Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

alexantro έγραψε:
chaniacitygr έγραψε:Σημερα εκανα κ γω τα χαρτια μου στο ΑΤ χανιων... Γινοταν χαμος καμια 50ρια ατομα...

εμαθα και κατι ελπιδοφορο για τους Α κατηγορια περισυ ο τελαυταιος ηταν με 1900 μορια!
ξερεις κανεις ποσο ηταν στην β; Ο τελευταιος επιλαχων που πηραν;
περιμενω μπας κ παρω κ γω λιγο θαρρος!

Ο τελευταίος στην προηγούμενη προκήρυξη σίγουρα δεν ήταν με 1900 μορια! Ήταν πολύ παραπάνω...

οταν λες τελευταιος ποια 8εση εχεις στο μυαλο σου;
Nuvolari
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nuvolari »

Γεια σας παιδιά σήμερα έκανα και εγώ τα χαρτιά μου και αυτό που μου είπαν είναι ότι ναι μεν οι αιτήσεις είναι πιο πολλές από πέρσι αλλά με την διαφορά ότι φέτος πήγαν περισσότερα άτομα με ελάχιστα μόρια. Ίσως δηλαδή η κατάσταση που επικρατεί με την εύρεση εργασίας που χειροτέρεψε να παρακίνησε πολλά άτομα να κάνουν τα χαρτιά τους ακόμα και χωρίς μόρια για να έχουν κάποια ελπίδα. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

Nuvolari έγραψε:

Γεια σας παιδιά σήμερα έκανα και εγώ τα χαρτιά μου και αυτό που μου είπαν είναι ότι ναι μεν οι αιτήσεις είναι πιο πολλές από πέρσι αλλά με την διαφορά ότι φέτος πήγαν περισσότερα άτομα με ελάχιστα μόρια. Ίσως δηλαδή η κατάσταση που επικρατεί με την εύρεση εργασίας που χειροτέρεψε να παρακίνησε πολλά άτομα να κάνουν τα χαρτιά τους ακόμα και χωρίς μόρια για να έχουν κάποια ελπίδα. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ωπα να τα μας. Αντε να δουμε. Ενα μηνα ρε μαγκες θα πεθανω απο αγχος.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Φιλε vag θ πεθανεις απο το αγχος όπως λες αλλα εσύ μας αγχωνεις
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Φιλε vag θ πεθανεις απο το αγχος όπως λες αλλα εσύ μας αγχωνεις

συμεων οτι μαθαινω απο σχετικα εγκυρη πηγη οχι απο οτι να ναι σας Το λεω. Δεν εχω να κρυφτω μολις ωγουν τα αποτελεσματα θα σας πω τον αριθμο μου. Τα μορια μου τα ξερετε, εχω το ιδιο αγχος με σασ. Οτι μαθαινετε εγκυρο λεγετε το. Ρε φιλε πολλες δεν ειναι 30.000; Μηπως αυτοι υπολογιζουν και λιμενικο και απο πανελληνιες; Και αυτες αιτησεις ειναι... Τι να πω.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Αποκλειετε τόσες πολλες, και εσυ να βοηθήσεις πας αλλα σκεψου τα και λιγο. Εχεις μαθει τιποτα αλλο;
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Μου το ειπαν 3ατομα οτι ο τελευταιος επιλαχων που πηραν ειχε 1900 μορια! Στην Α κατηγορια!
παραξενο ομως αληθινο! Κοβανε λεει αβερτα... Αν μου ειπαν ψεματα σας λεω κ γω!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε φίλε μέσα ήμασταν τότε όλοι εμεις 2320 ειχα περσυ
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Αποκλειετε τόσες πολλες, και εσυ να βοηθήσεις πας αλλα σκεψου τα και λιγο. Εχεις μαθει τιποτα αλλο;

προς το παρον μου λενε κανε υπομονη. Εχω ολοκληρο κυκλο μπατσους, σε ολα τα ποστα με γνωριμιες εντος εκτος και επι τ αυτα... Δεν εχω βυσμα να ευνοηθω και ουτε το επιθυμω. Ασε που δεν γινετε! ¨))
παιδια οτι μαθετε απο ψιλοεγκυρη πηγη κατα την κριση σας ενημερωστε...
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

chaniacitygr έγραψε:Μου το ειπαν 3ατομα οτι ο τελευταιος επιλαχων που πηραν ειχε 1900 μορια! Στην Α κατηγορια!

Μην μας τρελανεις τωρα. Με 2320 και γω που ημουν;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μήπως σου έοπαν για αλλες χρονιές;
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ferelpis »

chaniacitygr έγραψε:Μου το ειπαν 3ατομα οτι ο τελευταιος επιλαχων που πηραν ειχε 1900 μορια! Στην Α κατηγορια!

Συγνωμη φιλε μου αλλα παπατζιλικια σου λεγανε, με 2380 εγω Πέρυσι Και δεν με καλεσαν καθολου και οχι μονο εμενα κ αλλους με μορια κοντα στα δικα μ... Αρα μην το ψαχνεις... Επισης σκεφτειτε οσοι λεμε για το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα οτι Πέρυσι Ειχαμε εκλογες και καποια πραγματα γιατι και πως δεν ξερω ειχαν Παγώσει-αργήσει Αν φετος δεν εχουμε εκλογες μεχρι τον νοεμβριο η Δημοψήφισμα Ειναι Λογικό Να βγουν σε Μικρότερο Χρονικο Διάστημα

nik

Δημοσίευση από nik »

Παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση εγώ κατέθεσα τα χαρτιά δεν ήμου στις ειδικές δύναμης στο στρατό και όταν έδινα το πιστοποιητικό τύπου α μου έλεγαν αφού δεν είσαι ειδικές δύναμης δεν χρειαζόμαστε ισχύ αυτό?
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

ferelpis έγραψε:

Συγνωμη φιλε μου αλλα παπατζιλικια σου λεγανε, με 2380 εγω Πέρυσι Και δεν με καλεσαν καθολου και οχι μονο εμενα κ αλλους με μορια κοντα στα δικα μ... Αρα μην το ψαχνεις... Επισης σκεφτειτε οσοι λεμε για το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα οτι Πέρυσι Ειχαμε εκλογες και καποια πραγματα γιατι και πως δεν ξερω ειχαν Παγώσει-αργήσει Αν φετος δεν εχουμε εκλογες μεχρι τον νοεμβριο η Δημοψήφισμα Ειναι Λογικό Να βγουν σε Μικρότερο Χρονικο Διάστημα

Αδερφέ κάθε εμπόδιο για καλό, δεν μπήκες πέρυσι θα μπεις φέτος σίγουρα με αυτά τα μόρια. Εμείς με τα 2240 να δούμε τι θα κάνουμε Εικόνα

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Καραϊσκάκης έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε: Καληςπερα μια ερωτηςη εαν εχεις υπηρετηςει ςτην ΕΛΔΥΚ ποςςα μορια εχεις για την προκηρηξη;

επηςεις μας ειχαν δωςει ςε μερικους απο την ςειρα μου τιμητικο ευδοκιμιο, και μας ειχαν πει οτι με αυτο το χαρτι μπαινεις πιο ευκολα ςτα ςωματα αςφαλειας ιςχυει αυτο;

Για την ΕΛ. ΔΥ. Κ δεν παίρνεις μόρια.(Από Κύπρο πλευρά μόνο η 35ΜΚ που θεωρείται Ειδικές Δυνάμεις). Όσο για το τιμητικό ευδόκιμο ούτε αυτό ισχύει, επίσης και για τους καταδρομείς ούτε το αντίστοιχο Π. Ε. Ν... ΝΑπλά αν με το καλό περάσεις, τότε το φοράς, αν θέλεις, στην αστυνομική στολή σου πλέο. Λεβεντόπαιδα, όλα αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη, διαβάστε την σωστά στα... Ελληνικά είναι γραμμένη Καλή τύχη σε όλους μας!

Σύμφωνα με τον κανονισμό στολής της ΕΛ. ΑΣ. Απαγορεύεται να φέρονται εύσημα, διάσημα, Πουλάδες[πτέρυγες] κ. Λ. Π. Που δεν αποκτήθηκαν κατά τον χρόνο Υπηρεσίας σ΄αυτήν. Εξαίρεση το Τ. ΕΙΔ. Α. Παλαιότερα και η ΕΚΑΜ σήμερα, που οι υπηρετούντες σ΄αυτές τις Υπηρεσίες, έφεραν και φέρουν κανονικά τις Πτέρυγες Αλεξιπτωτιστού.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες