Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Ξαναείδα την προκήρυξη του στρατού το 2009, δεν είδα πουθενά να ζητάει φοιτητές. Ελεγε αποφοίτους πχ τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου κλπ και σε συγκεκριμένες θέσεις τα αντίστοιχα πτυχία. Τώρα αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι την προκήρυξη
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι την προκήρυξη
Νικόλα, αν γίνει όπως λες αυτό με το ναυτικό το 2009, τοτε και οι φοιτητές δηλαδή, θα παίρνουν τα μόρια μόνο σε θέσεις με τα συγκεκριμένα πτυχία.
Είναι το ίδιο με αυτό που έδωσα ως μια πιθανότητα πριν. Δηλαδή δεν θα μπορεί ένας φοιτητής πληροφορικής να πάρει τα μόρια φοιτητή αν δηλωσει πχ ελαφρύ οπλισμο, αφού δεν έχει κάποια συνάφεια με τις σπουδές του &Τα μόρια θα τα πάρει μόνο σε θέση πληροφορικής.
Είναι το ίδιο με αυτό που έδωσα ως μια πιθανότητα πριν. Δηλαδή δεν θα μπορεί ένας φοιτητής πληροφορικής να πάρει τα μόρια φοιτητή αν δηλωσει πχ ελαφρύ οπλισμο, αφού δεν έχει κάποια συνάφεια με τις σπουδές του &Τα μόρια θα τα πάρει μόνο σε θέση πληροφορικής.
Mark26 έγραψε:Νικόλα, αν γίνει όπως λες αυτό με το ναυτικό το 2009, τοτε και οι φοιτητές δηλαδή, θα παίρνουν τα μόρια μόνο σε θέσεις με τα συγκεκριμένα πτυχία.
Τρεις εκδοχες σκεφτομαι προσωπικα, ειτε αυτο που ειπες τωρα, ειτε θα ειναι ακριβως οπως πριν ειτε δεν θα δινει καθολου μορια.
Νικόλα μου ακριβώς αυτές τις 3 εκδοχές σου είπα πριν λίγα λεπτά και γω! Τι αλλο να πω, δεν ξέρω αληθεια
Mark26 έγραψε:Νικόλα μου ακριβώς αυτές τις 3 εκδοχές σου είπα πριν λίγα λεπτά και γω! Τι αλλο να πω, δεν ξέρω αληθεια
Υπομονη παραυτα, αν δεν μπορουμε να περιμενουμε λιγο καιρο ακομα για την προκυρηξη δεν θα εχουμε ουτε την υπομονη και το τσαγανο που χρειζεται για τον ελληνικο στρατο.
Αυτό λέω και εγώ, τον φάγαμε τον γάιδαρο. Στην ουρά θα κολλήσουμε τώρα; Δεν έμεινε πολύς καιρός ακόμα
Οι φοιτητές έπαιρναν μόρια σε όσες έλεγαν την λέξη "τουλάχιστον"
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν εγώ που είμαι 28 χρονών θα έχω δικαίωμα στην αίτηση
Νίκο το ξέρουμε αυτό. Όταν έλεγε τουλάχιστον πχ απολυτήριο λυκείου, δηλωνες ότι είχες παραπάνω.Εμείς λεμε σε περίπτωση που η προκήρυξη γίνει σαν το ναυτικό.
Το ναυτικό απ ότι είδα και το 2009 ελεγε
Πχ για την ειδικότητα αρμενιστη, ότι μπορούσαν να δηλώσουν όσοι ήταν είτε φοιτητές ή απόφοιτοι της σχολής εμπορικού ναυτικού, είτε απόφοιτοι επαλ είτε γενικού λυκειου/γυμνασίου. Κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα με το ναυτικό.
Το ναυτικό απ ότι είδα και το 2009 ελεγε
Πχ για την ειδικότητα αρμενιστη, ότι μπορούσαν να δηλώσουν όσοι ήταν είτε φοιτητές ή απόφοιτοι της σχολής εμπορικού ναυτικού, είτε απόφοιτοι επαλ είτε γενικού λυκειου/γυμνασίου. Κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα με το ναυτικό.
Με τον στρατό είναι το θέμα. Αν δηλαδή ζητήσει συγκεκριμένα πτυχία, οι φοιτητές
θα μοριοδοτηθουν μόνο σε συγκεκριμένες θέσεις λογικά όπως στο ναυτικο; !
Πχ φοιτητης πληροφορικής σε θέση πληροφορικής.
Φίλε Nik, αν δεν ανέβει το όριο ηλικίας όχι. Πρέπει να μην είσαι 28+. Τουλάχιστον η παλιά προκηρυξη έλεγε να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος. Αν βγει τον Δεκέμβριο τώρα θα έχουν λογικά δικαίωμα μέχρι του 93. Αν βγει το 2021, θα έχουν οι του 94 και μετά.
θα μοριοδοτηθουν μόνο σε συγκεκριμένες θέσεις λογικά όπως στο ναυτικο; !
Πχ φοιτητης πληροφορικής σε θέση πληροφορικής.
Φίλε Nik, αν δεν ανέβει το όριο ηλικίας όχι. Πρέπει να μην είσαι 28+. Τουλάχιστον η παλιά προκηρυξη έλεγε να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος. Αν βγει τον Δεκέμβριο τώρα θα έχουν λογικά δικαίωμα μέχρι του 93. Αν βγει το 2021, θα έχουν οι του 94 και μετά.
Μπα δε νομίζω στο στρατό ξηράς πάνω κάτω όπως παλιά θα είναι
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
Το όριο ηλικίας κατά την προκήρυξη του 2009 έγραφε 'να μην έχουν υπερβεί το 28 έτος τ ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξης' η κατάταξη σε αυτήν την προκήρυξη θα γίνει έτσι κι αλλιώς το 2021 άρα θα πάει από 94 και μετά
521 ΤΠΝ 318
Φτιαξε μας
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Πολλες ειδικοτητες ειδικων δυναμεων. Επισης οπως τα ειπε ο δυκ και ο διασωστης, διαγωνιζομαστε ολοι με απολυτηριο Μπραβο τονια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_Trls την Τρί Δεκ 08, 2020 5:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες