Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 143
Επειδή και εγώ έχω ανάγκη από θέμα δουλειάς και με πιέζουν ρώτησα γνωστό μου είπε ότι το θέμα μπορεί να τραβήξει έως και Ιανουάριο Ελπίζω να μην ισχύει αλλιώς καλό 21 κορίτσια
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για το 11 απολυτήριο και πόσο αυτό ρίχνει το επίπεδο του Σώματος... Κάντε μια βόλτα στα λιμάνια και σε κάποια Λιμεναρχεία να δείτε κάποιους λιμενικούς 1.65,100 κιλά με κοιλιές μέχρι τα γόνατα, να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Αυτό δεν ρίχνει το επίπεδο του Σώματος; Συνέλθετε μερικοί. Σχηματίστε γνώμη για έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσετε, αφού κάνετε υπηρεσίες μαζί του και αφού δείτε τι πάστα ανθρώπου είναι μιλήστε για επίπεδο. Δεν εχω ούτε 19, ούτε 20 απολυτήριο. Ενα ταπεινό 16 με το ζόρι έχω, ελπίζω όμως κάποια μέρα αν κάποιος απο σας με γνωρίσει να χαίρεται να κάνει υπηρεσία μαζί μου (αν τελικά μπώ), και να μπορεί να πει 2 κουβέντες μαζί μου! Φιλικά! Υπομονή και υγεία σε όλους!
Τα είπες όλα τώρα φίλε. Όσο για τους επιλαχόντες που λέει και τον ενδιαφέρει τόσο πολύ ο βαθμός απολυτηρίου να του υπενθυμίσω ότι στους επιλαχοντες είμαστε ατομα με πολύ καλό βαθμό απολυτηρίουSiskos5 έγραψε:Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για το 11 απολυτήριο και πόσο αυτό ρίχνει το επίπεδο του Σώματος... Κάντε μια βόλτα στα λιμάνια και σε κάποια Λιμεναρχεία να δείτε κάποιους λιμενικούς 1.65,100 κιλά με κοιλιές μέχρι τα γόνατα, να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Αυτό δεν ρίχνει το επίπεδο του Σώματος; Συνέλθετε μερικοί. Σχηματίστε γνώμη για έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσετε, αφού κάνετε υπηρεσίες μαζί του και αφού δείτε τι πάστα ανθρώπου είναι μιλήστε για επίπεδο. Δεν εχω ούτε 19, ούτε 20 απολυτήριο. Ενα ταπεινό 16 με το ζόρι έχω, ελπίζω όμως κάποια μέρα αν κάποιος απο σας με γνωρίσει να χαίρεται να κάνει υπηρεσία μαζί μου (αν τελικά μπώ), και να μπορεί να πει 2 κουβέντες μαζί μου! Φιλικά! Υπομονή και υγεία σε όλους!
- topgun22
- Posts in topic: 127
Μια χαρά τα είπε ο φίλος μακάρι όλοι να είναι έτσι συνειδητοποιημένοι και όχι να βγάζουν κόμπλεξ. Λοιπόν όσο για την κατάταξη εμένα μου είχαν πει άτομα του σώματος για οκτώβρη βαριά βαριά στο τέλος. Ας ελπίσουμε να μην στραβώσει το σύμπαν όλο και πάμε μακριά. Μιας και φτάνουμε στο τέλος παιδιά κάθε πληροφορία πολύτιμη. Ο καθένας ότι ακουει λέει δεν εχει σκοπό να παραπλανήσει όπως άλλοι. Επίσης έχουμε κάνα άλλο νεο από τα εξιτ πολς των ενστάσεων; Χαχαχα
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Siskos5 έγραψε:Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για το 11 απολυτήριο και πόσο αυτό ρίχνει το επίπεδο του Σώματος... Κάντε μια βόλτα στα λιμάνια και σε κάποια Λιμεναρχεία να δείτε κάποιους λιμενικούς 1.65,100 κιλά με κοιλιές μέχρι τα γόνατα, να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Αυτό δεν ρίχνει το επίπεδο του Σώματος; Συνέλθετε μερικοί. Σχηματίστε γνώμη για έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσετε, αφού κάνετε υπηρεσίες μαζί του και αφού δείτε τι πάστα ανθρώπου είναι μιλήστε για επίπεδο. Δεν εχω ούτε 19, ούτε 20 απολυτήριο. Ενα ταπεινό 16 με το ζόρι έχω, ελπίζω όμως κάποια μέρα αν κάποιος απο σας με γνωρίσει να χαίρεται να κάνει υπηρεσία μαζί μου (αν τελικά μπώ), και να μπορεί να πει 2 κουβέντες μαζί μου! Φιλικά! Υπομονή και υγεία σε όλους!
Αγαπητέ Σίσκο5 το θέμα είναι να μπεις, μετά δεν βαριέσαι. Γιατί μετά δεν υπάρχει το κριτήριο της αξιολόγησης ΔΜς, όπως σε άλλες χώρες. Και αυτός με το 11 απολυτήριο, καλός θα είναι στην δουλειά του όπως και άλλοι. Πρόσληψη επιλαχόντων= μη έκδοση νέας προκήρυξης (δηλαδή δεν θα ψηφίσουν).
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Κάποιοι άνθρωποι από παλιά έως σήμερα βρίσκονται στο δημόσιο με πλαστά απολυτήρια και και ακόμη δεν έχουν πιαστεί όλοι. Την δουλειά τους την κάνουν σωστά, αλλά μπήκαν διά της πλαγίας οδού. Συμπέρασμα: Εφόσον η προκήρυξη αφορά 155 ΛΦ, οι επιλαχόντες κανονικά υπάρχουν σε περίπτωση παραίτησης κάποιου άλλου επιτυχόντα. Τυχόν προσλήψεις που είχαν γίνει στο παρελθόν μέχρι και σήμερα είναι διά της πλαγίας οδού, κοινώς ψηφαλάκια. Το 2016-2017 δεν σχολιάζω που πήραν 2 σειρές επιλαχόντων και μετά φάγανε μαύρο. Προς όλους εσάς, οι δικές σας πληροφορίες λένε ότι θα πάρουν επιλαχόντες, ενώ οι δικές μου ότι θα βγει νέα προκήρυξη ΛΦ της Ν. Δ. Ρωτήστε λίγο ψηλά και όχι χαμηλά για να το επιβεβαιώσετε.
Papadopoulos1988, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την φιλοσοφία του περι "δεν βαριέσαι". Κάτι τέτοια σκεπτικά έχουν φέρει την Ελλάδα και το Λιμενικό στην σημερινή τους κατάσταση. Αφού μπαίνεις που μπαίνεις σε ένα σώμα ασφαλείας φρόντισε τουλάχιστον να κρατήσεις τα τυπικά προσόντα, δεν αναφέρομαι σε τίποτα τρελό. Να μην ζυγίζεις 30 κιλά πανω απ το κανονικό, και το σώμα σου να θυμίζει κάποιον που υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας. Τοσο απλό. Τώρα, οσον αφορά την νέα προκήρυξη η αν θα πάρει επιλαχόντες δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν εχω πληροφορίες. Φιλικά.
- topgun22
Δεν έχουμε δει τελικούς, δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η κατάταξη ακόμα και των σημαιοφόρων που αγνοείται και οι άλλοι με το ζόρι να μπουν. Το τοπίο είναι θολό έως σκοτάδι για το πότε θα μπει ο κόσμος των προκηρύξεων και βιάζονται να μπουν και οι επιλαχόντες. Γυρνάτε πλευρό γιατί πιαστήκατε! Αλλιώς μαζέψτε κάνα μόριο για του χρόνου να μην είστε επιλαχόντες. Γίνομαι κακός και δεν το θέλω αλλά αμάν ...
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Siskos5 έγραψε:Papadopoulos1988, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την φιλοσοφία του περι "δεν βαριέσαι". Κάτι τέτοια σκεπτικά έχουν φέρει την Ελλάδα και το Λιμενικό στην σημερινή τους κατάσταση. Αφού μπαίνεις που μπαίνεις σε ένα σώμα ασφαλείας φρόντισε τουλάχιστον να κρατήσεις τα τυπικά προσόντα, δεν αναφέρομαι σε τίποτα τρελό. Να μην ζυγίζεις 30 κιλά πανω απ το κανονικό, και το σώμα σου να θυμίζει κάποιον που υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας. Τοσο απλό. Τώρα, οσον αφορά την νέα προκήρυξη η αν θα πάρει επιλαχόντες δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν εχω πληροφορίες.Φιλικά.
Το ''δεν βαριέσαι'' δεν είναι κάτι δικό μου. Η φιλοσοφία αυτή επικρατεί όμως. Από την στιγμή που δεν υπάρχει αξιολόγηση για το σωματικό βάρος, δεν μπορείς να πεις κάτι. Οπότε καταλήγουμε ότι μπαίνεις με ΔΜΣ 27 και μετά γίνεσαι 160 κιλά.
papadopoulos1988 έγραψε:Siskos5 έγραψε:Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για το 11 απολυτήριο και πόσο αυτό ρίχνει το επίπεδο του Σώματος... Κάντε μια βόλτα στα λιμάνια και σε κάποια Λιμεναρχεία να δείτε κάποιους λιμενικούς 1.65,100 κιλά με κοιλιές μέχρι τα γόνατα, να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Αυτό δεν ρίχνει το επίπεδο του Σώματος; Συνέλθετε μερικοί. Σχηματίστε γνώμη για έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσετε, αφού κάνετε υπηρεσίες μαζί του και αφού δείτε τι πάστα ανθρώπου είναι μιλήστε για επίπεδο. Δεν εχω ούτε 19, ούτε 20 απολυτήριο. Ενα ταπεινό 16 με το ζόρι έχω, ελπίζω όμως κάποια μέρα αν κάποιος απο σας με γνωρίσει να χαίρεται να κάνει υπηρεσία μαζί μου (αν τελικά μπώ), και να μπορεί να πει 2 κουβέντες μαζί μου! Φιλικά! Υπομονή και υγεία σε όλους!
Αγαπητέ Σίσκο5 το θέμα είναι να μπεις, μετά δεν βαριέσαι. Γιατί μετά δεν υπάρχει το κριτήριο της αξιολόγησης ΔΜς, όπως σε άλλες χώρες. Και αυτός με το 11 απολυτήριο, καλός θα είναι στην δουλειά του όπως και άλλοι. Πρόσληψη επιλαχόντων= μη έκδοση νέας προκήρυξης (δηλαδή δεν θα ψηφίσουν).
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Κάποιοι άνθρωποι από παλιά έως σήμερα βρίσκονται στο δημόσιο με πλαστά απολυτήρια και και ακόμη δεν έχουν πιαστεί όλοι. Την δουλειά τους την κάνουν σωστά, αλλά μπήκαν διά της πλαγίας οδού. Συμπέρασμα: Εφόσον η προκήρυξη αφορά 155 ΛΦ, οι επιλαχόντες κανονικά υπάρχουν σε περίπτωση παραίτησης κάποιου άλλου επιτυχόντα. Τυχόν προσλήψεις που είχαν γίνει στο παρελθόν μέχρι και σήμερα είναι διά της πλαγίας οδού, κοινώς ψηφαλάκια. Το 2016-2017 δεν σχολιάζω που πήραν 2 σειρές επιλαχόντων και μετά φάγανε μαύρο. Προς όλους εσάς, οι δικές σας πληροφορίες λένε ότι θα πάρουν επιλαχόντες, ενώ οι δικές μου ότι θα βγει νέα προκήρυξη ΛΦ της Ν. Δ. Ρωτήστε λίγο ψηλά και όχι χαμηλά για να το επιβεβαιώσετε.
Εκτός από ψεύτης, μουλιαπας, είσαι και πρηξας. Ρε αγόρι μου δεν θα βγάλει άλλη προς το παρόν λόγω ιού. Και πίστεψε με υψηλά ιστάμενος το είπε... Ότι θα πάρει επιλαχόντες και του χρόνου τέλος του 2021 οχι για λιμενοφυλακες, γιαυτο έκαναν παραγγελία στρώματα κτλπ και θα φτιάξουν τη σχολή ΛΦ όσο πιο σύντομα γίνεται!
- topgun22
Lina91 έγραψε:papadopoulos1988 έγραψε:Siskos5 έγραψε:Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για το 11 απολυτήριο και πόσο αυτό ρίχνει το επίπεδο του Σώματος... Κάντε μια βόλτα στα λιμάνια και σε κάποια Λιμεναρχεία να δείτε κάποιους λιμενικούς 1.65,100 κιλά με κοιλιές μέχρι τα γόνατα, να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Αυτό δεν ρίχνει το επίπεδο του Σώματος; Συνέλθετε μερικοί. Σχηματίστε γνώμη για έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσετε, αφού κάνετε υπηρεσίες μαζί του και αφού δείτε τι πάστα ανθρώπου είναι μιλήστε για επίπεδο. Δεν εχω ούτε 19, ούτε 20 απολυτήριο. Ενα ταπεινό 16 με το ζόρι έχω, ελπίζω όμως κάποια μέρα αν κάποιος απο σας με γνωρίσει να χαίρεται να κάνει υπηρεσία μαζί μου (αν τελικά μπώ), και να μπορεί να πει 2 κουβέντες μαζί μου! Φιλικά! Υπομονή και υγεία σε όλους!
Εκτός από ψεύτης, μουλιαπας, είσαι και πρηξας. Ρε αγόρι μου δεν θα βγάλει άλλη προς το παρόν λόγω ιού. Και πίστεψε με υψηλά ιστάμενος το είπε... Ότι θα πάρει επιλαχόντες και του χρόνου τέλος του 2021 οχι για λιμενοφυλακες, γιαυτο έκαναν παραγγελία στρώματα κτλπ και θα φτιάξουν τη σχολή ΛΦ όσο πιο σύντομα γίνεται!
Lina91 άρα ουσιαστικά η παραγγελία αυτή δεν είναι για τους τωρινούς έτσι; Η κατάταξη πότε βλέπεις εσυ να γίνεται ή αν έχεις ακούσει κάτι. Πιστεύω ότι συντομα θα έχουμε τελικούς πίνακες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος topgun22 την Τρί Σεπ 22, 2020 4:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Εγώ σου λέω ότι θα βγει νέα προκήρυξη.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Επειδή οι πληροφορίες σας δεν είναι ενημερωμένες σωστά, θα σας πω και κάτι για να καταλάβετε πως λειτουργούν. Αν δεν βγει προκήρυξη λιμενοφυλάκων όπως λέτε, δεν θα υπάρξουν ψήφοι στις εκλογές. Το ΦΕΚ των 155 είναι του συριζα. Περιμένουν τόσα παιδιά αλλά και παιδιά ανωτάτων αξιωματικών. Και κάτι άλλο ''όσες φορές είχαν πει όλες οι κυβερνήσεις ότι θα πάρουνε επιλαχόντες στο τέλος δεν πήραν''.
papadopoulos1988 έγραψε:Επειδή οι πληροφορίες σας δεν είναι ενημερωμένες σωστά, θα σας πω και κάτι για να καταλάβετε πως λειτουργούν. Αν δεν βγει προκήρυξη λιμενοφυλάκων όπως λέτε, δεν θα υπάρξουν ψήφοι στις εκλογές. Το ΦΕΚ των 155 είναι του συριζα. Περιμένουν τόσα παιδιά αλλά και παιδιά ανωτάτων αξιωματικών. Και κάτι άλλο ''όσες φορές είχαν πει όλες οι κυβερνήσεις ότι θα πάρουνε επιλαχόντες στο τέλος δεν πήραν''.
Ρε μεγάλε ποιος σου είπε... Ότι αρκετοί από τους επιλαχόντες δεν είναι γαλάζια παιδιά και δεν πιέζουν; Ή δεν είναι παιδιά ή δεν έχουν στο στενό τους περιβάλλον κάποιον ανώτατο; Τόσο βλαμμένος είσαι;
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Να λείπουν οι εκφράσεις. Είναι ελάχιστοι οι επιλαχόντες. Σου λέω περιμένει όλη η Ελλάδα νέα προκήρυξη ΛΦ από την νέα δημοκρατία. Τι θα κερδίσουν από τους επιλαχόντες; Τελικά δεν ήταν η τελευταία προκήρυξη, διότι έχουν περιθώριο μέχρι να αποφοιτήσουν οι δευτεροετείς από τις πανελλήνιες.Δεν μαθαίνουν όλοι τις κινήσεις του υπουργού. Θα την εκδώσουν τη σωστή στιγμή/
Καθίστε βρε παιδιά να μπουν όποτε δείξει οι 155 πρώτα εδώ δεν ακούγεται το παραμικρό για πιθανή κατάταξη. Μην τρώγεστε για το μετέπειτα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης