυτό το φόρουμ κ δεν είναι άλλο απ το ότι οι αρχαιοφυλακες περιμένουν τη δική τους προκήρυξη να διοριστούν. Αυτό παιδιά δεν ισχύει γιατί απ τις 186 θέσεις που βγήκαν, οι 75 περίπου αφορουν εντοπιότητα και μάλιστα σε πολλά νησιά που αποκλείεται να υπάρχουν πιστοποιημένοι του κλάδου. Επίσης πολλές θέσεις αφορούν ειδικές κατηγορίες με ο, τι αυτό συνεπάγεται. Να υπενθυμίσω επίσης ότι απ τους 1100 περίπου πιστοποιημένους φυλακες, περίπου 750-800 είναι γυναίκες, οι οποίες έχουν γράψει κ τους καλύτερους βαθμούς και άρα προηγούνται στον πίνακα. Εν κατακλείδι, οι άντρες αρχαιοφυλακες που θα διοριστούν θα είναι ελάχιστοι. Σας το λέω με κάθε βεβαιότητα κ εδώ θα είμαστε να το σχολιάσουμε όταν έρθει η ώρα. Επαναλαμβανω όμως ότι αυτό δεν αλλάζει κάτι γενικά κ ότι στην προκήρυξη των σωφρονιστικών θα είναι λίγοι οι επιτυχόντες σε κυρία ειδικότητα κ Α επικουρια έτσι Κ αλλιώς.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες