Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Τι να σας πω ετσι μου ειπαν! Παραξενο!
nik έγραψε:Παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση εγώ κατέθεσα τα χαρτιά δεν ήμου στις ειδικές δύναμης στο στρατό και όταν έδινα το πιστοποιητικό τύπου α μου έλεγαν αφού δεν είσαι ειδικές δύναμης δεν χρειαζόμαστε ισχύ αυτό;
Ρε παιδιά είναι δυνατόν να συμμετέχετε σε διαγωνισμό και να μην διαβάζετε την προκήρυξη; Το λέει ξεκάθαρα ότι πιστοποιητικό τύπου Α από την στρατολογία πρέπει να προσκομίσουν όσοι ήταν Ειδικές Δυνάμεις, Έφεδροι Αξιωματικοί, Προεδρική Φρουρά και ΕΠ. ΟΠ. Για τους υπολοίπους δεν χρειάζεται
Καμια πληροφορια;
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Καμια πληροφορια;
Όλοι αγωνιούμε Σιμεών αλλά δυστυχώς ό, τι πληροφορία και να έχει ο καθένας μας είναι αποσπασματική και σίγουρα δεν αντανακλά την πραγματικότητα. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη βδομάδα που θα ανακοινωθεί και ο αριθμός των υποψηφίων που έκαναν τα χαρτιά τους για να αρχίσουμε έναν νέο γύρο προβλέψεων
δημητρης25 έγραψε:Με 2200 στην β δεν παω πουθενα. Ελλαδαρα-δημητρης25 σημειωσατε ασσο! Δεν περνω τα μορια ειδικων δυναμεων αν κ περσυ τα πηρα κανονικα! Δεν πειραζει, καλη καρδια κ μια ενσταση που πιθανον θα παει στα τσακιδια. Καλη επιτυχια σε ολους κ σε ολες κ ψηλα το κεφαλι!
τι λες ρε Δημητρη; Πως γινεται αυτο; Μηπως δεν καταλαβες κατι καλα; Τι σου ειπανε και σκαλωσες ετσι?
Iraklis έγραψε:ferelpis έγραψε:
Συγνωμη φιλε μου αλλα παπατζιλικια σου λεγανε, με 2380 εγω Πέρυσι Και δεν με καλεσαν καθολου και οχι μονο εμενα κ αλλους με μορια κοντα στα δικα μ... Αρα μην το ψαχνεις... Επισης σκεφτειτε οσοι λεμε για το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα οτι Πέρυσι Ειχαμε εκλογες και καποια πραγματα γιατι και πως δεν ξερω ειχαν Παγώσει-αργήσει Αν φετος δεν εχουμε εκλογες μεχρι τον νοεμβριο η Δημοψήφισμα Ειναι Λογικό Να βγουν σε Μικρότερο Χρονικο Διάστημα
Αδερφέ κάθε εμπόδιο για καλό, δεν μπήκες πέρυσι θα μπεις φέτος σίγουρα με αυτά τα μόρια. Εμείς με τα 2240 να δούμε τι θα κάνουμε
Αδερφε τα ανεβασα κι'αλλο γιατι Ακουγόταν Οτι παλι 500 ατομα θα παρει αλλο αν εγινε φετος το θαυμα γιατι Περί Θαυματος Πρόκειται!
ferelpis έγραψε:Iraklis έγραψε:ferelpis έγραψε:
Συγνωμη φιλε μου αλλα παπατζιλικια σου λεγανε, με 2380 εγω Πέρυσι Και δεν με καλεσαν καθολου και οχι μονο εμενα κ αλλους με μορια κοντα στα δικα μ... Αρα μην το ψαχνεις... Επισης σκεφτειτε οσοι λεμε για το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα οτι Πέρυσι Ειχαμε εκλογες και καποια πραγματα γιατι και πως δεν ξερω ειχαν Παγώσει-αργήσει Αν φετος δεν εχουμε εκλογες μεχρι τον νοεμβριο η Δημοψήφισμα Ειναι Λογικό Να βγουν σε Μικρότερο Χρονικο Διάστημα
Αδερφέ κάθε εμπόδιο για καλό, δεν μπήκες πέρυσι θα μπεις φέτος σίγουρα με αυτά τα μόρια. Εμείς με τα 2240 να δούμε τι θα κάνουμε
Αδερφε τα ανεβασα κι'αλλο γιατι Ακουγόταν Οτι παλι 500 ατομα θα παρει αλλο αν εγινε φετος το θαυμα γιατι Περί Θαυματος Πρόκειται!
Άμα τα ανέβασες κι άλλο ξεκίνα από τώρα να ετοιμάζεσαι για το 1000άρι γιατί είσαι 1000% μέσα. Μακάρι να πέσουν οι βάσεις να τα πούμε στην σχολή φίλε!
δημητρης25 έγραψε:Γιατι αλλιως ειναι λεει τα χαρτια μου στο Γες κ αλλιως στην στρατολογια! Δεν απολυθηκα σε στρατοπεδο ειδικων δυναμεων (λογο κατ'εξερεσεις μεταθεσης) για το Γες δεν ημουν καταδρομεας για την στρατολογια ναι! Περσυ τα πηρα κανονικα τα μορια ομως. Να πηδηξω τωρα απο τον ισθμο τωρα η μετα; Τους λεω περσυ γιατι τα πηρα; Αλλο περσυ αλλο φετος μου λενε. Παει καλα ο κοσμος; Που να βρω ακρη οταν δεν ξερουν εκει τι τους γινετε; Θα κανω ενσταση αλλα δεν νομιζω να πετυχω κατι.
Φίλε να το παλέψεις! Τι άλλο πέρυσι άλλο τώρα θα μας ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ σε αυτήν την χώρα! Δηλαδή τι άλλαξε; Τα χαρτιά τα έστειλες και σου ήρθε κάτι πίσω η στο είπαν αυτό στην στρατολογία;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Με πηραν τηλ. Εχθες το πρωι. Να παω στην στρατολογια στο ρουφ να παρω μια βεβαιωση για το Ι κ αν περνω τα μορια!(το ποιστοποιητικο τυπου α που τους πηγα τα ελεγε ολα μεσα) παω στην στρατολογια το πρωι κ τους λεω τι μου ειπε κ αν μπορουν να μου δωσουν μια βεβαιωση... Εκει ο τυπος μου λεει πανε καλα; Του δειχνω αυτο το χαρτι που ειχα κ μου λεει δεν χρειαζεσε κατι αλλο! Τα λεει ολα εδω, δεν τα βλεπουν; Φευγω εγω ολος χαρα κ τους περνω τηλ. Μετα! Μου λεει ο αστυνομος εκει εμεις δεν μιλαμε με το ρουφ μιλαμε με το Γες, το γες λεει οτι δεν ησουν καταδρομεας. Εκει του λεω με στειλατε ομως. Βρες ακρη με το Γες, δεν μπορουμε να ασχολουμαστε μαζι σου. Μιλαω με το γες κ μου λενε οτι οντως δεν περνω τα μορια κ οτι περσυ τα πηρα απο λαθος! Κ του λεω πιο λαθος; Εδωσα λεφτα του λεω χριστιανε μου για να παρω lower, χαλασα το χερι μου κ μου λες οτι ειναι λαθος; Παμε καλα; Μου ειπαν να κανω ενσταση κ οτι βγει. Ωραια ιστορια ε;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Αγαπητοι συναδελφοι με 21700 εχω καμια ελπιδα στους πρωτους επιλαχοντες?
δημητρης25 έγραψε:Με πηραν τηλ. Εχθες το πρωι. Να παω στην στρατολογια στο ρουφ να παρω μια βεβαιωση για το Ι κ αν περνω τα μορια!(το ποιστοποιητικο τυπου α που τους πηγα τα ελεγε ολα μεσα) παω στην στρατολογια το πρωι κ τους λεω τι μου ειπε κ αν μπορουν να μου δωσουν μια βεβαιωση... Εκει ο τυπος μου λεει πανε καλα; Του δειχνω αυτο το χαρτι που ειχα κ μου λεει δεν χρειαζεσε κατι αλλο! Τα λεει ολα εδω, δεν τα βλεπουν; Φευγω εγω ολος χαρα κ τους περνω τηλ. Μετα! Μου λεει ο αστυνομος εκει εμεις δεν μιλαμε με το ρουφ μιλαμε με το Γες, το γες λεει οτι δεν ησουν καταδρομεας. Εκει του λεω με στειλατε ομως. Βρες ακρη με το Γες, δεν μπορουμε να ασχολουμαστε μαζι σου. Μιλαω με το γες κ μου λενε οτι οντως δεν περνω τα μορια κ οτι περσυ τα πηρα απο λαθος! Κ του λεω πιο λαθος; Εδωσα λεφτα του λεω χριστιανε μου για να παρω lower, χαλασα το χερι μου κ μου λες οτι ειναι λαθος; Παμε καλα; Μου ειπαν να κανω ενσταση κ οτι βγει. Ωραια ιστορια ε;
Έγινε λάθος; Έτσι απλά; Δηλαδή άμα έμπαινες και έψαχναν τα χαρτιά σου θα σε έδιωχναν μετά; Η θα σε κρατούσαν; Γιατί να είναι OTI NA NAI αυτή η χώρα;
Φίλε, να το παλέψεις μέχρι το τέλος! Ποτέ δεν ξέρεις, αν και για να στο είπαν από το ΓΕΣ δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Ελπίζω να μίλούσεςωμε κάποιο υπεύθυνο άτομο εκεί!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 25
Να πάρεις δικηγόρο και να μην το αφήσεις ακους?
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Το ακουω ρε βασιλη! Το ακουω. Θα το παλεψω κ οτι γινει.nothing is over που λεει κ φιλος μου Ο γιαννακης Ο ραμπο!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Καλησπερα! Την δευτερα ειναι η τελευταια μερα που μπορω να κανω χαρτια! Εχω 2300 μορια στην α κατηγορια αξιζει λετε τον κοπο ή μονο η απογοητευση στο τελος! Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει που γνωριζει πανω κατω
Ρε παιδια με 2550 στην β εχο καμια ελπιδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες