Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Pettan

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Pettan »

Ρε παιδιά πατάω υποβολή και μου βγάζει το διακριτικό ασφαλείας δεν ταίριαζει, το αίτημα ματαιώθηκε, μου το έκανε 3 φορές, είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;
τα τηλέφωνα είναι κλειστά σήμερα για να τους πάρω 

Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Η βάση νομίζω θα εξαρτηθεί από αριθμό.εποχιακων που θα κάνουν αίτηση ..από εθελοντές.και εργασιακή εμπειρία αυτά τα τρία έχουν θεωρώ προταιρεοτητα αν αυτά τα άτομα είναι ας πούμε 600 θα μπούνε και μετά ακολουθούν οι λοιποί γιατί στην προκήρυξη που πήραν 150 άτομα είδα μόρια πάνω από 90  άρα ένας με 10 δηλαδή ειδικές κ πχ ουκ τπου να μπει
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

πιστεύετε ο μεγάλος όγκος αιτήσεων έχει γίνει η ακόμα είναι νωρίς και οι περισσότεροι θα της κάνουν ποίο μετά 
Επισκέπτης

Πόσα μέλη είμαστε 

Alkis358

Δημοσίευση από Alkis358 »

Καλησπέρα σε όλους. Κατέχω απολυτήριο επαλ αλλά και πτυχίο επαλ…στην προκήρυξη αναφέρει ότι πρέπει να κατατεθούν και τα δύο αυτά δικαιολογητικά…αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποιος βαθμός θα μετρήσει ; Από το απολυτήριο ή από το πτυχίο ; 

Επισκέπτης

Alkis358 έγραψε: Σάβ Ιούλ 11, 2026 7:42 pm Καλησπέρα σε όλους. Κατέχω απολυτήριο επαλ αλλά και πτυχίο επαλ…στην προκήρυξη αναφέρει ότι πρέπει να κατατεθούν και τα δύο αυτά δικαιολογητικά…αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποιος βαθμός θα μετρήσει ; Από το απολυτήριο ή από το πτυχίο ; 

Το ένα από τα 2 καταθέτεις όχι και τα 2
Επισκέπτης

Alkis358 έγραψε: Σάβ Ιούλ 11, 2026 7:42 pm Καλησπέρα σε όλους. Κατέχω απολυτήριο επαλ αλλά και πτυχίο επαλ…στην προκήρυξη αναφέρει ότι πρέπει να κατατεθούν και τα δύο αυτά δικαιολογητικά…αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποιος βαθμός θα μετρήσει ; Από το απολυτήριο ή από το πτυχίο ; 

Και εγώ από ΕΠΑΛ είμαι και έβαλα μόνο το απολυτήριο λυκείου όχι το πτυχίο έπρεπε να βάλω και το πτυχίο?
Loco7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Loco7 »

Εκεί που γράφει ότι είναι μόνο για ανάγνωση και όχι για επεξεργασία ή αίτηση το γράφει σε όλους ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 11, 2026 8:54 am Καλημέρα! Εάν κάποιος έκανε σήμερα την αίτηση ,ας μας ενημερώσει περίπου το αριθμό έβγαλε η αίτηση του,να έχουμε μία ιδέα ..

630 πριν μια ώρα περίπου 
Επισκέπτης

Καλημέραα ξέρει κανείς να απαντήσει εαν πρέπει να καταθέσουμε και το πτυχίο και απολυτήριο εμείς που είμαστε από ΕΠΑΛ 
Επισκέπτης

Καλημέρα,εάν κανει κάποιος αίτηση σήμερα,ας μας ενημερώσει για τον αριθμό αίτησης...
Επισκέπτης

Σήμερα άνοιξα λογαριασμό και είμαι νούμερο 1075 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 12, 2026 4:33 pm Σήμερα άνοιξα λογαριασμό και είμαι νούμερο 1075 

πώς της βλέπετε της συμμετοχής μέχρι σήμερα επίσης πόσες λέτε ακόμα να γίνουν; :)

Επισκέπτης

Έχει αντιμετωπίσει κι άλλος πρόβλημα με την δημιουργία λογαριασμού να μην τον αφήνει να κάνει επαλήθευση από το email ; Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές και ανάκτηση κωδικού πρόσβασης και δεν με αφήνει με τίποτα , εάν το αντιμετώπισε κ άλλος ας γράψει τι έκανε .
Papas

Δημοσίευση από Papas »

Πληροφορίες λένε ότι αιτήσεις θα είναι λίγες εξαιτίας του καθεστώς μεταθέσεων και του άγνωστου τόπου τοποθέτησης ως γνωστό για πολλά χρόνια θα βρεθούμε εκτός τόπου διαμονής και αυτό είναι αποτρεπτικό δηλαδή κάποιος από Λάρισα μπορεί να βρεθεί σε νησί για πολλά πολλά χρονιακλπεφτα χρόνια σε οποιοδήποτε μέρος Ελλάδας και μετά μόρια και το σύστημα στην Πυροσβεστική άλλαξε και πλέον έχει μεταθέσεις χωρίς να υπάρχει επιθυμία υπάρχουν πολλά τηλεφωνήματα στο αρχηγείο για αυτά τα θεματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες